Aktív témák
-
-
-
bobsys
veterán
válasz Lompos48 #28153 üzenetére
es (#28154) VIPowER
Na akkor.
Auto
Narancssarga vezetek van aram
Piros vezetek van aramAutoradio
Sarga vezetek, 0.06V
Piros vezetek 0.01VA radio nincs rakotve a kocsira, csak siman az asztalon van es ugy nyomtam ra a multimetert, de most jut eszembe, hogy ez igy nem is mukodik hiszen a radio az nincs is aram alatt.
Az alap komcepcio az volt, hogy mukodik-e a radio es meg kene talalni azt a ket vezeteket amin szivja az aramot a kocsibol illetve a kocsi vezetekei kozul megtalalni azt a kettot ami adja (merthogy normalis szinkodos vezetek rajzot nem talaltam)
NAmost a kocsinal megvan, a radional elmeltben megvan, hogy melyik a ketto.
Na holnap reggel osszekotom oket.[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
shadow1901
aktív tag
Asus M4A79XTD Evo vagy, GB GA-880-UD3H?
Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
-
kjani18
őstag
válasz shadow1901 #28156 üzenetére
nekem gigabyte van, elégedett vagyok vele, ajánlom!
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
Lompos48
nagyúr
válasz bobsys #28159 üzenetére
A mínusz fekete és a testen van, mérhető műszerrel is. A plusz piros meg sárga, mint volt már említve, ráadásul általában a kábelen van biztosíték is. Legtöbb rádiónak nem lógnak a kábelei, hanem egy konnektorba vannak kötve, aminek a kábelezése standard és megtalálható a neten.
-
whited
addikt
sziasztok
van itt olyan aki már lerakta a cisco ccna v4.0 vizsgát?? (első 10fej+final)???Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Bogyó bá'
nagyúr
Létfontosságú problémám van:
Crysis 2 single playerben elakadtam: egy adott pontnál nem tudom, hogy mi a feladat.
2 db alient kinyírtam, kék pötty jelzi, hogy hová kell menjek. A kék pötty helye az aluljáró fölött valahol a térben található (tehát nem tudok odamenni...), az adott helyre "nézve" viszont ezt írja ki: "Primary: Deliver Xeno-Tissue Sample to Gould: Reach Gould's lab via PDR Drive" szóval itt mit kell csinálnom? Hogyan tovább?Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz megint én #28164 üzenetére
Pont ez a bajom, hogy ott nincs semmi sem: 3,8 métert mutat a távolságjelző, az úttest fölött... a levegőben... bele fogok őrülni, ráadásul munkaidőben... (pfff...)
Körbejárom a helyet, mindig az adott pontra nézve... az angol szöveget meg nem értem (az lehet a feladat leírása)Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
agemate
addikt
Üdv! Mik azok a PCI-E vezetékek? A HOC Sandy Bridge-es cikkében ezt írja: "A PCH-k tartalmaznak PCI Express vezetékeket is a különböző bővítőkártyák számára, ez a P67 és a H67 esetén 8 darab, 5 GT/s-os sebességgel, míg a H61-nél 6 darab."
Mit jelent ez a gyakorlatban? Korlátozódik a diszkrét vga teljesítménye? Vagy mi?
-
megint én
őstag
válasz Bogyó bá' #28165 üzenetére
Ja, azt nem ártana majd bemásokni, de inkább majd a Crysis 2 topicban. Mondjuk ez univerzális topic, szóval itt is lehet, de ott előbb kapnál választ.
(#28156) shadow1901
A gigát választanám, mégpedig USB3, Sata3.
(#28166) agemate
Szerintem Abu85-öt kérdezd... Me fingom sincs![ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz shadow1901 #28156 üzenetére
Giga az újabb chipset és a 8pin-es CPU tápcsati miatt. Kérdd meg itt is.
mp
-
sanya601
csendes tag
Segítsetek!
A következő hiba üzeneteim vannak az eseménynaplóban:
Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Ide\IdePort0.
Hiba történt az eszközön (\Device\CdRom0) a lapozási művelet közben.
A következő eszköz jelenleg még nem használható: \Device\CdRom0.
Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Harddisk2\DR2.
A következő boot- vagy rendszerindító illesztőprogram(ok) nem indult(ak) el:
cdrom
Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Ide\IdePort1. -
hecktor
aktív tag
sziasztok
a következő a probléma a frissen összállitott gépemmel: ha bennhagyom éjszakára, vagy huzamosabb időre tölteni egyszerűen lefagy, minden ok nélkül
a gép: msi k9n neo v3, amd 3600+ x2, samsung 500gb winchester, 7300gs 256mb, 2x512mb ram, dvd- olvasó, FSP 350wattos táp
mik lehetnek a problémák: túlmelegedés, winchester hibás?
-
hecktor
aktív tag
Tápegység elbirja a rendszert?
-
hecktor
aktív tag
proci túlmelegedés milyen reakciót válthat ki?
-
törölt tag
válasz hecktor #28175 üzenetére
én 250es fps-vel phenom2-t és g80 8800gts640et hajtottam, szóval a 350es fsp-nek el kell bírnia.
küldj rá egy orthos vagy prime tesztet.
ha kifagy, akkor külön a ramot és a procit is teszteld, hogy melyik a hibás, ha nem fagy, akkor lehet tovább keresni a probléma okát, pl.: lap, vinyó, vga, stb.
szóval egy hd sentivel érdemes folytatni, majd furmark stb, bár furmark nem megy driver nélkül.[ Szerkesztve ]
-
speed3456
aktív tag
Sziasztok! Volna egy nagyon nagy gondom remélem itt kapok rá választ.
Van egy laptopom név szerint Siemens scenic mobile 750. Nincs benne optikai meghajtó és nem tud USB ről bootolni. Fel kellene valahogy raknom rá egy oprendszert mégpedig a win xp-t de nem tudom hogy csináljam. 40GB os vinyó van benne és FDD. Hálózatról nem tud bootolni. Valakinek vmi ötlete? (az optikai meghajtó szerzésén kívül)
PS 1-2-3-4-5, PSP, PS Vita :) PS ID: speed3456789
-
-
törölt tag
válasz speed3456 #28180 üzenetére
ezért mondtam, hogy az utolsó restart után rakd vissza, onnantól nem használja az odd-t. utána tesz fel 5 kérdést, miután belőtte a felbontást, ez már mehet a notin.
(#28182) speed3456
közben megtaláltam a hirdetést, és szerintem jelezd ezt a problémát.[ Szerkesztve ]
-
speed3456
aktív tag
-
Gergosz2
veterán
Hello!
Én média lejátszót keresek!
Lényeg: full HD , hálózatba lehessen kötni!
Kb 25000 ftkörül szánok rá.
Előre is kösz a helpet!
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
boozoo
tag
Sztorno, csak 1 féle képp lehet felfee...
Hi,
új gép összerakásánál alsótápos házba a táp ventije lefele néz (szív?), vagy felfele (fúj?). Illetve tápfüggő?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
bedohazi
aktív tag
Sziasztok,
Mit szoltokezekhez az ertekekhez?Toshiba satellite notebook, win7 64bit, intel core i3 380m 2.53 ghz, 3gb ddr3 ram, 320gb hdd, ati mobility radeon hd 5650 1gb gddr3.
Nagyjabol mindennel rendben vagyok de szerintetek nem igen kicsi az a 4,5 pont az aeronal? Mit tudok tenni hogy nagyobbat mutasson, nem mintha szamitana es nem is mutogatom masoknak csak erdekelne hogy mi a helyzet vele, mert a Power Play catalystba is ugy van allitva, hogy ha halozaton van a noti akkor "Best Performance". Valamit lehet meg allitgatni? -
Lenry
félisten
válasz bedohazi #28189 üzenetére
who cares?
egyébként meg Windows\Performance\WinSAT\DataStore mappa, a legutolsó xml-t akármilyen szövegszerkesztővel megnyitva olyan értékeket írsz be, amit akarsz, ha erre izgulsz
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
megint én
őstag
válasz boozoo #28190 üzenetére
Hali!
Így nekem nem kerek. Minden ATX szabványú tápot egy féle képpen lehet becsavarni. Azaz 4 csavarja van, és az egyik kicsit beljebb, nehogy véletlen fejjel lefelé rakja be valaki.(#28171) sanya601
Sajnos nem tudok(tudunk) ebben segíteni, ami a szövegbők sejtetődik, az hogy az alaplapodon, vagy tönkrement, vagy valami egyéb baja van az IDE-nek (az az otromba vastag szíjkábel) és ezét nem látja a cdíródat.
Legalábbis valószínű, de nem értek hozzá ilyen üzivel nem találkoztam.[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Sziasztok!
Lenne egy ilyen kérdésem: a winchestereknél mennyi a jó hőfök? úgytudom 40 felett már nem egészséges. Hd sentinel szerint 27-22. Ez két samu, a melegebb a rendszer. Samuknál rosszul mér, úgytudom 7-8 fokot simán hozzá kell adni. Akkor még rendben van nem?"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
megint én
őstag
ja-ja nem kötekedni akarok, de kicsit viccesen írtad ez elmehet egy aranyköpésnek is.
"alsóházas tápok" sztem fordítva... Alsótápos házak....
boozoo
Bizt kedvéért kinéztem neked egy képet, hogy a Te házadban hogyan kell, hogy kinézzen a TÁP
Ugyebár:
Revoltec Sixty 3
Mellesleg nagyon jó kis házikó!
Íme:
- -
megint én
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #28197 üzenetére
Igen, én is úgy tudom, 40-45°C De ha gyanakodsz, hogy fozzó, kép kikapcs után (Bizt ked húzd ki) tedd rá a tenyered, ha nem éget, nincsen para!
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest