Hirdetés

Aktív témák

  • Hugo85

    aktív tag

    válasz tomcsi23 #40133 üzenetére

    Szerintem kizárt, hogy legyen sorrend, az csak egy 4-es switch ott a routerben. Lehet, hogy egyszerűen tönkrement, nekem is így halt meg a D-Link DI-604 anno. Először egy port nem ment, majd kettő, aztán már egy sem.
    Egyébként mennyire nem működik? A visszajelző lámpa világít, ami azt jelzi, hogy kábel van az aljzatban? Mert ha nem akkor igencsak gyanús, hogy kampó a router... :(

    #40107 - "Sziasztok Megosztottam a netet 2 gép között routerrel de csak akkor látják egymást ha kikapcsolom a tűzfalat mindegyiken. Maradhat szerintetek igy vagy a router tűzfala nem nyújt elegendő védelmet? Eddig zonealarmot használtam meg vagyok vele elégedve. Mit tegyek?" - legtöbb esetben elég a router tűzfala, de olyan jellegű program control, mint a ZA-ban van az nincs benne, és a kifelé menő kapcsolatokat nem annyira ellenőrzi. Továbbra is használhatod a ZA-t egyébként, csak a gépek belső hálózatos IP címeire (192.168.x.x) állíts be tursted zone-os kivételt a ZA-ban. A "settings" fülnék a "zones" lapon lesz ha jól emlékszem. Itt nyomd meg az "add address" gombot. Aztán IP cím és állítsd "trusted"-re, majd OK. Ezt mindkét gépen meg kell csinálni a másik gép IP címére.

    #40134 - "Meg nem tud valaki egy olyan cuccról, amivel lehetne interaktív videókat csinálni, annyi kellene csak, hogy lehessen részeket betenni vizuálisan, ahol user inputra vár( bill leütés vagy valami) a folytatáshoz?" - ezt szerintem flasben vagy javaban lehetne megoldani valahogy. Nézz valami flash videó gyártó programot szerintem (én nem igazán vagyok járatos ezen a téren).

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák