- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
Köszi, hogy válaszoltatok.
Még csak kb. 10%-ban telített.
Még nem döntöttem el teljesen, hogy majd milyen progikat akarok hosszútávon használni ezért nem merek újabb rá dolgokat tenni.
Vajon nyugodtan írhatok rá, és akár 70%-ban is lehet telített, mert ez nem fogja befolyásolni a sebességet,
vagy inkább jól gondoljam meg, mit teszek rá most, amíg majdnem üres?-
(#55700) Qru
Most egyelőre még nem akarok SSD-re költeni, majd később. -
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #55695 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
SmikOne
tag
válasz Vakegérke #55686 üzenetére
Igen azt tudom, hogy már rég kihalt, csak gondoltam van némi remény... Egy 2monitoros rendszert toltam volna róla, csak így driver nélkül kicsit sz*pik a dolog... A normális videókártyámról meg lehalt a vga csati.. :S
Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
Dusee
őstag
hello
adott egy elég öregecske pc, régen is volt újrahúzva az xp rajta.
olyat csinál, hogy random módon megfagy a kép, és onnantól semmit se csinál.
először valami vírusra gyanakodtam, újrahúztam, de utána is azt csinálta (formáztam persze), volt hogy majd 1 órát ment, volt hogy 5 percet is alig, és ugyanúgy megállt.
én a hdd-re gyanakodtam, mivel egyszer velem is játszott hasonlót a gépem, és akkor a hdd adta meg magát, de sentinel szerint 98% a kondíciója, teljesítménye meg 100%
illetve akárhányszor rádugtam a pendrive-om, és megnyitottam mindig megfagyott (másik gépen persze tökéletesen működik), lehet ez véletlen is bár kétlem.
mi okozhatja ezt? -
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek ez a pen drive milyen sebességeket képes produkálni ?
Nem találtam róla sebesség méréseket, mert szerintem ennyiért megéri..
Samsung S9
-
-HajTömeg-
őstag
Gmailben lehet időzíteni?
Hogy most megírom és reggel 8kor küldje le pl.Alias: Júzer error
-
nonee
aktív tag
Sziasztok!
Távoli asztali kapcsolattal a munkahelyemről ha belépek az én gépemre itthon,azt látja a rendszergazda ,vagyis tudja ellenőrizni?vagy van olyan lehetőség hogy ezt blokkolnám? legyen az firefox magy más tevékenység.A futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
Đusty
addikt
válasz peter889 #55701 üzenetére
Ne parázz már, használd azért van! Ha tele lesz a win szólni fog. Azt a sebességkülönbséget amit a telítettség okoz nem fogja emberi lény észrevenni. Ha rengeteget használod (nem pár hónap) idővel töredezettségmentesíteni kell és kész a win ezt is leméri, hogy egyáltalán érdemes-e.
-
Đusty
addikt
válasz -HajTömeg- #55706 üzenetére
Nem tudom, de ha összekötöd levelezőklienssel pl. outlook, ott meg lehet neki adni.
-
Vakegérke
félisten
válasz SmikOne #55703 üzenetére
Van még két ötletem.
1. SlimDrivers.
2. Régi Catalyst driverek.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
kismanobkv
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
A régi videó kazettáimat szeretném DVD-re átrakni. Van egy S-VHS - Scart kábelem amivel a videókártyával össze tudom kötni a videót! Ajánlották a Sony Vegast ahol capture videoval tudnám átírni de nem észleli!
Mit tegyek?
A videókártya: Geforce 8600 GT
Van S-Video bemenete!
A videómagnó: LG AC480Y
Nagyon köszönöm előre is a segítséget!
Üdv: Lugosi Tamás -
Vakegérke
félisten
válasz kismanobkv #55711 üzenetére
Mintha már olvastam volna valahol a kérdésed, mintha már választ is kaptál volna.
Az S-Video nem bemenet, hanem kimenet a kártyán.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-HajTömeg-
őstag
Help!
Bejelentkeztem chrome-ba és most tök mások vannak kedvencként a fejlécen,mint eddig.
Hol lehet ebből kijelentkezni? Egyszerűen nem találom
Jobb oldalt,ahol a beállítások vannak van alul egy kilépés,de akkor kilép a böngészőből is, én pedig azt szeretném,ha úgy tudnék böngész,mint korábban,hogy nem vagyok bejelentkezve egyetlen gmail fiókba sem.(#55714) KaiotEch CSak így????
[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
nagyúr
válasz -HajTömeg- #55713 üzenetére
Uninstall Chrome
-
spiritex
veterán
válasz -HajTömeg- #55715 üzenetére
Dehogynem, ...csak bolondozik.
Beállítások / Google fiók leválasztása / Chrome restart.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
joi29
őstag
Üdv létezik e a bitcoin (litecoin)-hoz hasonló pc hardver teljesítményt bérbe adó
alkalmazás, ami a pc számítási kapacitását kihasználja üres járata során? -
pjen
félisten
Szia.Egy tv tunert vegyél,olyant amin van neked megfelelő bemenet,mond meg a boltban mit szeretnél csinálni olyat adnak.Az svideo kimenettel Tv tudsz a géphez kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Minden 5400 fordulatos vinyó sokkal halkabb mint a 7200es? Vagy van azok között is hangos? Illetve olyan vinyó, amihez oda van írva: csak laptopokba, azt is nyugodtan használhatom sima gépbe nem, mert a csatlakozója ugyanolyan. köszi
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
fastleslie
senior tag
-
zolka95
őstag
LGA771-es foglalatú processzor kompatibilis LGA775 foglalatba?
konkrétan a core2extreme qx9775 proci az én alaplapomba
mert a lapomnál azt írja, hogy core2extreme procikat támogatja
és játékra használnám leginkább
vagy ez inkább szerverbe való proci?még egy kérdés:
ha erre a procira váltanék vagy egy q9650-re, akkor kell-e tápot cserélnem?adatlapomra ki vannak írva a cuccaim
[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
ggg666
őstag
Akkor másodjára is leírom.:
"Valószínű, hogy csak tv out és nem vivo-s a kártya.
Ezért nem tudod felvenni."
Tv tunert olyat érdemes, én tavaly adtam el ami hardveres tömörítést csinál, olyanokkal fel tudod venni, de csodát ne várj, ha tbc hibás a szalag akkor ne várj csodát.
[ Szerkesztve ]
-
STC Speed
őstag
Valaki megtudja mondani,hol találom Windows8 alatt az élményindexet?
Egyáltalán van benne? -
Jarod1
addikt
üdv! amikort fut a torrent, akkor a Crome böngészővel nem lehet böngészni olyan mintha betárcsázós netem lenne,5 perc mig bejön 1 oldal. nem tudja valaki miért?
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan program számítógépre, ami adott forrasfajlt / PDF-et (mondjuk szkennelt nyomtatványt) át tud alakítani szovegfajlla, pl txt, vagy word?
Köszi
yo
-
Mottie
őstag
Sziasztok! Van valakinek tippje, hogy itthon hol/mennyiért lehetne megbízhatóan beszerezni Intel Centrino N-6205 -ös wifi kártyát?
Köszi
Be Victorious!
-
KISDUCK
addikt
Libreofficeban táblázatnál van lehetőség arra, hogyha beszúrok egy linket cellába akkor a megjelenítésre legyen sortörés?
-
WillChi
őstag
válasz STC Speed #55726 üzenetére
Ha a kezdőképernyőn vagy (csempés felület), akkor elkezded gépelni, hogy 'számítógép' (ha magyar verzió - más nyelvnél természetesen az ennek megfelelő nyelvi változatot). 2-3 betű után jó eséllyel előjön, ami keresünk. Ezen jobb katt, és tulajdonságok...
Egyébként meg: Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Teljesítményadatok és -eszközök
[ Szerkesztve ]
Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
törölt tag
Üdv!
Internet beállítási problémák..
Újratettem (megnint) a 7-et hátha elállítottam valamit.
Otthoni hálózatra kattintottam telepítéskor.
nem volt net, így feltettem az alaplap hivatalos driverét, és továbbra is ez a kép fogad:Ötleteket szivesen fogadok
-
Ruszki
senior tag
válasz #81556480 #55738 üzenetére
Futtatás cmd aztán ipconfig /all aztán azt ezt kéne meglesni.
Milyen neted van? Router van? DHCP? Eszkozkezeloben minden oké a Lan kártyával!?
Hirtelen ennyi jutott eszembe.Üdv, Ruszki!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Fulmi
senior tag
Sziasztok!
Szervizes segitseget szeretnek kerni. Tudtok-e ajanlani olyan forum tagot, aki budapesti, es szokott telefonokat javitani/forrasztgatni?
Kimondottan egy Sony Xperia U (st25i) keszuleknek sikerult elgorbiteni/eltorni egy-ket sim kartya foglalatban levo pockot, es mar megrendeltem ebay-rol az uj sim kartya foglalatot, de forrasztgatni kell es lehet hogy jobb ha egy profi csinalja.
Minden tanacsot szivesen fogadok, kosoznom elore is,
Fulmi -
Ruszki
senior tag
válasz #81556480 #55742 üzenetére
Szókőzt hagy a parancsnal.
Ott tuti valami szoftveres probléma lesz.
Windows 7 általában már minden Lant felismer szóval jónak kellene lenni a Win7 driverrel is.Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
peter889
őstag
OK. Aztán gondolkodtam, hogy a programfrissítések (és hasonlók) miatt úgyis eltérő helyekre kerülnek majd az adatok. Szóval hiába is lenne most az összes gyakran használt progi "elől".
Nálam a Win7 automatikusan töredezettségmentesíti időnként. Nem tudom, hogy ez jó-e.
És köszi szépen a tippet. -
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Van egy régi FX 5500-as videokarim, ami be lett téve 1 ismerős gépébe, de még a youtubeos videok is laggolnak vele. Lehet rossz driver van fenn hozzá, de az Nvidia oldalán nincs már ehhez a régi videokarihoz driver, legalábbis nem találtam. Esetleg ha vki tudna segíteni, hogy honnan lehetne lerántani azt megköszönném.
Üdv.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Van nálam egy Mio c520-as navi rádughatom egy univerzális 15in1 hálózati töltőre, egyáltalán gyorsabban tölt mintha usb-n lenne? (ez van rajta output 5-12V 1A max)
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.