Új hozzászólás Aktív témák
-
milbo
aktív tag
válasz szacsee #4398 üzenetére
Köszi! Tanulmányozni fogom amit írtál, most kicsit késő van nem értem elsőre. Nálam 800/900 van.
(#4399) Speed(R) Csak a tesz erejéig, 3.8-on prime ment 45percig de kikapcsoltam mert 88C-on ment a proci, sajnáltam hogy így főtt a "drága"! Csináltam egy tunningos Everest-et is itt. Egy jó hűtővel még több is lehetne. Rivát is próbáltam, hiába alkalmazom az emelt órajeleket. Itt nem ugrik vissza a "csúszka" alapra de amikor alindítom a 3DMark-ot az fps-ek az alapórajelnek megfelelő értéket mutatnak és az eredmény is az lesz.
(#4400) TomBoy1986 Úgy van ahogy írod! Lehet hogy ez csak nálunk probléma? Nálam pl. az MSI csak a gyári lemezen lévó CCC-vel hajlandó jól működni. Az ATI-tól leszedett drivereknél ugyanez a helyzet. Bárhova húzom az órajelet, alkalmaz és visszaugrik az alapra!
-
GuB3Ra
aktív tag
Nézzétek meg a Ferbazs eredményét [link]
Daark minimalism
-
Sellia
csendes tag
sapphire 4830 Riva Tunerrel húztam és így írta nem ki tom miért de alapból 575/900
Eredmény jo sztetek különben ?[ Szerkesztve ]
-
jucye
tag
válasz TomBoy1986 #4400 üzenetére
Nekem sikerült. Nem ütköztem hasonló problémákba. A RT is és a CCC is szépen vitte a dolgokat. Az RT-nél azonban nem működik a PowerPlay.
Mondtam hogy mondtam. Nemmegmondtam?!
-
milbo
aktív tag
válasz bakosgabor57 #4405 üzenetére
SimonYana felrakott egy baállítást, Speed meg válaszolt egy finomítással.
-
bakosgabor57
őstag
Ezt is értem,csak a többi kínai,mint gondolom neked is elsőre.Ez különösen tetszik Bi-Directional PROCHOT : Enabled
Tovább rángattam a srác gépét:E5200@3600MHz/1,22V;XFX 4830 700/1050[ Szerkesztve ]
-
milbo
aktív tag
válasz bakosgabor57 #4414 üzenetére
Kínai még most is
A gpu-t húzd még, ferbazs 790-ig kente neki. Láthatod hogy mennyit különbséget jelent a kettőnk teszjében +40MHz is az SM2/SM3 pontokban.Mod: Monjuk az sem lehetetlen hogy a driver miatt is gyorsult a kártyája.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz blazsey2 #4410 üzenetére
Semmit sem érnél a cserével, csak pénzkidobás..a játékok többségében alig éreznél gyorsulást egy 3GHzes Quaddal. Más kérdés, ha konvertálgatásokra és hasonlókra is használod..én biztos nem váltok egy darabig még..
bakosgabor57
Kenjed neki, még pár MHz a GPUnak és megvan a 13k. Jó 5200ast fogtatok ki, az enyém csak 1.25Von megy stabilan 3500on..igaz, cserébe 1.4Von 4GHz x)
Hja, úgy tűnik nem lesz egyelőre 4830..kiesett pár nap, fedezethiány lészen 8( -
törölt tag
Ezt figyeljétek!
Van az a bug a ccc-ben, hogy két monitor használata esetén nem veszi vissza az órajeleket, na ha be van kapcsolva az overdrive és a memo vagy a gpu nem a gyári értéken van, akkor működik a PowerPlay. -
jucye
tag
válasz TomBoy1986 #4413 üzenetére
Nem gondoltam, hogy ekkora különbség van a gyártók 4830-as termékei között. Számomra kicsit illogikus az, hogy gyártója válogatja hogy valami működik-e vagy sem bizonyos driverekkel ill. szoftverekkel.
Megmondom őszintén, eddig nem tapasztaltam hasonlót, azért írtam amit írtam.Mondtam hogy mondtam. Nemmegmondtam?!
-
csongi
veterán
Jövőhéten érkezik az xfx kártya. A tesztről és tapasztalatokról beszámolok. Remélem nem lesz hangos példány, mert a Vinyóm rendesen viszi a pálmát a gépben
-
bakosgabor57
őstag
válasz TomBoy1986 #4422 üzenetére
Pedig volt már neked is épp elég MSI-cuccod.Én az alaplapi biosaikon voltam kiakadva.Egy jó után egy rossz.Enyhén kaksi a supportjuk.
[ Szerkesztve ]
-
TomBoy1986
veterán
válasz bakosgabor57 #4424 üzenetére
Én a lapjaikkal meg vagyok elégedve, csak ez előtt állok értetlenül, de aztán ha már nem fogom bírni, akkor BIOS mod lesz belőle és úgy tuti működni fog
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
Debilon
addikt
megrendeltem ma a xfx 4830-ast, elvileg ha minden jól megy kedden már itt lesz
remélem bejön majdSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
kiske13
tag
Túl vagyok az operáción. A 4830-as asus kapott egy twin turbo-t. Meg vagyok vele elégedve. 10 perc eres fánk után gyári hütéssel 68 Celsius.
7V-on TwinTurbo-val 53 Celsius és csendesebb.
A gyári pasztát nem szedtem le az Arctic Cooling-ról, mert csak valami régi Titan ezüst pasztám volt itthon.
Köszi a tippet a hajszáritóval, odagyógyultak rendesen a sünik!!![ Szerkesztve ]
20 ÉV MULVA TEHETSÉGES KEZDŐ LESZEK!!!
-
ferbazs
tag
Egész jól szalad az XfX .
-
kefizor
tag
Aki tolta már a GTA 4-gyel annak kb. mennyi fpse volt? És milyen beállításon?
[ Szerkesztve ]
-
Sellia
csendes tag
Haver azt kérdezi hogyha Furmark néha szemetel neki 700/1000 en 9.3 as driverrel, XP n és 3.2 ghz es 2magos AMD procival akkor az maradhat így neki vagy vegye lejjebb ? Játékban nincsen neki semmi gondja
Sapphire 4830 512 MB os VGA ja van[ Szerkesztve ]
-
RaCa
csendes tag
válasz bela0304 #4156 üzenetére
Hasonló gondom van, szerintem túl meleg alapon. Na meg a GPUZ -t nézegetve össze vissza kapcsolgat az alap órajel 500-ról a másik órajelre. Alapból ugye 575 vagy éppen a tuningoltra. Pedig semmi 3D-s terhelés. Gondol egyet kapcsolgatódik és melegszik. NAGYON. ASUS EAH4830. szar. JA és LEKAPCSOLgatja a gépet. Már nagyon idegesít.
Mit csináljak? vagy ez normális? hogyan kell lejjebb venni az alap órajelet? segítsetek...a működő dolgokat nem szabad javítani...
-
111111
tag
üdv.
Érdeklődnék, mi a különbség ATi Radeon HD 4830 512 MB teljesítméynben és
Ati Radeon PCX HD4650 1024 MB DDR TV HTCP Gigabyte között köszönöm.!Üdv.
-
111111
tag
És a geforce 9800 GT jobb vagy sem ennél??
-
RaCa
csendes tag
válasz zeorsdfd #4439 üzenetére
FPS Epsilon 80+ 600 Watt, annak bírnia kellene, én már nem tudom hol keressem a hibát
Hogyan állíthatom takarékra? valami ATT-t emlegettek itt fentebb. most is terhelés nélkül 500/750 visszavett órajellel 51/61/54 fokos, ha terhelem elmegy 80-90-ig is. őrületa működő dolgokat nem szabad javítani...
-
zeorsdfd
senior tag
Na igen ati tray tools-al le lehet menni 150/250 alá is akár. Viszont nálad más problem is van: hűtő félrecsúszott vagy hibás a kari vagy nem tudom.
-
imibogyo
veterán
Nem vagyok valami nagy tuning bajnok, de éppen nem vagyok elragadtatva a gépemtől.....
Ráadásul nem is annyin ment a proci, mint ami be van neki állítva BIOS-ban......... Ide is beleszólhatnak az energiatakarékos cumók ???[ Szerkesztve ]
-
RaCa
csendes tag
válasz zeorsdfd #4445 üzenetére
Alaplap ASUS P5Q3 Delux, proci E8400, 2x 2GB Corsair XMS3 1600 DHX, ki sincs hajtva 1066-on megy, a graf ASUS EAH4830 MD3, 2x WD3200AAKS raidbe, más karival semmi gond, szerintetek is hardweres lesz? 3Dmark06 pontszám 11000 körül, de a hőfok 70/83/74, valami EPU6 energiatakarékos marhaság nem okozhatja a galibát?
a működő dolgokat nem szabad javítani...
-
hibavissza
veterán
Hi!
Normális jelenség, az, hogy a kártyám csak a mag órajelét veszi vissza 2 D alatt, a memóriáét meg 900-on pörgeti?
Csak ccc-t használok. -
CHIPman
nagyúr
válasz hibavissza #4449 üzenetére
Hát nem igazán... Bár Paliték BIOS-a olyan, amilyenre ők akarják csinálni......
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest