Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cbm1974

    tag

    válasz Viktor77 #68333 üzenetére

    A macskakörmözés nagyon megy,eddig mást se láttam tőled...és azok a híres tények saját kézből való tapasztalásaid, vagy kiadványokban olvastad?
    Sokan gondolják, bármit bármivel össze tudnak párosítani, de engem annyira érdekelne, ezek a véleményezők hány gépet raktak össze..
    Nyilván, folyamatosan fejlődik minden, a mai kártyák nagyon erősek és jók, szinte bármilyen lapban jól helytállnak, de egyáltalán nem mindegy mit mivel párosítunk össze,igenis vannak korlátok!
    Úgy láttam, hogy egyes típusú VGA-k nehezen akarnak működni egyes lapokban,vagy a lap tudomást se vesz róluk, ill. fordítva is előfordul..., az ABIT is ilyen volt, kevés típussal működött, de ramokkal is voltak ilyen érdekességek, ezeket nemcsak én állítom!
    De higgadj már le, úgy tűnik, felrobbanni hamarosan te fogsz, nem bírod elengedni a dolgot...
    Ha ennyire izgat, azok közt forogj, akik valóban gépeket szerelnek folyamatosan, lehet, meglepő véleményekkel fogsz találkozni, ha veszed rá a fáradtságot, talán megtalálod amit keresel.
    Nem akarlak meggyőzni, de te se akarj engem!
    Ez a topic különben sem arról szól, ami felé itt néhány magaddal tereled, sajnos azt kell mondjam, ellentétben veled, azért jöttem ide, hogy tanuljak, ill.ha tudok segítsek.
    Amit te csinálsz egyszerű provokáció, a nagyképűségen kívül eddig semmit nem láttam tőled és ahogy látom, nem is fogok,ezért ha nem haragszol, befejeztem veled ezt az élménydús kommunikációt. Nagyon remélem, legalább ebben egyetértünk, hasonlóan gondolod és elfelejtesz végre :K

    [ Szerkesztve ]

    1. kapcsolatfelvétel módja PÜ...!!!

Új hozzászólás Aktív témák