Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dzsekó

    addikt

    válasz King Unique #135909 üzenetére

    Tudtam, hogy írni fogsz. :) :))
    1. Windows XP-nél bármi jobb, még a Win 7 is. Tudom, arra is írogatod, hogy jó régen nem frissül, veszélyes, stb. De legalább a böngésző frissül és netezni lehet vele. XP-n már az oldalak sem jönnek be jól.
    2. Annyi az értelme a 2015-ös Windows 10 felrakásának, hogy az még tartalmazza a régi drivereket. Ha frissül 21H1 vagy újabra, akkor eltűnik az eszközillesztőben jó pár komponensnél a driver. Ugyanez van, ha tisztán teszem fel a 21H1 vagy újabbat. Szoptam vele, tudom. Ha van kedved, akkor játsz el egy olyan gépen, amiben Soundblaster Audigy 2 van. Valahol 18xx vagy 19xx verzió után vették ki a drivert, win update után volt hang, nincs hang. 21H1 vagy újabb telepítésnél kapásból nincs hang. Más dolog, hogy az Audigy 2-nél lett 3rd party megoldás, de sok hardvernél nincs. Azt nem próbáltam, hogy régi windows fel, megvan minden driver, utána egyesével letiltani a driverek frissítését, aztán ráereszteni a windows update-et a legfrissebbre. Ha van időd, akkor próbáld ki légyszi, kíváncsi vagyok az eredményre. Normál esetben ha ráeresztem a win update-et, akkor letörli a már működő drivereket, és kérdőjeles lesz az eszközkezelőben, pont úgy, mintha 21H1 vagy újabbal tiszta telepítést csináltam volna.
    3. Aki Win XP-t használ, azt szerinted mennyire érdekli, hogy nem frissül a windows 10-e? :)
    4. Most, hogy írtad, olyanom is volt, hogy 21H1 leállt kék halállal, feltettem rá asszem 19xx-et, de utána update-elt a win rendesen. Máig sem értem mi volt ez. 3x ugyanott elhasalt kék halállal a 21H1 win telepítése. Update után most is megy rendesen, 21H2 van most rajta. Pedig nem régi xar gép.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák