Hirdetés

Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz virkir #44718 üzenetére

    Nem várhatod el, hogy béta rendszeren működjön, ráadásul jó ideig Vista SP1-en is csak rd+-szal ment rendesen. De az újakat simán lehet autostart-ot megadva is telepíteni, semmi baj velük. Csak a telepítéskor írja ki, hogy aláíratlan drivert próbál telepíteni a program, de leOKzod, és rendben működik minden. Restart után is. 7 alatt nem OK a rd+?

    Az olyan vírusirtó, amelyik belepofázik a rendszer működésébe, és akadályozza azt ahelyett, hogy rendesen tenné a dolgát, kukába való, nem PC-re.

    butcher eu: Talán nem engedted telepíteni az aláíratlan drivert? Mindenesetre belinkeltem neked a frisset (mindig ott a legújabb), az tökéletesen működik. Próbálkozhatsz a telepítéssel rendszergazda üzemmódban is. A cikket pedig nem árt olvasni, illetve vissza-visszanézni rá, mert a "Módosítások az újabb verziókban" címszó alatt időről időre bővítem ezek nyűgjeivel, illetve a problémák orvoslásával, valamint az újabb beállítási lehetőségekkel.

    Gaboman: Mire az 5xxx szériához lesz normális driver, már rég piacon lesznek a DX11-es VGA-k. :DDD Viszont nálam úgy fest, hogy a 9.2 tényleg jó lett, még ha nem is hozott eget rengető gyorsulásokat, mint anno a 8.5 a 38xx-asoknál.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Aktív témák