Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icerockk

    tag

    válasz gabber01 #28693 üzenetére

    Köszi, hogy hozzászóltál Te is!

    De de, mindenképpen tervben van egy mély szekció is, bár az talán majd inkább a rendszer legvégső eleme lesz, csak az infókat próbálom összegyűjteni mindenhez. A monoblokk már adott, Audison SRx1-es. Ehhez mindenképpen zárt ládát szeretnék 25 cm-es nyomóval. Nagyobbnak a szűkös hely miatt nem látom értelmét (peugeot 206 csomagtartója nem éppen nagy durrantás, aki ismeri, az tudja...), mellesleg az utasteret a csomagtartótól szinte semmi nem választja el, és éppen ezért nem szeretnék aránytalan rendszert, ahol mindent túlbömböl a sub. NEM az utcán sétáló csajsziknak szeretnék zenélni :D

    Igen, tudom hogy a számok megvezethetnek, viszont olyan áldatlan helyzetben vagyok, hogy soha nem hallottam olyan rendszert, ami már kicsit is jónak, sőőőt egyáltalán közép kategóriájúnak mondható (a legjobb élmény eddig egy ismerős gyári Audi symphony rendszere... szóval értitek :D). És a környezetemben sincs olyan, akinél ezt a hiányosságomat pótolhatnám. Igazából ez lesz a belépés az autó hifi világába, és egyszerűen csak nem akarom elrontani az élményt. Ezért a sok kérdés, és innen ered a hozzá nem értés, ne haragudjatok ha sok butaságot említek... nekem egyenlőre csak a számok és a neten fellelhető vélemények állnak rendelkezésemre.

    Kérdésemre válaszolva egy másik fórumon pl azt írták, hogy olyan dolgot kérdezek, mikor a vélemények érdekelnek az erősítőkről, mint ha össze kellene hasonlítani mondjuk azt, hogy az olaszok hogy képzelik el a hangleképzést az erősítőikben -> Audison a német mérnökök gondolkodásával -> Steg. Nekem egyenlőre a célom az, hogy a rendszer egységes legyen, viszonylagosan jó kategóriájú termékekkel. Aztán, ha az idő úgy hozza, akkor lehet rajta természetesen finomítani :)

Új hozzászólás Aktív témák