Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • m.lala

    aktív tag

    Köszönöm a kommenteket. :R

    pengusz77
    Kicsit összezavartatok, segítsetek.
    Hanno-Protecto PF 830 3mm bitumenlap, ami echte zajcsillapításra jó, ha jól értem, de MunezXBK szerint nem tudom felhasználni, nem tudom, miért nem. :U
    Az OVF SOFT-ot nézegetve hang- és hőszigetelő, hasonlót már láttam az én verdámban is van.

    Most akkor melyiket?

    szakalistvan
    Mit vettél, ha megkérdezhetem és milyen autó, neked is A4, mint nekem, erősítőről fogod hajtani vagy fejről?

    MunezXBK
    Tegnap lebontottam mindkét ajtót, némi netes segítséggel, full gyári volt, hát tény és való nem sok hely van szigetelni, a bal oldali recsegősebb hangfalat jobb híján megcseréltem a jobb oldalival, bár lelazulva nem volt, de lassan 20 éve ott pihent, a hangzás sokat javult a recsegés is megszűnt.
    Lehet csak kirázódott egy pozícióban és a membrán pont ott remegett be, de lehet orbitális baromságot mondok mindegy :DDD , viszont a hangfalak gyárilag a leszedett kárpitban vannak, nem az ajtóban magában, ezen csak pislogtam mint pocok a lisztben, de hát egy újszülöttnek minden új.

    Azt írtad nem tudom kibitulapozni, akkor tudnál megoldást mondani? Most akkor mit tehetek így, hogy a hangfal a kárpitban van? Egyáltalán lehet ezt értelmesen szigetelni és ha igen mivel?

    Joe fiú
    Nem várok csodát.
    A hangzás tekintetében semmi extrára nem vágyom szépen tisztán szóljon, csak egy kellemes akusztika legyen, nem szoktam hangosan hallgatni JVC KD X30 van bent 30-as skálán max 7-8, ez 25-30%-os hangerő, az is vezetés közben szóval inkább a szép tiszta hang, mint a hangerő.

    Hiszek neked, hogy jobb lenne a 16-os, MunezXBK azt irta a 16.5 nem fér be, nem vitatkozom, a vicces, hogy árban is szinte drágább a 13-as, simi811118 véleménye szerint megfelelő körülményekkel jó lehet ez is, hajlanék ezen körülmények kivitelezésére.

    Ezt nem mondtam, de szeretném megőrizni a gyári állapotot, ha eladom visszarakom a gyári hangalakat így az ajtó kárpitot nem fúrnám szét.

    Egyenlőre nem merülök nagyon bele, így nincsenek is nagy elvárások, látod jó eséllyel egy ideig erősítő se lesz, szerintem csak kiemelő keret+13 szépen normálisan beszerelve, jó szigeteléssel biztosítva a lehetőséget az esetleges továbbfejlesztésre, a fejegység nekem is tetszik, köszönöm,
    remélem lesz érezhető változás bár teszten nem szidták ezt a kis KD X30-at, fater jól jár vele.

    [ Szerkesztve ]

    Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?

Új hozzászólás Aktív témák