- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0ise
csendes tag
Sziasztok, lenne egy olyan gondom Dell Inspiron 9300 laposom van eddig win 7 volt rajta ma viszont xp-t telepitettem rá mert kevés a vas hogy egyszerre youtube meg egyebek. Az lenne a gond mióta xp van rajta bevan lassulva, ma telepitettem egy pár program van rajta mégis lassu (lapkakészlet driver és minden fentvan). Mit csináljak vele vagy mitöl lehet? Válaszotok előre is köszönöm.
-
spiritex
veterán
válasz laca000 #54800 üzenetére
Az Audiowizard-ot engedted végigmenni? Amikor felismeri az aljzatokat és a rájuk kötött eszközöket. Én evvel szívtam az ASUS lapommal, de már tudom, hogy nem szabad le-Cancel-ezni.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
veterán
Sziasztok
Twitteren hogy tudok direkt képlinket kimásolni? Rámegyek az illető profilján belül 1 képre, de nincs ott hogy kép megjelenítése ha nyomok egy jobb klikket, majd ugye ilyenkor fent szokott lenni a direkt link a képhez, mint facebookon pl. Gondolom azért hogy a képeket ne lehessen lementeni, de van rá valami lehetőség hogy a linket megnézzem?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
fraba
aktív tag
Valaki foglalkozott már GE névvel fémjelzett DVR-el? Mit kell/érdemes róluk tudni? Valami buktatójuk van?
Van ilyen dvr-es topic?
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Internetről fax modem nélkül valahogyan tudnék-e faxot küldeni?
Köszönöm, előre is.
-
Impressa
őstag
válasz peter889 #54806 üzenetére
Szia!
Fogadni biztosan tudsz, Talán erre gondoltál.[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
spiritex
veterán
válasz laca000 #54803 üzenetére
Hát ami a friss telepítés után automatikusan elindul, amikor bedugsz egy headset-et, vagy mikrofont, vagy bármit a jack aljzatokba. Amolyan automatikus hangeszköz felismerő. Megkérdezi pl., hogy hangfalat dugtál a zöld aljzatba, mikrofont dugtál a rózsaszínbe? Stb, stb. Na ezt kiderült, hogy nem szabad kilőni, mert nem lesz utána hang bármit csinál az ember.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
peter889
őstag
Külső ADSL modemet lehet faxmodemként használni?
Mert olyanom van.Megnéztem az előbbi ajánlott oldalt, de sajnos fizetős. Problémásnak tartanám a használatát. Vagy ingyenes webes szolgáltatás lenne nekem jó, vagy egy modem csatlakoztatása. Van belső fax modemem, csak szabad PCI buszom nincs hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Lehet én nem találom, de van valami "milyen tabletet vegyek?" topic?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
veterán
-
Benhill
senior tag
Hello.
Hogyan tudok képet keresni, dátum szerint, exif alapján, win7 64biten?
Jozsi252: tedd fel a DownThemAll-t firefox alá, és ott le tudod menteni meg a linket is meg tudod nézni.
[ Szerkesztve ]
-
Benhill
senior tag
válasz jozsi252 #54804 üzenetére
Módosítani már nem tudom amit írtam, egyel ezelőtt, de program nélkül is megoldató. Most megnéztem mire gondolsz.
Szimplán a kis thumbnail képet húzd bele a címsorba, és a :thumb -t írd át :large -re. Szerintem mindegyik profilon így működik, de én spec Britney profilján próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Benhill #54815 üzenetére
Igen a kicsi thumbnail-nál működik, de ugye ez 6 képet jelent az adatlapján a Fényképek és videók résznél. De ha a többi képére rá akarok menni, és megnyitom a fotókat, akkor ugye már nem tudom húzgálni oda fel a címsorba a képeket, hanem ki akarja jelölni az adott képet.
De amit küldtél kiegészítőt azt letöltöm és megnézem hogy milyen.
Köszi
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
TaylorXIII
őstag
Sziasztok!
Egy illető megkért, hogy kérdezzem meg, hogy két tévé közül melyik lenne a jobb választás bár igazából ezt nem mondta de ha esetleg van hasonló árban vagy picit akár többért és olyan ami meg is éri akkor ajánlhatnátok olyat is.
A két tv: Samsung ue32f6100, Philips 32pfl4508h.
Előre is köszi!Milyen LED tévét vegyek topikban is próbáltam de nem jött válasz ezért írtam most ide.
-
Impressa
őstag
válasz TaylorXIII #54818 üzenetére
Szia!
Annyira még nem mélyedtem bele a mostani TV-k világába, de most hirtelen átfutottam őket, a Philips javára szól, hogy van benne Wifi, DLNA, ha ezeket ki akarja használni, és alacsonyabb az energiafogyasztása is. A Samun 1 év gari van, de Philips-re nem láttam sehol, hogy mennyit adnak, de gondolom 1-2 év lehet az is.[ Szerkesztve ]
-
ViSAS
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg van egy "TP-LINK 150Mbps Wireless Lite N Adapter" nevezetű USB-s wifi adapterem. A problémám az lenne vele, hogy teljesen random időközönként a rendszer (win7 64bit hp) ledobálja az eszközt, azonban a ledobás után ugyan úgy kap áramot, a rajta lévő LED tovább villog, de csak akkor lép újra működésbe ha lehúzom, és visszadugom az USB portra.
Először azt hittem hogy az energiaellátási beállítások a ludasak, tény és való hogy be is volt jelölve mind az eszközkezelőben, mind az energiaellátási beállításokban hogy az energiamegtakarítás érdekében az eszköz kikapcsolható, ezeket át is állítottam sohára, de ugyan úgy csinálja. Van hogy 5 percen belül 2x is ledobja a Windows, van hogy 1x se egy nap.
Van valakinek valami javaslata hogy mi okozhatja? Még a hozzá lévő driver is telepítve van a gyári cd-ről (azonban ez pl. csak magát a drivert tudta telepíteni 64 bit-es rendszer alá, a control centert nem).Előre is köszönöm a javaslatokat!
Szerk.: Ma pl. 10 percen belül 3x is ledobta, közvetlen miután megírtam ezt a hozzászólást.
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
MSI X79A GD65-ös lapból továbbra is próbálom "előcsalogatni a hangot, DE, nincs hang, a kimenetek jók, érzékeli a Realtek HD Audio, amikor éppen rádugok valamit, ennek ellenére mégsem.
Digitális kábelem nincs, így azzal összekötni nem tudom.
Próbáltam többféle Realtek HD audio-t, úgy sincs.
Jelzi a gép, hogy van, lenne hang, a windows kis ikonja is, de semmi.
Egyedül a VGA-ról tudom átvezetni a hangot a tv-re.
Megköszönném ha valaki tudna adni valamilyen tippet..lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
freaghill
őstag
Kaptam egy gépet, hogy csináljak már vele valamit.
Nem tölt be rendesen, indítási javítást csinál, nem sikerül javítani és vagy ujraindítthatom vagy lekapcsolhatom
Csökkentett módba ugyanez.
Van valami mód arra, hogy ne kelljen újrahúzni?Valami p4-es gép.
-
hipó
tag
Sziasztok!
A következő problémában szeretném a segítségeteket kérni. Az elmúlt hetekben kezdődött, és mára állandósult. A számítógép kékhalállal lefagy abban a pillanatban, amikor a gép betöltené a windows asztalt. Ezután újraindul, probléma nélkül betölti a rendszert és megy tovább a következő újraindításig. Nem fagy játék közben, lehet terhelni, a probléma csak a bekapcsoláskor, újraindításkor jelentkezik.
A blue screen view nevű program a dmp fájlból az 1a, 1e, 24, 3b, 50 és 7e hibaüzeneteket olvasta ki. Az ntoskrnl.exe fájl mindig érintett, de emellett időnként az ntfs.sys-t is problémásnak jelzi.
A konfigom:
alaplap: Gigabyte GA-B75-D3V
proci i5 2400
4 Gb DDR3 1333 Mhz
Gigabyte HD7770
A rendszer (64 bites windows7) egy 128 gb-os sandisc SSD-ről fut, az adatokat egy 320 gigás vinyón tárolom.
A víruskeresés, hibakeresés a vinyókon nem vezetett eredményre. Windows alatt a ramot rendben találja, memtest-el több ezer hibát jelez ki. Maga a gép 2 hónapos, a táp viszont bár minőségi 350 wattos, de már 5 éves.A hibás ram a gond? De akkor miért megy egész nap fagyás nélkül? Vagy az SSD a hibás? Vagy driver gond? Hogyan szűkítsem le a problémát? (Csökkentett módban nem tudom elindítani a gépet, hiába nyomom az F8-at.)
Várom a válaszokat!Üdv,
Dávid -
Winne
nagyúr
Üdv!
A 3 modell közül melyik bírja szerintetek a legtovább akksiról átlagos használat (főleg játék, egy nap busz..) mellett?
- Samsung Galaxy Tab 2
- Samsung Galaxy Tab 3
- Asus Memo Pad HD7Nagy lehet a különbség?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
-
-
freaghill
őstag
Valaki tudna linkelni egy normális forrást, ahol megmutatják, hogy kell pendrivera rárakni win xp-t?
-
freaghill
őstag
Valaki tudna linkelni egy normális forrást, ahol megmutatják, hogy kell pendrivera rárakni win xp-t?
-
gamer187
tag
üdv
segítséget kérnék cd írásban.
egy ismerős autójában lévő mp3-as cd lejátszójába kéne cd-t írnom.
amit oda adott egy újraírhatő cd-rw volt adatba megírva 5db mp3-as ,appával a win UDF-nek írja
én újra írtam simán adatba nero-ban CD (ISO) így sem ment a win UDF-nek írta.
most vettem sima nem újraírható cd-r-t most megint így adatba írom a végén UDF elnevezés lesz.
én rontok el valamit vagy mi lehet? 10x-esen írom a cd-t mert csak ezt engedi.
még az sem lehet hogy talán nem mp3-as az illető cd magnója, de másik autóban is ki lett próbálva a cd ami viszont tuti mp3-as.
valakinek valami ötlet?
-
Apollo_21
addikt
ÜDv! Ez nagyon lame lessz.. Win7hez is felkell dobálni mindenképp alaplapi drivereket?
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Impressa
őstag
válasz gamer187 #54839 üzenetére
Azt nem értem miért az UDF fájlrendszer nálad az alapértelmezett az íróban. Próbáld meg kisebb sebességgel kiírni CD-re pl. 4x-sel, ( tudom írtad mást nem enged, de valahogy erőszakold ki belőle), mert egyes fejegységek ( inkább a régiek ) nem tudnak 4-6-8x sebességnél nagyobbal írt CD-ket olvasni.
-
Zin
őstag
Melyik Fraps program az amelyikkel amit látok böngészőben ki tudom fotózni?
Eddig folyamat volt lent fps jelző, de letöröltem, nem tudom melyik volt az valami régebbi.Vagy hol tudom ezt beallitani?[ Szerkesztve ]
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
-HajTömeg-
őstag
MOstanában bootoláskor ezt írja az egyetlen IDE vinyómra,ami sata átalakítóval van csatlakoztatva az alaplaphoz,mert azon nincs IDE bemenet.
Ezek után sajátgép-ben vagy nem jelenik meg,vagy pedig igen,de rákattintáskor azt írja: " a fájl vagy könytvtár sérült vagy nem olvasható"
Rosszat sejtek.
Visszahozható még ez a vinyó?Alias: Júzer error
-
Impressa
őstag
válasz -HajTömeg- #54842 üzenetére
Hagy ki ezt a lépést, és amit tudsz mentsél le róla, mert sanszos, hogy Badsectoros a HDD. Nekem is így kezdte, és az lett a vége, hogy nem is látszódott a win-den mindig. Pontosabban bekapcsolást követően működött, de mikor bemelegedett, akkor eltűnt a win-ben.
-
tankal
tag
Erre valaki#54793 vagy ha nem itt hol tegyem fel a kérdésem? Még annyi hogy az eszközkezelőben sikerült eltüntetni a gép ikonja mellől a hiba jelet chipset driver frissítéssel de a többi probléma még fenn áll!
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz -HajTömeg- #54844 üzenetére
Ha szerencséd van, egy kis pihenés lehet segít a dolgon, más esélyed nincs sajnos. Max adatmentéssel foglakozó cégek, amelyek borsos árat kérnének érte.
-
cirkus
aktív tag
Egy media catcher (audio/video stream mentő) program létrehozott egy filet, amit sehogy se sikerül törölnöm, van valakinek ötlete, hogyan tudnám ?
[ Szerkesztve ]
-
fuwiradis
aktív tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Van nekem egy logitech m510 wireless egerem és egy noname ps/2-es billentyűzetem. Van idehaza két pc, amik előfordulnak hogy egyszerre mennek. Meg lehetne-e oldani azt, hogy az említett egy darab egérrel és egy darab billentyűzettel vezérelhessem a két gépet? Valami olyan kéne, amivel tehát válthatom, hogy most melyik gépet vezérelhetem, attól függően, hogy melyikkel kell pillanatnyilag dolgoznom. Köszi a segítséget!
-
peu407
senior tag
Sziasztok!
Az eseménynaplóban találtam egy ilyen hibabejegyzést:
A(z) ReadyBoot munkamenet elérte a maximális fájlméretet, így a(z) C:\Windows\Prefetch\ReadyBoot\ReadyBoot.etl fájlba naplózott események elveszhetnek (nem lesznek naplózva). A fájlok maximális mérete 20971520 bájt.Ez mit jelent pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest