Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfvgjbhzjknb

    csendes újonc

    válasz Ear001 #68801 üzenetére

    Sziasztok!

    Családban van egy MX4000-es MacAudio tízen éves szerintem szépen teszi a dolgát. Ebbe az irányba mentem volna én is viszont a Mac-ról mindenhol lebeszélnek. Ezért is gondoltam itt kérek véleményt.

    Korábban írtam, h a kocsimban gyári Cabase rendszer van. Nekem megfelelt, viszont a hangszórókat le kellett cserélnem elöregedés miatt. Szóba jött egy esetleges membrán csere is, de féltem mi van ha utána meg a tekercs adja meg magát. Így döntöttem az új hangszóró mellett. A márka jó, lehet a típust választottam rosszul? Sajna közelébe sem jön hangzásban a régi ragasztgatott hangszóróhoz.

    Most találtam egy használt 2ch erősítőt (Blaupunkt) Erről most nem kérek véleményt. Elmegyek, kipróbálom saját kocsiban és ha tetszik amit hallok, megveszem.

    Olvasgatva a mostani illetve korábbi írásaitokat, arra a következtetésre jutottam, h ha most beleugranák egy komolyabb 4-5 csatornás (használt) erősítőbe akkor azzal elkezdenék egy vége láthatatlan építkezést. Mert valószínűleg akkor már nem felelne meg az ajtóba lévő 13-as. A SAL sub is könnyebben megadná magát, hamarabb jönne ott is a csere. Mondjuk a fejegységet mindenképp cserélni akarom. Nincs bajom a Sony-val de ez már idős.
    Ez a felsorolás egy hátulról kezdett építkezésnek tűnik.

    Fentebb írtam a gyári rendszerem nekem megfelelt és ezt mondom úgy, h korábban már ültem díjazott autóban. A különbség összehasonlíthatatlan.

Új hozzászólás Aktív témák