Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lite

    őstag

    válasz Gino20 #76509 üzenetére

    Az már jó irány, ami a javaslatom lenne, itt néhány hozzászólással lentebb (talán Lusu fórumtárstól származik) volt részletezve, mit hol és mivel szigeteljünk. A bitulap jó, ha van fémréteg is rajta. Ami itt népszerű, jó vele dolgozni, az az STP, Silent Coat, ezek ára emészthető, kezelhetőségük jó. Kicsit olcsóbban van a Hanno Protect PF830 (a 820 építőipari, azt hagyjuk), ami sárnehéz, nehezebb kezelni, de ha egyszer fent van, akkor már okés, bár idővel repedezhet, viszont olcsóbb.
    (Nekem volt /van Hanno is, meg STP. A következő beavatkozásnál már csak azt fogom használni.)
    Az ajtónak a külső és belső felét is le kell zárni vele, a kárpitra mehet szivacs, bár én ott is STP-vel merevítettem. (Képet nemrég betettem, tekerj vissza kb. 10-20 hozzászólást, erről van értekezés, pont jókor jöttél. :) ) Szivacs is lehet, de csak mértékkel.

    Anno néztem én is Arendal-t, én zárt láda mániás vagyok, helyem viszont volt 2 kisebbnek (35 cm szélesség, oldalanként, a nappali bútornál). Oda 2 Arendal nem fért volna, és amikor megláttam, hogy az XTZ milyen Black Friday akciót nyomott, hááát... Azonnal lecsaptam rá. A 2 láda ára szállítással együtt volt a legolcsóbb Arendal árával azonos. Annyival meg az Arendal egyébként sem jobb, hogy annyival többe kerüljön - legalábbis nekem nem éri meg, most rendben van a hang a szobában. Házimozi-topicból lopom, hogy sok esetben jobban jár valaki azzal, ha több jó mélyládát el tud helyezni a szobában (jobban javítja az akusztikai hibákat), mintha egyetlen csúcsszupermegahipergiga ládája lenne

Új hozzászólás Aktív témák