- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Lori82
senior tag
Rákattintva sajnos nem kínálja fel,hogy : "előző verzió visszaállítása".
-
RC9
tag
Haliday!
Van egy HP compaq nx9030 as laptopom.
Nem mai gyerek de nagyon jó kis laptop.
A gondom az, hogy egy ideje megjelent egy függőleges csík a képernyőn, majd szépen sorjában jött a többi ez a képernyő közepétől kicsit jobbra jelentkezett.
Már gyakorlatilag használhatatlan mert annyira idegesítő a használatával pedig csak egyre több lesz.Valami tipp?
Laptopok terén nem vagyok olyan jártas.
Lehetne VGA? Én ennek kis valószínűségét adnék mert ha kiküldöm a jelet a Dsubon keresztül akkor a monitoron/tv-n tökéletes.
Szerintem szalagkábel vagy kijelző.Képet rakjak fel?
Köszi
-
dawncomputer
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, a Windows végül sikeresen fel lett telepítve.
-
XP NINJA
őstag
volt szervízben a gépem, a cd rom-al nem tudtak mit kezdeni, de valami olyat mondtak hogy egy vékony vaéamivel nyomjam be a kis lyukon. mire gondoltak?
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan programot, amivel a dokumentumok, zene, képek, stb. mappák tartalmai menthetőek? Tudtommal most már a legtöbb külső merevlemezhez jár ilyesmi. A Windows 7-ben csak olyat találtam ami az egész partícióról csinál biztonsági mentést.
Xbox GT: nozsolt
-
JoolsNOS
veterán
Hali!
Elképzelhető, hogy a speedfan mutat rendes hőmérsékletet a coretemp és az everest ellenében egy 5000+os x2 amdnél?I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok. Egy modem és egy router közé be lehet e tenni egy switch-et és azzal elosztani a netet? Be fog csatlakozni a router?
Ilyesmire gondoltam: modem --- switch ----- router ------- 1.gép
2.gép a switch-re lenne csatlakoztatva
Ha nem működik, hogy lehet megoldani?
[ Szerkesztve ]
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
Boxi88
őstag
Helló!
Olyan kérdésem lenne, hogy:
Van egy úgynevezett GPU Gadget-em... és eddig még a gyártó által adott drivert használtam, addig felismert a vgam... de amint bármelyik másik drivert felraktam a hivatalos oldalról, már nem ismeri fel a vga-m, mit tudok tenni, hogy bármelyik driverrel működjön?
Előre is köszi!
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, barátom nem éppen játékra való gépen szeretne játszani (egész konkrétan a Fallout 3-al), a játékleírás szerint: a proci meg a ram megfelelő, nem is a minimum, hanem az ajánlott.
Szerintem a videokarija lehet a ludas, ami egy integrált: Intel G33/G31 Express Chipset Family kártya, ugyanakkor a játékhoz minimum NvidiaDirect X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI 3800 series) kell.
Jól sejtem ez a hiba? (ugyanakkor a játék indulási hibaüzenetként valamilyen .dll fájlt hiányol, ami pedig megvan...)
Jól gondolom vagy más bibi lesz?
-
ÉM
tag
Sziasztok!
Ajánlanátok nekem valami viszonylag olcsó routert, amiben vlant lehet beállítani? -
Probber
őstag
válasz kerlac #28770 üzenetére
Egyik ismerősnél is ez volt, hiányzik a gépről a Games for Windows Marketplace. Telepítsd fel és működni is fog.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Probber
őstag
Nem te voltál félreérthető, inkább én mentem el rossz irányba.
Ha minden igaz, ez már tudja (specifikációk között fel van tüntetve a VLAN), de a TP-Link oldalán több infót is találsz róla.[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
ÉM
tag
válasz Probber #28781 üzenetére
Köszönöm, így már menni fog. Az a baj, hogy a legtöbb oldalon nem szerepel csak egy két mondatos leírás a termékeknél és így nehéz kihámozni, hogy melyik eszköz mit tud.
Az általad linkelt már egész jó, csak wifire és adsl modemre sincs szükség. Ha lehet ezekért nem fizetnék. De legalább most már valami mentén el tudok indulni.
Köszönöm még egyszer! -
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy windows 7 alatt milyen programmal lehetne megnézni, hogy mikor nyitottak meg egy akármilyen fájlt utoljára? (dokumentum, kép meg html oldal lenne amire kíváncsi lennék)
[ Szerkesztve ]
-
NEMO1968
őstag
Szia!
Ha monitoron jó a kép,akkor nem VGA hiba.
Szalagkábel hibánál mások lesznek a színek,vízszintesen csíkozódik.
Inverternél a világítás hülyéskedik.
Ez nagy valószínűséggel kijelző panelhiba.
Csak kijelzőcsere oldja meg,de még mindig jobb,mint ráfogni a VGA-ra,és alaplapot cserélni.
Szal megvan a szervizről a véleményem.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
dawncomputer
tag
Üdv.
Abit st6 alaplappal lenne egy kis gondom.
Telepítés közben, mindig ugyanott vagy elfeketedett a képernyő, és onnantól nem válaszolt, vagy kék halál alatt közölte, hogy vegyek le minden hardvert.
Minden nélkül egy hosszú, két rövid jelet adott, videokártyával (alaplapi nincs), egy RAM-mal, HDD-vel, DVD-vel (garantáltan jók) a hiba ugyanaz, egy ideig telepít, aztán halott.
Alaplapra gondoltam, szerintetek? -
EneMy84
tag
Sziasztok honnan tudnék GA-MA790FX-DS5 (rev. 1.0) alaplaphoz bios leírás ha lehet magyarul letölteni vagy utána olvasni.
"To achieve Victory we must. Massour forces at the hud out all power & Movement the enemy's 'centter of gravity "Von clousewitz"
-
Prego
senior tag
Tudom már kérdeztem nemrég, lehet valaki meglátja és tudja rá a megoldást:
Újrahúztam a Windows 7-emet (túlélt már rendszervinyó és alaplap cserét is, ám utóbbi után kicsit már összeveszett a TV Tuner a hangkártyával). Nem emlékszem multkor mit állítottam be neki, de úgy működött hogy ha videót vagy TV-t néztem, akkor mindig bekapcsolva maradt a monitor, ha nem ment egyik sem, akkor X idő után kikapcsolt a monitor.
Most meg bárhogy állítom az energiagazdálkodási sémákat, 10 perc után kikapcsol a monitor és elmegy a hang, ha megmozgatom az egeret akkor visszajön.U.I.: most még felmerült bennem hogy energiaséma módosításához visszakapcsolom az UAC-t, lehet nem menti a beállításokat, pedig én vagyok a rendszergazda
Aki másnak vermet ás az a Stack Pointer
-
törölt tag
Helló!
Olyan bajom van, hogy a gépemen ESET Smart Security van, és 3 napja lejárt, már frissítettem, de nem működik a net, és valami cssrs.exe fájlra hivatkozik a gép, ami nem működik megfelelően és a Local Settings mappában van, és nem ott a helye, azt tudom.
Talált eddig vagy 8 vírust.
Mit tudok neki csinálni?
-
pescara
aktív tag
Sziasztok. A fenyerot, hogy tudom csokkenteni a szamitogepen?
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest