- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz Kvazár #27403 üzenetére
Vezérlőpult, Alapértelmezett programok.
Vagy start menübe elkezdett begépelni, hogy alapértelmezett programok.
Fájl társítás alatt nézd.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Újoncka
aktív tag
válasz Kvazár #27405 üzenetére
Ezt találtam angol: de elvileg működik letesztelni nem tudtam!
Idéznék egy másik portálról:
"Zotya97 válasza:Sziasztok! Nállam is felmerült ez a probléma, jópár hétig nem is találtam rá megoldást. Utána lefuttattam a már említett online víruskeresőt, talált 2 vírust, töröltem őket, majd utána elindítottam egy exe fix-es cuccot, aminek .reg volt a fájlformátuma, ilyet pl. itt találtok: http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm cask símán kibontja az, akinek kell, utána elindítja. Késöbb ujraindítottam a gépet, és teljesen rendbe jött. Win7-em van."
[ Szerkesztve ]
-
cudar07
senior tag
sziasztok
vettem egy
Pacard bell TM81-et (notebook)
sajna a honlapon csak x64-es driverek vannak!
de azért elindítottam és feltelepültek
és rendben működnek (win7 home premium 32bit)a nagyobb bajom, hogy a webkamerához nem talállok drivert!
valaki tud segíteni?amúgy egy jól kinézős, halk, fincsi noti
előre is kösz
-
sagvary
aktív tag
Van majdnem tökéletes memória teszt program free?
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
Újoncka
aktív tag
Volna egy gondom amire nem találtam megoldást
Adott egy lapotp ASUS F3TC
MK-38 2.2Ghz 64bit
1GB DDR2 ram
GF GO7300
Win7 Ultimate 32BitJáték a következő : FIFA08 eredeti nem netről szedet feltelepítem pik pakk megy indul!
Normál sebessége van! Mikor a meccsre kerülne a sor mint ha 10000 FPS-el rohanna a játék gondoltam az AMD Dualcore Optimalizálójára az se hozott megoldás Grafot felraktam maxra hátha lassul tőle ez se nyert!Valakinek valami ötlet ?
-
shadow1901
aktív tag
Hello!
Scythe Big Shuriken AMD lefogatója megegyezik a Shuriken rev b-s AMD lefogatójával?Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
-
Воланд
titán
válasz shadow1901 #27417 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Vicoo
senior tag
Üdv!
Hasonló árban, van-e jobb ennél , vagy van-e ugyanez a teljesítmény+featureök olcsóbban? Persze ha ez az olcsóbb ár kisebb minőséget jelent akkor nem érdekes.
Előre is köszi! -
veterán
sziasztok
gépszerelés közben mennyire kell vigyázni a földelésre? értem ez alatt hogyha olyan ruha van rajtam pl akkor kimehet a gépbe pár dolog? ha igen akkor hogytudom leföldelni magamat hogy ne legyen gond? sry a hülye kérdésért de nemvagyok villanyszerelő így nem értek hozzá
iPhone 13 Pro Max
-
Lompos48
nagyúr
válasz jozsi252 #27420 üzenetére
Elméletileg le kellene magad földelned. Lehet kapni, vagy készíteni csuklóra kapcsolható fém karperecet, amit egy szállal a földre kötsz.
99 százalékban elég, ha egy fűtőtest melett szerelsz, vagy magad mellé viszel egy földszálat és azt pár percenként megérinted kézzel. Ha nem akarod, hogy a kis kisülés megcsípjen, fogd meg egy csavarhúzó fémszárát, a másik végét érintsd a közeledben levő fűtőtesthez/földeléshez. -
-
Tibor_560sec
aktív tag
Adjisten
Nagy segítségre lenne szükségem ...
Ami produkálja :
-Gigabyte G31M-ES2L alaplap
-Core2Duo E4400 processzor
-2x1GB RAM 800 MHz memória
-Gainward 9800 GT GS 1024 MB videokártya
-Enermax Liberty 400W
-DVD író
-HDDA hibajelenség:
Ha ez a rendszer össze van rakva akkor bekapcsolásnál , csak a ventilátorok mozdulnak meg körülbelül 1 vagy 2 mp-re azután nincs "se kép se hang" szindróma lép fel .....Ha kiveszem a VGA-t akkor persze elindul a rendszer ... és nem tudom eldönteni , hogy mi a hiba forrása ...
-az alaplap
-vagy a videokártyaLégy szíves írjatok lehetséges megoldásokat , előre is köszönöm !
Üdv.
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Adott két gép XP-vel (Számítógépnév: EGY, felhasználó: user, jelszó:pwd / Számítógépnév: KETTO, felhasználó: user, jelszó:pwd ), azonos munkacsoportban, helyi hálón, mappamegosztások beállítva.
Ha rátallózok az EGY gépről a hálózati helyek között és kiválasztom a KETTO gép egyik mapáját amibe szeretnék belépni, kéri a felhnév jelszó párost.Ki lehet ezt kapcsolni, hogy az EGY gépről tallózva a megosztást, ne kérjen hozzáférési adatokat? Felhasználói jogosultságok kérdése?
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
válasz Tibor_560sec #27423 üzenetére
Meg köll nézni másik VGA-val. Ha úgy OK, akkor valszeg a 9800-assal van valami geb@sz.
Bár, hozzá kell tenni, jártam már én is így; aztán szétszedtem a gépet teljesen, majd újra összeraktam--->működött.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Tibor_560sec
aktív tag
válasz Synthwave #27425 üzenetére
Az a pech , hogy múlt héten sikerült a garanciáztatás erre a kártyára (Mercury Impex) és bizony vadonatúj ... és jelenleg nincs semmim amit betehetnék a PCI-E slotba ...
Én is szétkaptam nemrég ... pasztáztam a hidakat az alaplapon sűrített levegővel poroltam mindent (ami lényegében nem is volt) meg visszavettem az órajeleket és a feszültségeket is az alapra ... de nem indult meg a VGA-val ...
COD 4-el múlattam az időt és egyszer csak magától elment ... kapcsolnám vissza erre nem indul ...
Mindenesetre holnap elviszem valami hozzáértőhez ...
Köszönöm a válaszodat !
Kérném még írjon az aki valamit tud tanácsolni ... semmi más hardverem nincs ezt vegyétek figyelembe !
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
válasz Tibor_560sec #27426 üzenetére
A procit is kivetted, újrapasztáztad és visszaraktad? Nálam az volt a lényegi lépés.
(OFF)Amúgy az Inno3D 8800 GT-m is CoD 4 közben leltel (fél) halálát. Mondjuk lehet, azt se csipázta, hogy ~4 hónapig nem volt kikapcsolva a gép... (/OFF)
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
veterán
Egy kis segítséget kérnék, matracot szeretnék vásárolni és nemtudom melyik márka legyen, illetve hogy memória habos vagy rugós stb.. aki tudna segíteni írna 1 pm-et. Gondolom itt olyanokra akik esetleg ilyen üzletbe dolgoznak pl vagy sokféle matracot próbált.
iPhone 13 Pro Max
-
MODERÁTOR
-
pro70
senior tag
Samu 320-as notebook vinyó....2 hete 100/98, most 100/93, 7 hibás szektor és még 2 év gari....nem formáztam soha, nem tudom segítene-e........érdemes foglalkozni vele, vagy hagyjam?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Kicsit más jellegű kérdésem lenne, mint amik szoktak lenni, de hátha valaki tudja.
Szóval, tudná valaki annak az oldalnak a címét, ami úgymond "megmutatja" hogy hogy kell guglin keresni? Tehát beírja az x ember a címet, stb, aztán ha linkeli y embernek, akkor úgymond beírja magától a keresett dolgot, és rábök a keresésre.
Remélem érthetően sikerült leírnom, hogy mire gondolok. Előre is köszi a helpet.
Véleményem szubjektív...
-
Vicoo
senior tag
Hello!
Apró kérdésem lenne: legújabb Chrome + Win7x64 + Catalyst 11.3 +Radeon 3870 mellett a WebGL tesztekben normális-e , hogy mindhárom CPU mag maximum terhelve van? A VGA semmit sem segít?
-
FireShadow
senior tag
Szeretném valakinél vagy valahol kiprobalni ezeket:
Logitech K350 billentyüzet
Logitech G700 egérBudapesten vagy Budaörsön. Tud valaki segiteni vagy hogy hol van "kiállítva" ilyesmi? A "hülye" boltban és társaiban csak a vezetékes dolgok vannak kirakva ha jól tudom..
[ Szerkesztve ]
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
Argos
őstag
Sziasztok!
Véleményetek szerint melyik szolgáltatónál és milyen csomagra érdemes jelenleg TV- előfizut kötni?
Ár / érték / minőség Best buy?
( megköszönnék egy megfelelő topic linket is )...elmúlik...
-
kabanka
aktív tag
Sziasztok! vettem egy új alaplapot és bele 1333Mhz-s memóriát a CPU-Z 667Mhz ír a memóriára, ez normális? és az FSBRAM arány 2:10-hez.
kabankaWorks - Esküvők és rendezvények filmezése!
-
kabanka
aktív tag
Nekünk van Digi TV-nk háát pl sima a digitális földi sugárzással az M1 M2 Duna... ami már FullHD és ott gyönyörű a kép, a Diginél nem. Az értelmes másorok pl Discovery meg Natgeo sokszor akad a kép meg elmegy. ATV-n meg van hogy totál csúszik a hang meg a kép de ez lehet az ATV hibája is.
-
Argos
őstag
válasz kabanka #27446 üzenetére
Jelenleg nekem is DigiTV ( tányéros) van.
( ismerősek a képszakadások, meg "nem jogosult a csatorna vételére" finomságok.. )Most olvastam itt, h lehet nyáron az upc átveszi a helyét.
Uh., gondoltam elkezdek informálódni, a lehetséges váltás végett. ( meg árban is emelkedett, és ugye nem digitális.. )Leginkább T-home-ban gondolkodok, lévén ott van telefon ill. net előfizetésem + dupla kedvezmény ( így lenne tripla). Leginkább az érdekelne, h a T-home által kínált lehetőségek közül ( IPTV, KábelTV, SatTV) melyiket lenne érdemes köttetni.
So, ha valakinek van személyes tapasztalata, szívesen veszek minden infot!
...elmúlik...
-
kabanka
aktív tag
válasz molnarpeter #27448 üzenetére
Köszönöm De az nem gáz ha nekem csak egy modul van benne? Szóval nem Dual channel-t használok
-
Tudtok nekem segíteni? Fallout 3-mal akadnak problémák. (A kérdést feltettem a game topikjában is, de gondoltam, itt is megpróbálom, hátha előbb kapok valami választ.)
Az a gondom, hogy feltelepítem a játékot (US verzió) és 1.4-es patch-ig be is frissíti rendesen, de utána kezdődnek a gondok; 1.5-től egészen 1.7-ig, ha felrakom a patch-et és indítom a game-t, akkor hibaüzenettel leáll. Az OS Windows 7 Ultimate x86, ha esetleg valamiért kéne, a konfigom az adataimnál.
Fallout 3 has stopped working.
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: Fallout3.exe
Application Version: 1.5.0.22
Application Timestamp: 49cd1e54
Fault Module Name: Fallout3.exe
Fault Module Version: 1.5.0.22
Fault Module Timestamp: 49cd1e54
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00227900
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 2057
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789Oszt' annyi. Ha valamelyikőtök tudna segíteni, nagyon megköszönném.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest