Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Markycio

    csendes tag

    válasz spista222 #25994 üzenetére

    Hello!
    Boccs a késői válaszért, de nem voltam netközelben!

    Szóval természetesen az inditáskor a megfelelő dugók be vannak dugva a tápból a kártyába. A GTX kártya ami most benne van, ugyebár 2 dugót igényel, az én 9800GT-m viszont csak egyet, azokból dugok be egyet ami a másikba is van dugva. szoval elméletileg azzal nem lehet probléma, tudom hogy kell egy kártyát betenni megfelelően :)
    Amit javasolsz azt még nem probáltam, nem is gondoltam hogy egy reset jot tehet a dolognak, majd rátesztelek hátha, miután nem indult, természetesen a bekapcsolo gombal kikapcsoltam, és még egy párszor megprobáltam, nem tudom miért lehet különlegesebb egy reset neki miután nem állt fel, de egy próbát megér.
    A vicces az hogy nem dugom rá a tápot a kártyára akkor is ugyanaz a 4beep halható és ugyanaz történik (fekete kép és semmi), ezért én is gyanakszom már a tápra, de akkor hogy lehet hogy egy ezerszer jobb GTX kártyát elvisz és az én 9800GT-et meg nem...a GTXnek sokkal több kakaora van szüksége ha jol tudom!? :)
    Persze közben megemlítem hogy a GT kártyám másik két gépben tökéletesen indul, amiből az egyik az enyém a másik amin próbáltam az meg egy őskövület kb! :)

Új hozzászólás Aktív témák