- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
kispéé
senior tag
Igen, jól értelmezed.A te megoldásod sokkalta jobb az tény,de sokan azért nem vállalják be a BIOS módosítást,mert nem értenek hozzá,meg nem mernek belenyúlni.Őszintén én se szeretnék hozzányúlni ,addig míg a gyártó nem utasítana esetleg egy BIOS javítással,de arra várhatok,szvsz olyan soha nem lesz
Így marad a profilmódosítás,vagy előbb vagy utóbb bepróbálkozok egy másik BIOS-szal.[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
Hú végignyálaztam a 4870x2 tesztet az az idle-83 load-91.. ez borzasztó mennyit él egy ilyen?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Laraxior
titán
válasz DroneZ^ #17603 üzenetére
8 fok különbség idle és load között..ez egy nagyon jó érték csak egy kicsit magasan van a mérce és még kérdezték miért van sok az apróban....
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
DroneZ^
őstag
Bocsika, rosszul emlékeztem, DE NEM ELÉGGÉ ROSSZUL:
Temperature in degrees C .Idle....Peak
R700 GPU-1.................... 84 ......91
R700 GPU-2.................... 86 ......93[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Viperator
őstag
Van egy kérdésem, érdemes cserélni a hűtőt? Azt hallottam, hogy HD4850 nagyon melegszik (pont gépvásárlás előtt vagyok és ezt néztem ki, Sapphire márkájú lesz)...... Ha érdemes, akkor melyiket ajánltok?
Előre is köszi a választ!
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
JColee
őstag
válasz DroneZ^ #17606 üzenetére
elolvastam a tesztet de egyet nem értek
mi az a hardveres anti aliasing?
"Stalker we set at maximum quality settings, we enable everything possible, also dynamic lighting. S.T.A.L.K.E.R. does not support hardware anti-aliasing, yet uses a software applied method which is enabled as well." -
-
-
horvathkrisz
addikt
válasz Kelvin #17600 üzenetére
Ez egy Asus 19"-os wide monitor. Csak analóg (Dsub) csatlakozója van.
Hiába kapcsolom be a vsyncet, nem segít.
Alapból az a probléma hogy 1440*900ban az 59Hz-et nem szereti és emiatt vibrál a kép elég idegesítően, sőt zvaróan!És csak DX10 alatt van ez a jelenség:
1440*900, DX10 59Hz=vibráló, rossz kép
1440*900, DX9 itt ámr 60-75Hzet is engednek állítani a játékok: tökéletes, vibrálásmentes kép mindegyiknél. -
Johnny Cage
addikt
-
grigo
őstag
Amióta a gépemben van a 4850 azóta folyamatosan jelentkezik új hardverként valami társprocesszor. Viszont semmilyen cd-n nem találok hozzá illesztőprogramot aminek örülne. Netről sem frissül.
Tudja valami mi a franc lehet ez és hol találok hozzá valami drivert?https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
ZakRob
senior tag
Ma vagy holnap meglesz a sapphire 4850-em, a mostani kártyámon van egy vf700-as és azt hiszem rá fogom tenni az újra. Szerintetek származik előnyöm belőle?
Még ha ugyanúgy hűt is, de halkabb, mint a gyári, abban az esetben is csserlném. -
ZakRob
senior tag
Értem, akkor érdemes lesz lecserélnem, mivel a házam is jól szellőzik és nekem Cu-m van. A rambordákat is feltetted, nincsenek túl közel a GPU-hoz a memória chipek, nem érnek össze a hűtőventi bordájával?
-
wiggen123
senior tag
válasz Vasinger! #17595 üzenetére
Aki ennél magasabbat csinál, az kilő minden felesleges progit a háttérből. Kiheréli a windows szolgáltatásokat, maximum performance-ra állitja az ati drivert, stb, stb. Ha csak normál windows használat mellett toltad, akkor ez teljesen normális. Az igazán elvetemültek még az explorer.exe-t is kilövik maguk alól Persze könnyű újraindítani feladatkezelőből, de a 3trémárk pontokért mindent...
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
kispéé
senior tag
válasz Johnny Cage #17613 üzenetére
Jaja,sokszor én is csak lesek,hogy mekkora tápokat ajánlanak itt a PH!-n, nálam az én konfigom 4850-nel egy 350W-os FSP táppal megy, semmi gond vele...
-
katt777
félisten
Mit keresett C:\-n? Persze, hogy akkor belassul neked menet közben!
Jó ez az XML-szerkesztés 1M-szor topic... Hogy egyesek még 1 hsz-t sem olvasnak vissza...Macka: De rég is linkeltem...
DroneZ^: Vedd hozzá, hogy vsz. "asztalon" tesztelték, nem gépházban. De ha a gyártó szerint ez OK, mi a probléma? Bios-okban 106°C-ig vezérlik a hűtést, tehát még így is a 120°C-os elméletilet elviselhető maximum hőmérséklet alatt marad. Házhűtés persze nem árt, mert nem az összes VGA-hő távozik a gépből. Sztem- amúgy halk 2D-s üzemre tervezték a biosait, és gyorsabb felpörgésre, azért ez a kis eltérés. HIS IceQ hűtésbeállítások hasonlóak, csak persze náluk jóval hűvösebbek a karik.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
ZakRob
senior tag
Catalystból honnan lehet letölteni internationalt ?
-
menalcas
őstag
Te is fogozkodj meg q66om benyeli a te 300W od nak több mint a felét ,és ez még a proci számold hozzá még a vgát winyót stb stb...
Akkor hogy van az hogy az izmos konfigog nem esznek 300 nál többet,Itt ez a kiss szemléltetés :mod : boccs az über OFF-ért
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
luw2win
őstag
Dobjatok már egy linket arról a tesztről ami %-osan elemzett nagycsomo kártyát, köztük a 48xx-et is.
Thx.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
horvathkrisz
addikt
válasz Johnny Cage #17628 üzenetére
Én meg elhiszem Neked hogy viszi a cuccodat a 300W-os ZEN.
Ennyi.
Procid egyébként húzva van?Még azt is megkockáztatnám hogy az enyémmel elboldogulna! (3.4-re húzott E6750+HD4870)
-
menalcas
őstag
válasz Johnny Cage #17628 üzenetére
"Mond az neked valamit, hogy "A teljes rendszer teljesítménye"
Én nem az írtam hogy az egész tápod megeszi , csak azt hogy a felét, ami tény és való, merthogy neked van 1 E8xxx procid ami felét eszi az enyémnek az nem jelenti az hogy minden proci annyit fog enni .....[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
crue
őstag
Üdv!
Melyik a legjobb választás az alábbi 4850-es kártyákból:
- Asus,
- Gigabyte,
- MSI?Köszi!
-
luw2win
őstag
ATI working on a DirectX 11 card
Vki az előző kérdésemre?
pls 1 link csak.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
syberia
veterán
Nem semmi....
Nagyon gondolkozom egy 4850 beszerzésén, a mostani 9800pro karim
a maga idejében legalább ilyen jó volt(csak kicsit húzosabb áron[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
Dashes
őstag
-
Huvi00
tag
Mien VGA vegyek ? mondjatok valamit ami jolteljesit és olyan 40000FT alatt van
.
-
Huvi00
tag
de 1 baj van nem BP lakok Baján
.
-
Huvi00
tag
Sapphire Radeon HD3870 Toxic 512MB GDDR4, 256bit, 2xDVI, TV-out (PCX) Sapphire Radeon HD3870 Toxic ez megérné? vagy valami más ?
.
-
mrdan206
tag
MSI 4850re kellene valami jobb hűtő. Valaki tudna ajánlani valami jót?
♠♠♠ Itt van mire vágytál, egy világító ágytál!!! ♠♠♠
Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest