Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • evo87

    őstag

    válasz simi811118 #57600 üzenetére

    Alapvetően azért gondolkodtam az M-Line szintben mert úgy érzem, hogy anyagilag nekem nem érne meg többet egy autóhifi. Legyen igényes, kellemesen dinamikus hangú, de van egy határ ami felett már egységnyi javulásért kell egyre súlyosabb összegeket ráfordítani.

    Ezért alapvetően az volna a terv, hogy egy korrekt 4 csatornás erősítő menne az ülés alá, amivel első körben passzívan meg lehetne hajtani a Gladen Alpha szettet. Aztán azzal párhuzamosan, ha már úgy is le van szedve az ajtókárpit, szépen szigetelni az ajtót és persze az erősítő miatt igényesen bekábelezni mindent. Aztán a következő lépcső pedig egy komolyabb szett és láda (a sorrend nyilván jön ahogy jön) ... amit szintén ki tud szolgálni az erősítő. Ennél sokkal komolyabb rendszerre alapvetően már csak a gyárilag is hangos kipufogó miatt nincs is szükség.

    Apropó kábelezés. Ha az ajtóátvezető köteg az ajtónál csatlakozós akkor hogyan szokás átvezetni a hangszóró kábelt? Átfúrni az üres helyeken a csatit? Vagy van kevésbé barbár megoldás is?

    iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8

Új hozzászólás Aktív témák