Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thommey78

    újonc

    Sziasztok!

    Gyors bemutatkozásként: régen (2005 előtt)mélyen benne voltam az autóhifi buzériában, több rendszert is építettem (persze alapvetően low budget) Rockford RFR, majd Punch szériával, aztán a zenei ízlésem javulásával (öregség), áttértem a DLS-Audison vonalra. Aztán kiesett 10 év fullra, most viszont újra összeraknék valami szolidabbat. Barátom ajánlotta hogy itt a többség még nem SAL/Auna fan :) Nem zúdítanék ide mindent egyszerre, haladok inkább kis lépésekben :)

    Van egy Kenwood KDC 7090R fejem tárral, de rájöttem semmire sem jó már amit ma várnék ettől. Szükségem van a BT kihangosításra, USB és AUX csatlakozásra, de nem baj ha iPhone kompatibilis a cucc. Akár a FLAC formátum lejátszása is optimális lenne.

    Ezeket néztem ki hosszas szűrés után:

    http://www.alpine.hu/p/Products/digital-media-receiver-4660/ide-178bt

    http://www.jvc.hu/article.php?id=100067

    Előbbi márkát szeretem, volt anno több Alpine fejem is. A JVC-ről meg annyi a véleményem hogy a "kell valami amivel eladom az autót" szint. Viszont ebben van DSP is, meg eléggé felnőtt tudása van. Sajnos azonban a mai cuccokról fogalmam sincsen. Mi a véleményetek? Vagy még jobb választás kb ebben az ársávban?

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák