- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TTomax
félisten
válasz Chosen #50497 üzenetére
Jobbról mintha az a kék fedeles kondi púpos lenne.A tápcsati alatt a vrm felől.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
MK VII
veterán
-
Smktrooper
senior tag
Mi történhetett?
Adott egy jó öreg N7AD-sli 775-ös lapocska+egy GF 650Ti
A probléma, az hogy csak 1.1@x8 ban indul el-illetve render tesztnél sem ugrik fel...
uh nem értem ezt a problémát mert a régebbi 9600GT viszont 2.0@x16 módban simán elindul.
650ti-t havernál le teszteltük ott 2.0@x16
(alaplapban sli card --- single x16-ra van állítva!!!!)
Na hol a hiba?
Reboot
-
MK VII
veterán
válasz Smktrooper #50507 üzenetére
Pucold meg a kártya érintkező felületét ( alkoholos ronggyal ) és óvatosan a PCI-E csatlakozót is. Fújd ki belőle a port és visszahelyezésnél figyelj rá, hogy a hátsó vége ahol a rögzítő fülecske van ott is rendesen csússzon be a helyére a kártya. Illetve azt a kis kártyát ami a két PCI-e csati közt van az a x16-al befelé legyen az érintkezője. Bár gondolom ahhoz nem nyúltál.
-
shteer
titán
válasz Smktrooper #50507 üzenetére
Előző hsz-én felül ellenőrizd, hogy a cpu rendesen illeszkedik-e a foglalatba és az érintkezők épek-e
szerintem jónak tűnik..
-
Smktrooper
senior tag
-
trufa12
addikt
válasz Smktrooper #50510 üzenetére
Dobd ki, végy újat .
De viccen kívül fingom nincs pedig szívesen megmondanám ha tudnám .
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Smktrooper
senior tag
-
Smiley
addikt
válasz Smktrooper #50510 üzenetére
Szerintem meg ott a problema, hogy baromi oreg a lap a kartyahoz kepest... ha jol tudom nehany 775 lap nem szereti a pcie 3.0-as karikat.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
trufa12
addikt
válasz Smktrooper #50513 üzenetére
Én az alaplapra gondoltam...
-
norbert1998
nagyúr
Egyszerű bug is okozhat olyat, hogy a jel egyszercsak elmegy játék közben és fekete kép meg no signal? Tegnap witcher3 közben megoldotta. 68 fokon. szóval... ha a nagy melegben nem akkor most miért? 15.5-ös witcher driver.
-
bobalazs
nagyúr
Mennyire befolyásolja egy vga fogyasztását egy játék kihasználtsága?
Tegyük fel egy 100 W TDp-s vga-t 50%-ra hajt meg egy játék. Így a fogyasztása is 50%al kevesebb lesz, vagy nem ennyire egyszerű?Konkrétan az érdekelne, érdemesebb e bekapcsolt vsync mellett egy erősebb/nagyobb fogyasztású vga-t vennem, ami kevesebb terhelés alatt adja a 60 fps-t, vagy egy kevesebb fogyasztású vga-t ami nagyobb terhelés alatt teszi ugyanezt.
-
bobalazs
nagyúr
válasz norbert1998 #50519 üzenetére
Most akkor egy kicsit egyszerűbben részletezd légy szíves. Fáradt vagyok és nem tudom értelmezni. Főleg a kérdésem második felére térj ki.
-
Winchester95
őstag
alulfeszeltem gpu tweak (asus) a vga-t és elemnt a képernyő azóta csak csökkentett modban tudom hasznalni. Gpu tweak progit kitoroltem de windows betöltése után fekete kép.
(Progit visszaállítani nem tudtam csokk. Modban) -
trancemusic
senior tag
válasz Winchester95 #50521 üzenetére
Drivert töröld le.
Újratelepítés után jó lesz, nyugi! -
Winchester95
őstag
Csökkentett módban nem tudok törölni
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Winchester95 #50523 üzenetére
Dehogyisnem. A Display Driver Uninstallert például csökkentett módban érdemes használni.
Legvégső esetben zúzz egy rendszervisszaállítást egy olyan időpontra, ahol még biztosan nem nyúltál a driverbe a tweak-kel. Akkor a drivert már nem is kell újratelepíteni utána.[ Szerkesztve ]
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Winchester95
őstag
válasz Taifa Díaz #50524 üzenetére
Naigen a rendszervisszaállítást tudom csak, kb letorol mindent ami a gepre raktam tegnap delutan ota
Valami mas otlet? -
KAMELOT
titán
válasz Smktrooper #50515 üzenetére
Milyen géped vna írd be a cuccaid közé és egyzerűbben adunk majd választ a problémádra!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Winchester95 #50525 üzenetére
Olyan sok telepítésed volt azóta
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Winchester95
őstag
Adatlapomon ott a gép de DDU val sikerült!
Hálás köszönet
Még annyi hogy:
290 asus ref: felteszem a legújabb drivert: létezik hogy a catalistban nem jeleniti meg a vga fan speed, oc stb ertekeket?:/ -
Winchester95
őstag
válasz Winchester95 #50528 üzenetére
Van egy nagy baj.... ijratettem volna az ati catalistet drivert és a baj az hogy ugyan úgy újraindul...
nincs kép..[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz Winchester95 #50529 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb format C. és újratenni a gépet! 8.1 win 10 perc alatt fent van.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
trancemusic
senior tag
válasz Winchester95 #50529 üzenetére
Törölted ugyan az Asus "tweak" progit, de a bejegyzései ott lehetnek a rendszerleíró adatbázisban.
Ha nem akarod újra tenni a wint, akkor keresd meg ezeket a bejegyzéseket és töröld mind.U. I. Egy biztonsági mentést eszközölj előtte.
Asus szoftverei,hát hogy is mondjam...[ Szerkesztve ]
-
Winchester95
őstag
válasz trancemusic #50532 üzenetére
És hogyan tudok belelépni a rendszerindító adatbázisba?
Ha ezt tudom és ki tudom törölni akkor tuti jó lesz. -
KAMELOT
titán
válasz Winchester95 #50531 üzenetére
Nekem is a progik pár órát elvesznek, de legalább tudom biztonságosan és jól megy a gépem!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
trufa12
addikt
válasz Winchester95 #50533 üzenetére
regedit
-
Winchester95
őstag
Lehet az lesz
Amúgy ha egy fx6100-at akarok cserélni fx 6300 ra akkor kell win reinstall? -
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már itt valaki olyan problémával Ati kártyánál,(HD5970)hogy csak az egyik DVI szlott működött jól a másikkal meg nem indult be a gép sem?Már mindent kipróbáltam egyik gépből a másikba rakosgattam a kártyát,nagyobb tápot tettem a gépbe (thermaltake 730w smart se),és a probléma ugyan az maradt!
Ha a működő szlottba teszem a DVI kábelt elindul működik,de a játékoknál,mint a régi TV alulról felfelé 10cm nagyságú csíkok futnak,de nem minden esetben, nem csíkoz és nem is fagy a gép!?Ezért nem értem..Ha valaki tudja mi okozza azt a jelenséget akkor kérem ossza meg S.O.S
Mindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!
-
trancemusic
senior tag
válasz Winchester95 #50537 üzenetére
Restart,mehet a driver telepítés.
-
Winchester95
őstag
válasz trancemusic #50540 üzenetére
Megoldottam végül, de azt még mindig nem értem, hogy a catalistben miért nem lehet állítani a fant, oc stb...-t.
Ref asus 290. -
norbert1998
nagyúr
válasz bobalazs #50520 üzenetére
a tdp érték %-áról beszéltem. ez a terheléstől is függ, de legfőképpen az órajelektől. vannak játékok, melyek nem igényelnek magas órajelet, mert olyan kicsi igénnyel bírnak, így mondjuk az 501 mhz-es preset-et használja, ekkor jelenősen kisebb a fogyasztás, mint nagyo terhelés alatt, mondjuk 1020 mhz-en. a preset-ek változóak, nekem például 1020/900/501/350 mhz, terheléstől függően.
-
Vegitaa
senior tag
Üdv!
Van esetleg valami általános vélemény márkákról? Radeon, ill. GeForce kártyáknál számít hogy Asus, Zotac, Sapphire, MSI, stb....?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Vegitaa
senior tag
Minőségileg nagyjából egyformák? S esetleg hőtermelés szempontjából...?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest