Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    válasz LógaGéza #38236 üzenetére

    Meglett a hiba - volt egy System Remote Control feliratú vezeték a fejegység átalakítóján, ami nem volt összekötve semmivel - az autó csatlakozóján erre rá volt forrasztva még egy fekete vezeték. Összekötöttem a fejegységből kijövő kék vezetékkel, és működik minden rendben. Már csak annyi a bajom, hogy nagyon mélynehéz a hangzás. Tudom, minden SAL feliratú terméket kukáznom kellene, és akkor megoldódna a probléma (tervbe van), de egyelőre arra akarok rájönni, hogy lehető legkevesebb pénzből hogy tudok ezen javítani.

    Utánnanéztem, hogy nagyjából mik vannak a rendszerben. Így néz ki: Pio MVH-X360BT fejegység, elöl az ajtókban tippem szerint 2db Hertz DCX165-ös hangszórók (teljesen le kell szedni az ajtóburkolatot a hangszóró szabaddá tételéhez, ezt most kihagynám), hátul egy piszokegyszerű 3 elemből álló műanyagdobozos hangváltóval két oldalt 1-1db SAL AHP 16S, egy-egy sima csipogóval, a csomagtérben lévő reflexcsöves ládában 2db SAL BXC 2520.
    Szóval a kérdés adott, mit csináljak/cseréljek sürgősen? A jobb oldali Hertz mintha kicsit recsegne, a 2520-asok mindkettőjének peremén van szakadás, az egyiknek a membrán közepe be van nyomva. Nem a legjobb, de ajándékba volt az autóhoz, annyit pont megért.

    Köszönöm a segítséget előre is!

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák