- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz M3lakH #50900 üzenetére
Nem kell sütni!
Szerintem újrapasztázod a ramokat is ha fedi a hűtő... Küldenél képet? Nézegettem, nekem nagyon tetszik
Nekem perpillanat egy ilyenem van:
GPU-Z:
GPU-Z Kép Linkje ha esetleg nem töltene képet.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
M3lakH
tag
Most utána néztem kicsit.. a szintén a szekrényben pihenő "tartalék" (viszont hibátlan) 7800 GT-m vetélytársa volt, csak az Nvidia győzött..
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz M3lakH #50903 üzenetére
Csecse *.* PASZTÁZD ÚJRA.
Mindjárt kaptok OC teszt eredményeket. Valaki tudja hogy lehet adatot recoverelni office ban?-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
M3lakH
tag
Elvileg azt hiszem próbálkoztak már vele... de ha már leszedem a hűtőt, akár tehetnék rá valami mást is... van pár 478 as P4 borda itthon...
Office, ha nem mentette el akkor felhasználók\"MézgaGéza"\AppData\Local(de a másik kettőben is nézdmeg)\microfos\office on belül keress dátum szerint passzoló tmp fájlt, vagy van egy unsaved mappa is ott valahol. a TMP-t átnevezed a kellő kiterjesztésre, és megnyitod.
-
Ryder62
őstag
Szerdán meg csütörtökön már erősen döglődött a gép.
Kék halálozott (video driver nem tudott újraindulni és nem tudta visszaállítani, meg egy ati valamilyen .sys fáljra hivatkozott) fagyások sorozata sőt a végén már kép sem töltődött be, power saving mode-ba kapcsolt a monitor, de még a windows se indult el. Se kép se hang. Szerintem haldoklik a vga.
Beraktam egy régebbi karit és azóta jó. Ha ezzel tesztelem 4-5 napig (filmek, játékok, net) és nem jelentkezik semmi hiba akkor kizárható a gép bármely más alkatrésze?
-
SP4C3
veterán
válasz M3lakH #50905 üzenetére
A pasztázást időközönként el kell végezni, mert a hővezető paszta egy idő után kiszárad és inkább szigetelőként szolgál mint hővezetőként. Ha újrapasztázod, azzal sokat segítesz neki a hőt leadni.
INNEN Letölthető az Overclock eredményei.
Gondoltam megosztom veletek... Lesz ennek még folytatása, de majd csak holnap.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
gabesszor1
tag
Sziasztok! Vettem egy asus 7970-et és volt régen egy 7770-em a gépben, na most vettem egy új tápot is (corsair 500w) és ugye beleraktam a tápot és az új karit a gépbe, játék közben terhelésen csíkozódott a monitorom, majd 2 perc játék után kék halállal lekapcsolt a gépem. A régi karit visszatéve szintén csíkozódott a kép, a kérdésem az lenne hogy akkor a táp a rossz? A régi karim eddig ne mcsíkozódott be
Üdv, Gábor
-
snecy20
nagyúr
válasz gabesszor1 #50908 üzenetére
Túlmelegszik mind a kettő.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
marcus1
tag
válasz gabesszor1 #50910 üzenetére
előtted pár hsz-el írták ugyan ezt corsair 500w-os táp és HD 7970 [link] és neki is csikózódik és kék halál aztán nincs kép
[ Szerkesztve ]
A tegnap már történelem,a holnap még rejtelem,DE A MA ADOMÁNY.
-
travix
aktív tag
sziasztok!
GTX 570-et vennék, de nem tudom, hogy elég -e hozzá a táp: chieftec ctg-550-80p?
köszi a választ előre is -
TTomax
félisten
válasz gabesszor1 #50914 üzenetére
Pontos táp típusokat kérek,régi/új illetve a gép egyéb paramétereit.Könnyen előfordulhat,hogy valamit megmozgattál a gépben a tápcsere közben,táp ritkán okoz csíkozást,kék halált már gyakrabban,de ha az új egy valóban corsair akkor inkább lekapcsol,de nem kék halállal.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
pepejoe
tag
Sziasztok!
Van egy Inno3D gtx 660 ti accelero hybrid edition 3gb videókártyám. Open hardwer monitor szerint a gpu core hőmérséklet felmegy 97 fokig, kellene aggodnom e miatt?
-
pepejoe
tag
válasz B.Á.L.!.N.T #50917 üzenetére
Afterburnerrel és speedfannel is megnéztem. Sajnos tényleg felmegy 90 fok fölé. Jobb esetben az ujrapasztázás segiteni fog, rosszabb esetben elszivárgot a hütöfolyadék
Na megyek is pasztázni :S -
pepejoe
tag
Újrapasztáztam, kiporoltam de sajnos nincs változás. Valószínűleg a hütöfolyadék elszivárgot
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Ref. kártyán, amin manuálisan (gpu tweak) nem tud és nem is írja ki a fesz állítás lehetőségét..nagy valószínűséggel ha lövök +ba gpu core clock-ot elfog hasalni?
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
trancemusic
senior tag
válasz Apollo_21 #50922 üzenetére
Szvsz fesz emelés nélküli vga tuning az egészséges tuning otthoni usereknek, pláne 24/7-re.
Bios moddolós fesz emelt tuning csak benchre való.Nyugodtan emelgesd apránként (pl 10 mhz ) utána furmark teszt néhány percig. ( vram tuning teszthez nem jó mert kevés vramot használ, arra magas felbontás ultra textúrás game való. )
U.i.: alapfeszes gpu tuning biztonságos, nem károsítja a chipet, s mehet 24/7-re ha tudod hűteni.
Én is szeretném 1600 mhz-en járatni a 770-et,de mit szólna az asszony mikor netezik, én meg az ln2-őt locsolgatnám a vga-ra?[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz trancemusic #50923 üzenetére
Köszi, na közben emelgettem..nem szereti Nincs fesz állítás lehetőség..gondolom nemis lehet, ha nemhozza 1progi a másik se fogja beadni...925ön elhasal..az egész, gépet megöli...alatta meg nemérdemes..itt is csak az volt a lényeg számomra h lehet vagy sem...cibáltam volna egy finom 950-975re minimum...
[ Szerkesztve ]
-
Tubi2
senior tag
válasz kisgyerek7 #50925 üzenetére
Memória hibának tűnik. Van húzva a kártya?
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
Gerixbela
csendes tag
Üdv Mindenkinek ! Van egy zotac gtx 470 em . Előélete nem ismert . A kártyát bedugv a a számítógépbe felismeri , illetve csikóz már a bios tol kezdve . A gpu z ét megnyitva ez tárul elém Érdekes amugy hogy a képet készítve nem láthatóak a csikozások ez számomra is rejtély , mert mikor a kép készült én csikozottként látom az egészet :S
Utánna mivel 3d ben nem nyit meg semmitsem , ezért szétszedtem , és sajnos ott is meglepő dolgokat tapasztaltam . Ilyen furcsa gyanta szerű dolgot találtam pár helyen illetve a bga körül .
Kérdésem ugyebár a következő , lehet e ebből a kártyából egy használhatót létrehozni ? Esetle gegy bios frissitéssel vagy akármilyen megoldással .A segitségeteket előre is köszönöm
Gergő
[ Szerkesztve ]
-
-
SP4C3
veterán
válasz Gerixbela #50927 üzenetére
Üdv. Azért mert a csíkozást a graf kártya csinálja. tehát hardware-s a csíkozás, nem software-s.
Valószínűleg VRAM sérült. :/
Süsd meg.-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
varmi2
nagyúr
válasz Gerixbela #50927 üzenetére
Az a gyanta szerű anyag, ami a nyákon látható, az flux. Ami a gyártás során került rá, vagy még a gyárban javítást végeztek rajta. És nem takarították le megfelelően. Ez nem probléma, csak látványra csúnya. Főleg olyannak, akik nem tudják, hogy mi az.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Gerixbela
csendes tag
válasz regener #50928 üzenetére
Igen flment rendesen a drivere az expreience is . A windows is felismeri az eszközkezelőben , de például az afterburner nem ismeri fel , nem ir semmilyen hőmérsékletet semmitsem . Probáltam megnyitni 3d és alkalmazást de semmisem indult el . Süssem meg ? Mégis hogyan ?
-
SP4C3
veterán
válasz Gerixbela #50932 üzenetére
Ne légy már ilyen tehetetlen. Neten van egy csomó leírás. 200°C 8-10perc. De ezt csak és csakis akkor, ha már minden veszni látszik. Póbálj egy bios reset-et és egy windóz reinstall-t. Ha akkor is kaki, akkor sütô.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Taifa Díaz #50931 üzenetére
Én inkább szakemberhez fordulnék...
Vannak itt a fórumon páran, akik foglalkoznak BGA-zással.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
SP4C3
veterán
-
kisgyerek7
csendes tag
nem én sose húztam
GTA 5 nél kezdődött a sztori mikor kiléptem a szabadba és szétesett a játék...
utána ment még egy darabig CS:goba is 180-250 fps aztán ez lett. igazábol ez németországbol egy lomtalanításbol származó kártya. fogalmam sincs mit művelt vele az előző gazda...UP: a vga mai napig megy mamám gépébe. mondjuk ő csak facebookozik.
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
+ Zsöminek...a sütés csak sajáton végrehajtható sztem...mert csak napokra hetekre javít..ahogy leírja a cikk..
Én Nv karikat csináltam így...1-2hetet bírtak, és kizárólag úgyh nemvoltak terhelve...amint ment rájuk vmi teszt vagy elindult egy játék már a főképernyőn ugyanúgy elvéreztek...
Kell nézni egy másik kártyát akár használtan akár újonnan...ami ilyen esetekre ha elszállna és szakihoz kellene vinni legyen tartaléka. És kész.Más téma..
Tegnap óta rendelkezem egy Sapphire 6970 Ref. el
Próbálkozzam újrapasztázással vagy felesleges?
A kari Heroes Of The Storm alatt is képes 85fokos lenni 65%os fix ventivel is...tudom ref..de akkor is kicsit zavar...a hang mellékes, átmeneti kártya csak.
A ház egy Haf 922 Elől 14es venti fúj be hátul 14es fúj ki...
Cpu-n egy V10 csücsül...oldalfal fent.[ Szerkesztve ]
-
aikido
csendes tag
Remélem sikerült végre megfelelő helyre írnom.
Sziasztok!-tudna valaki segiteni????
Van egy AMD A10-5800K procim az alaplapom GA-F2A88X-D3H.Kérdésem,ha beleteszek egy Geforce GT 440 1024MB DDR3 videó kártyát a gépbe(-igaz nem R7es de ideiglenesen elmegy)1 nem utik ki egymást ?Hogyan lehet beüzemelni mert valamit biztos elrontottam mert berakás után kék halál volt.2 Hogyan lehet azt beállitani,hogy ne keverjen a prociba tett videó kártya a rendszerbe-egyáltalán lehet-e?A másik kérdésem AMD-és proci mellé lehet egyáltalán Nvidiás videó kártyát pakolni?Nem értek hozzá csak használni szeretném a gépet!.Előre is köszönöm építő válaszotokat.Válasz-IGP driver uninstall, végén nem restart, hanem leállítás. nV be, start után BIOSban elsődlegesre állítod a PCIet, restart, BIOSban letiltod az IGPt, restart, mehet a win indítás. WHQL drivert leszeded nV oldaláról, telepíted és használod.
Márkaösszefüggések nincsenek ilyen szinten. Egyébként nagyon nem céltopik..Azonnali VGAs kérdések vagy a lapod/procid topikja a kérdés helye.Köszönöm válaszod bocs,hogy rossz helyen kérdeztem meg.
Akkor átmegyek a másik fórumra és ott kifejtenéd ezt amit szakszerűen leírtál nekem-egyszerű en,hogy mint földi halandó is meg tudjam csinálni.!Elöre is köszönöm segitségedett. -
-
aikido
csendes tag
válasz marcus1 #50941 üzenetére
Köszi a választ! a kártya jó tuti.Hogyan kell kikapcsolni az ipg.Ha benne van a másik kátya nem karavnak be egymásnak?Simán betetted a másik kártyát és ment?Nem kell kikapcsolni az ipg mert nekem fel van telepitve,hogyan mondom meg neki melyiket használja.Csak kezdő vagyok létszi egyszerüen írd le nekem,hogy fel is fogjam.
-
marcus1
tag
válasz aikido #50942 üzenetére
az igp a bios-ban kell le tiltani. Ha az igp-hez van fen driver akkor töröld a DDU-val. aztán állitsd le a gépet rakd be az nv-át indítsd el a gépet,kapcsold ki az igp-t és ha bejött a win tedd fel az nv-a drivert.
A tegnap már történelem,a holnap még rejtelem,DE A MA ADOMÁNY.
-
marcus1
tag
-
PR0JECTNR56
addikt
Sziasztok!
A következő probléma lenne, World of Tanks közben teljesen véletlenszerű időközönként (akár 10 perc játékot követően is, de lehet 2 óra múlva) a játék megfagy, tálcára lépve pedig a vga illesztője crash utáni helyreállítást produkál, a játékot újraindítva megint megy rendesen a következő ilyen alkalomig. A gép a következő lenne:
M4A88TD-V EVO/USB3
AMD Phenom II X4 965 BE
2x4Gb Corsair Vengeance (cmz8gx3m2a1600c9)
WD Black Caviar 500Gb
MSI Geforce GTX750 TI
Corsair VX450W
Windows 7 x64
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest