- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Egérpad topik
- Apple asztali gépek
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz westcoastog #6551 üzenetére
Látod, a birkák közé felesleges írni, mert jön másik, aki visszaolvasni képtelen, keresőt használni képtelen, és megkérdezi újra meg újra...
-
nixx-21
őstag
kis zene
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #6554 üzenetére
minem tetszik öreg? nem ebben a stilusban mozgok de ez jo kis zene ha jól tudom Píít is kedveli ^^
tényleg msot akkor Win 7 -en DX11van tehát akkor ha frissíítek midnen DX-et akkor benn lezs nékem a DX10.1?
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #6555 üzenetére
Öreg? azigen...
ha Pít irta volna, akkor is negatívumot irtam volna... nincs kivétel. az öszinteség az én barátomezt a dx mizériát nem vágom. kérdezd subarut sztem. vagy nézzbe Win7 topicba
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
Áloháloháááá!!!!
Kedveli-kedveli. Néha jól jön...
Sok win7 jó tapasztalt, tiszta virágban úsznak a win7ről beszélő emberkék. Hmm fontolóra veszem, bár az előző win7telepítési tapasztalatom óva int... Egy lightos vírus 6évnyi adatomat (zene,film, video, kép, játék) nullázta le...
De mindenképpen tervbe vettem.
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #6556 üzenetére
ez egy fajta megszólitás és nem életkorra utal uram
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #6559 üzenetére
nem életkorra utaltál, de mégis magázol?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #6560 üzenetére
írónia badzemg írónia
magáztalak mikor a RAM-ot vettem tökfej ?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #6561 üzenetére
ááá, ki emlékszik már arra az időre
irónia? nem ismerem... sry pannónia, esetleg!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #6562 üzenetére
-.-" pannónia mi?
amugy mien DX10.1-es játék van H.A.W.X-on(kijátszottam) , Battle Forge-on(RTS-es kártyajáték) ,Stormrise-on(ez meg ien dedós gémnek néz ki) kivül?
(Far Cry 2 az natív Dx 10.1?)[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
-
gfefe
őstag
válasz westcoastog #6565 üzenetére
nem rossz kis kuckó... bár nekem a rend tetszik benne leginkább... majd linkelek be az enyémről... az őserdő áthatolhatatlan rengetegére hasonlít a gépemben levő kábelek sokasága leginkább
úúú micsoda barokk körmondat
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #6565 üzenetére
hátez biza tényleg egy szép aggregát
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #6567 üzenetére
köszönöm szépen
(#6566) gfefe enyémet képzeld el amikor meglett bele véve annó az 500w-s táp (még nem értettem a szereléséhez ) a szerelő gyerek csak belehányta a tápot oszt jónapot,
az sem volt semmi -
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #6568 üzenetére
hamarosan énis teszek fel képeket
de egyelőre lefocizom a következő vga-mat. ma ott tartunk, hogy 4870 vaporx, 4890, 4870 X2.
valami csak lesz. ha másnem a 3870 X2. pff" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #6569 üzenetére
4870x2 kíváncsi vagyok a gépedre már nagyon, főleg egy batár vga-val a képen
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #6570 üzenetére
..és egy zalman cnps9700led-del karöltve
de köszönet az érdeklődésért. sajna az enyém nemolyan szépséges, mint a tiédjah, ha a 4870 X2 összejön, lefosom örömömben a bokámat
[ Szerkesztve ]
-
gfefe
őstag
válasz westcoastog #6570 üzenetére
én akár hogyan rendezgetem mindíg van kábel bőven
hiába... anniy madzag van ezen a corsairenDOWNLOAD ██████████████ 105%
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #6571 üzenetére
(#6572) gfefe , meglehet azt csinálni
majd lehet írok 1 tutorialt logoutraszerk:hoppá 200. közösségi hsz-em
522 nap alatt, ez teljesítmény öcsém[ Szerkesztve ]
-
gfefe
őstag
válasz westcoastog #6573 üzenetére
öregszel látod öregszel
a görbebotot ne felejtsd othol ha mész vhová
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
törölt tag
Vista SP1 óta a Vista része a DX10.1, Windows 7-ben is van DX10.1 és van DX11 "beta". DX9-et kell esetleg letölteni, ha egy játék (régi vagy új) nem indul.
Más: Megvan az új gép!!! Már én is Vistan nyomulok, elég új nekem a Vista, most csordogál le a SP1, szupi lesz, SP2 majd később.
Új gép:
Gigabyte EP43-DS3L (nagyon új nekem a Award BIOS, még egyelőre minden alapon, normalon, stb. feszes dolgok normalom, meg ilyenek. Tuning majd mikor alaposan ismerem)
Intel Pentium Dual-Core E5200
Geil Value 2x2 GB DDR2-800 KIT
Hitachi 320GB SATA2
Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB HDMI-s
Gigabyte SuperB 460W
Pioneer 216
Sharkoon Rebel 9 Economy Silver (azért, mert a feketén nagyon látszik a por)
Arctic Cooling Freezer 7 Pro
2x Arctic Cooling AF12025L 12cm-es venti. Hűtők még nincsenek szabályozva, de így is alig hallani!
Örülök, mint majom a farkának!Fotók majd lesznek, mikor mindent szépen elrendezek, mert most kábelsali van. Elég sok dolgom lesz, Vistat majd egy notira, fullosan megcsinálni, stb. átmenteni régi gépről mindent...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #6576 üzenetére
gratula a géphez
a vista meg sztem felejtő. Win7 rulz!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #6577 üzenetére
Windows 7 majd ha megjelenik a végleges, most ennek is nagyon örülök. Nálam eddig minden remekül megy.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #6578 üzenetére
akkor jó. az a lényeg
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #6575 üzenetére
nájsz konfig. ati szív dobog benne
kis off: megjöttek az új ramjaim
-
törölt tag
válasz subaruwrc #6581 üzenetére
Azt mondják, a Sapphire 4830 hangos. Még 35%-os ventisebességen sem lehet hallani, 20% (minimum), meg egyáltalán nem hallani, a gép most olyan jó csendes.
szerk: Gigabyte Superb 460 tápra is azt mondják, hogy hangos, de nagyon halk. Holnap majd még szétszedem a gépet, kábelsalit eltakarítom, ventiken igazítok még, lesznek fotók.
PowerPlay is remekül megy, ~35°C a GPU hőmérséklete, alapfordulaton, proci is idle 1.055V-tal is megelégszik. Tuningot majd később nézek, nekem már most is erős!
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #6582 üzenetére
tudod hol találsz
Earl007
én ezekkel a ,,hangos dolgokkal,, baromi szubjektív vagyok. nem vagyok egy érzékeny valaki ilyen szempontból. engem konkrétan a 3db 4830 fullon se zavar vagy egy fullos 4870x2 najó mondjuk azt játék közben csak.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #6587 üzenetére
Álohááá!!!!
Ma se jött meg még a harcsa. De dolgozunk az ügyön, majd péntek éjszaka.
-
- = Zk = -
félisten
-
törölt tag
Most nézem R0-s az E5200-am! SLB9T, CPU-Z valid Ez elég ritka!
WesTM:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jelentem a Freezer 7 Pro remekül teszi a dolgát, idle ~1100 RPM,
CPU 28 °C (82 °F)
1. CPU / 1. mag 33 °C (91 °F)
1. CPU / 2. mag 40 °C (104 °F)
VGA hűtője ~1800 RPM,
GPU dióda (DispIO) 37 °C (99 °F)
GPU dióda (MemIO) 36 °C (97 °F)
GPU dióda (árnyaló) 36 °C (97 °F) -
törölt tag
1,1V a VID, azt mondják, hogy elég jó, kis fesszel is jól mehet. Remélem is! Mondjuk a Vistát még bütykölnöm (integrálom SP1-et a telepítőbe, egyelőre nem kell SP2-es telepítő, elég a SP1-es is, le kell tölteni a WAIK-ot hozzá, gépet kicsit rendberakom - kábelsali, venti kiigazítás...) kell holnap, plusz áthúzni mindent a régi gépről meg egy notiról, majd notira is Vista... Lesz meló.
[ Szerkesztve ]
-
gfefe
őstag
-
Solten
őstag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs