Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    Sziasztok, A500S/dash cam pro plus+ hardwire-el van bekötve, hónapokig semmi baj nem volt vele.
    Beköszöntött a hideg és előjöttek a bajok: 2 héttel ezelőtt péntek délután használtam utoljára, hétvégén pihent az autó, hétfői indulás során elkezdett furán viselkedni, bekapcsolt, majd 30-60mp múlva újraindult, 10. ilyen kihúztam, irodában rádugtam usb kábelre és működött rögtön, semmi para nem volt vele.
    Most hétvégén szombaton használtam utoljára az autót, vasárnap semmi, ma reggel megint 30-60mp-nként újraindult, addig-addig csinálta, amíg nem kapcsolt be többet és elfelejtette az időt is (korábbinál nem hagytam ennyiszer újraindulni, nem is felejtette el az időt), megint irodában usb kábelre kötve, minden rendben, időt utána szinkronizáltam.

    Olyan mintha a hideg miatt nem kapna elég áramot és az akksi nem tud rendesen tölteni, míg az irodában rögtön minden okés.
    Mi lehet a baj és hogyan tudom megelőzni a továbbiakban?
    Vegyem le minden egyes alkalommal?
    Nem para az az usb csatlakozónak?

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák