Hirdetés

Aktív témák

  • M3nt0R

    tag

    Üdv!

    A következő lenne a problémám, remélem tud valaki segíteni, illetve az is tökéletes, ha megmondjátok hova írjak, ahol elképzelhető, hogy tudnak.

    A gépem véletlenszerűen (egyenlőre nem tudtam mihez kötni) teljesen lelassul. Ha játszom akkor szaggat a játék, kilépni is alig tudok, és a windowsban is minden kegyetlen lassú lesz. Most pl épp filmet néztem és akkor kezdte ezt el játszani, élvezhetetlenül belassult a film. Mintha valami nagyon processzor/winchester leterhelő program futna. Itt jön a csel, a Windows feladatkezelő semmit nem lát, ott minden 0%os proci használatot mutat, de még a Security Task Manager sem talál semmit. Viszont a teljesítmény fül alatt a Feladatkezelőben mutatja a folyamatos 50%os terheltséget. (gondolom egyik mag folyamat dolgozik).

    Hogy az életbe lehetne ezt a programot letakarítani, de legalább megtalálni!! Lehet egyáltalán? AVG vírus írtó nem talált semmit. Bármi 5let?

    Előre is köszi.

    (ja még annyi, hogy most ez épp úgy jött be, hogy egy file kicsomagolása közben totál lelassult a csomagolás. Minden más jól fut de lehetetlen csomagolni/másolni).

Aktív témák