- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
nónéjm
tag
válasz megint én #28602 üzenetére
Igen az úgy jó lenne. De valahogy mindenképp full passzívat szeretnék, az is jó megoldás lenne, ha csak zenehallgatásnál vagy filmézésnél nem forogna semmi. Szőrszálhasogatásnak tűnik biztos, de minden rezgést száműzni szeretnék a gépből, mert elvileg nem tesz jót a hangnak, ez főként zene-pc-nek lenne. Szóval szinte némára biztos meg lehetne csinálni egy halk ventivel, de nem az az elsődleges szempont.
Aztán lehet, hogy annyira nem is számít a rezgés, csak belesúlykolták a fejembe, de hát na, ha lehetséges, akkor a legjobb megoldásra törekednék .
-
megint én
őstag
válasz nónéjm #28603 üzenetére
Belefér egyáltalán a gépházba a hűtő ???
Amúgy nem vészes
12.91 ~ 28.89 dBA
Csinálhatod végülis úgy, hogy megnézed meddig melegszik passzívan. ha nem akkor ok. De ha igen, még mindig felrakhatod.
Amúgy nem vészes
12.91 ~ 28.89 dBA
Ha sok, még csinálhatsz olyat, hogy rákötsz egy fordulatszám szabályzót. És akkor kitapasztalgatod mennyi az elegendő minimum amin még nem meleg. Ráadásul, ha a rezgéstől félsz akkor még tehetsz a talpai alá 1-1 nagyon puha gumit, szivacsot...
De szerintem majdnemhogy a 0val lesz egyenlő a rezgése, mivel nagyon sok és kicsike propija van. -
nónéjm
tag
Amúgy nem oylan kicsi az a hűtő : [link]
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Hoh, érdekes egy technológia azt meg kell hagyni!
Sajnos én nem tudok erre válaszolni, de ha angolul tudsz nézz körbe valami szakfórumon, mert itt közel sem biztos, hogy találsz választ.
Én ezt találtam elsőre... De a Googlon "ZigBee forum" és talán lesz egy kis szerencséd. Én szurkolok, de többre nem telik -
nónéjm
tag
válasz megint én #28605 üzenetére
Na igen lehet, hogy ventistől nem, elvielg a ház 65 a hűtő ventivel 58 mm, de még ott az alaplap, oldallapok vastagsága stb...
na még arra gondoltam, hogy kivágom a tetejét a háznak, oszt bele egy scythe ninja... talán még jól is nézne ki és az több, mint valószínű, hogy elvinné passzívban. Olyan lenne, mint az amcsi autóknál, a motorháztetőből kikandikáló motorrész...
-
meone
tag
válasz megint én #28607 üzenetére
Az biztos, hogy érdekes, csak még nem terjedt el.
Az a probléma, hogy annyira jól nem megy az angol, hogy ilyenekben otthon legyek.
Ez is egy fajta mikrokontroller mint a pic vagy az atmega, és keresnék valami szakmai fórumot, ahol legalább valami utat mutatni, egyik barátom mondta, hogy nem sok ilyen fórum van magyarul, ezért bátorkodtam, itt feltenni kérdésemet, hátha valaki járatos ilyen körökben, és legalább át irányít másik fúrómba vagy topickba.Azért köszönöm szépen a segítséget.
Elnézést kérek mindenkitől a helyes írásom ért :)
-
utgyuru
aktív tag
Üdv!
Egy kicsit szokatlan kérdésem lenne...valaki el tudná magyarázni nekem a big- és little-endian ábrázolást? Inkább privátban, nem terhelném vele a fórumot.
-
nyunyu
félisten
válasz utgyuru #28615 üzenetére
Big Endiannal mindig a magasabb helyierteku bajt all elol, mig Little Endiannal az alacsonyabb.
Vagyis 16 bites word eseten a bitek sorrendje a kovetkezo:
Big:15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0
Little: 7 6 5 4 3 2 1 0 15 14 13 12 11 10 9 8Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
dawncomputer
tag
Üdv.
Lehet, hogy kevés az info, de szükségem lenne egy kis segítségre.
Adott egy számítógép, fogalmam nincs, milyen, nem néztem. A lényeg az, hogy indításkor, telepítés közben, állandóan sípol. Két hosszú, váltakozva, szünet nélkül, körülbelül úgy hangzik, mint a mentőautó. Mi okozhatja ezt a hibát, mit jelezhet a sípolás? -
Воланд
titán
válasz dawncomputer #28618 üzenetére
Tudni kellene a bios típusát, aztán: [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
XP NINJA
őstag
Van 2hdd-m és 3 win 7. Hogyan lehet törölni?
-
törölt tag
válasz kjani18 #28623 üzenetére
Amit az esetek többségében nem érdemes használni, mert korlátozott képességű, hiányos, vagy akár instabil. Mind a három esettel találkoztam már személyesen. Minden esetben érdemes a gyártó oldalát felkeresni. Feltéve ha a gyártó egyáltalán beazonosítható. Például az ilyen dolgok miatt érdemes kerülni a pittyputty cuccokat.
-
thug85
tag
Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani, mik azok a log fájlok? Valami olyasmit olvastam róla, hogy naplózási fájlok. Ez helytálló? Szabad törölnöm ezeket a fájlokat?
Köszönöm!A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket, az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
-
dawncomputer
tag
Sziasztok.
XP telepítése közben, mikor a file-okat másolta, 25%-nál megállt, és kzölte, hogy az oembios.bin nem telepíthető.
Továbbment utána, de voltak gondok, és nem tudom, van-e hozzá köze.
Mikor befejezte a telepítést, a bejelentkező ablaknál rákattintottam a felhasználónévre, és valami olyasmit írt ki, hogy nem sikerült ellenőrizni valamit, valami hiba van. Úgy vettem ki, a jogtisztasággal van probléma, de fogalmam sincs, mit jelent.
Van köze az "oembios.bin"-hez? Ha nem, akkor mi okozhatja, illetve mit okozhat az "oembios.bin" hiánya? -
Satyricon
addikt
Üdv mindenkinek!
Feltettem a GTA Episodes From Liberty City nevezetű játékot és b***ik elindulni! Patchek, DirectX fenn vannak. Végül is a játék elején a video és a menü bejön, de amikor rámegyek, hogy start game, elkezdi tölteni, majd kiírja rendesen, hogy I LUV LC és innentől nem válaszol a játék, akármennyit várok vele. A feladatkezelő is azt írja ki, h a játék nem válaszol. Vista SP2 32-bites windowsom van! A gépem lazán elbírja a játékot, azzal nincs gond! Mit lehet tenni ilyenkor, hogy elinduljon a játék?
Szerk.: Am a játékhoz való rendszer frissítéseket telepíteni akartam, de hibát írt ki telepítéskor. De lehet csak azért, mert már lehet fel vannak telepítve, ugyanis régebben játszottam ezzel a játékkal, szóval lehet fenn vannak...
Jah, mielőtt bárki is rosszra gondolna, a játék tök eredeti!
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Noeeecska
csendes tag
Sziasztok!
Fizikából kéne a segítség B.H.F.-et kell csinálom holnapra, de a kérdésekre nem nagyon vágom a választ .1.: Van-e forgató hatása a szabadon mozgó testet érő erőhatásnak, ha hatásvonala átmegy a test tömegközéppontján?
2.: Hogyan kell meglökni egy nyugalomban levő testet, ha azt akarjuk, hogy csúszás közben ne forogjon?
3.: Megváltozik-e egy test tömegközéppontjának helye ha a test egyik oldalára gyurmadarabokat ragasztunk? Ha igen merre tolódik el ?
4.: Lehet-e gyurmadarabokatúgy ragasztani egy testre, hogy a tömegközéppont helye ne változzon meg ? Hogyan ?
5.: Lehet-e egy test tömegközéppontja a testen kivül? Több példával igazoljk az állítást!
8.: A mai magasugrók miért nem a régi ollózó vagy hasmánt stílusban ugranak? Mi a fizikai magyarázata elhatározásuknak ?
Köszönöm előre is a segítséget !
By Noeeecska[ Szerkesztve ]
-
-
Воланд
titán
válasz dawncomputer #28627 üzenetére
Lemez nem sérült, eredeti a win, cd-ről boot-oltál és úgy telepítetted, vagy operációs rendszer alól indítottad el az install-t?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
kjani18
őstag
válasz Noeeecska #28629 üzenetére
1.- Nincs.
2.- Az erő hatásvonala menjen át a test tömegközéppontján.
3.- Igen, a gyurma irányába tolódik el.
4.- PL. két gyurma darabkát ragasztunk rá úgy, hogy a két darabka közös tömegközéppontja essen egybe a test tömegközéppontjával.
5.- PL. egy kiflinek a tömegközéppontja lehet a két szára között, a testen kívül.A 8.-ban nem tudok segíteni...talán így lehet a legkisebb tömegközéppont emelkedéssel a rúd felett "átcsúszni"
[ Szerkesztve ]
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
Воланд
titán
válasz Satyricon #28628 üzenetére
Kompatibilitási módban próbáltad elindítani? Jobb klikk az exe-n, tulajdonságok, kompatibilitás és legyen mondjuk xp sp3.
-
Воланд
titán
válasz PH-User #28630 üzenetére
Elfogyott a vram és kikapcsolt az aero.
(#28636) dawncomputer: Tuning van az adott gépen? Más ötletem nincs sajnos.
-
hecktor
aktív tag
üdv
a képernyőm crt, erős felbontást állítottam be, igy mikor jönne be a win, kikapcsol.
csökkentett módban módban megy rendesen 600*800 al, de ott nem tudom átállítani
tippek?
-
Воланд
titán
válasz PH-User #28646 üzenetére
Na ez érdekes, ilyet még nem is láttam, megmondom őszintén.
Avast az hányas verzió? Mert nekem anno az 5.xx tudott érdekes dolgokat produkálni w7 alatt, meg is szabadultam tőle.
-
-
Воланд
titán
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kupon kunyeráló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest