- Nagy Matrox topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz SzlobiG #10938 üzenetére
Egyrészt ezek erősebb kártyák, másrészt azt sem árt tudni, hogy az nV drivere javában cheatel Vantage-ben, ezt valahol láttam is kikockázva, kinagyítva pár hete. Ritka szar képe van, viszont magas a pontszáma. Hajrá, nV!
FeRRaR1: 3DMark 06 jobb mint a Vantage, amíg a játékok többsége is csak 2 magot használ. Vantage-ben, azt hiszed, ki van hajtva a VGA-d X cpu-val, játékokban meg valahogy nem lesz. Q6800-as procival 4870 teljesítménye gyengébb volt, mint nekem egy 3870-nel (a dupla CPU-score-ral volt kicsit több az összpontszám, 3D-k meg alacsonyabbak), Vantage-ben meg majd' a duplája. Azaz hű de barón ki van hajtva a 4870 (Vantage), a játékok meg nálam futnak gyorsabban (kivéve pár 4 magost, amelyekből én jót még nem láttam).
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
old gray
addikt
35k körül dobálják a 8800GTX-eket. Kb. u.ennyi egy 4850. Melyiket érdemes? Gondolom a 4850, de akkor mennyi a reális ára egy 8800GTX-nek?
(sajnos elkövettem azt a hibát, hogy megvettem a jelenlegi G80-as 8800GTS-re az AC Accelero Xtreme 8800at ami csak G80-as karikra passzol.)
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
fanti
addikt
Én meg itt örlődök hogy mit is csináljak......
Van egy 8800GTS 640MB OC-s MSI kareszom és szeretnék egy 4870-est venni, de most olyan 22 körül számolnák be az MSI-met. Ha várok, akkor esni fog a 4870, de az MSI GTS is?
Ha így haladunk őszre három pálcás célpont lesz a céllövöldében egy G80-as kari....... -
veterán
válasz old gray #10954 üzenetére
Baromság. Elnézést kifejezésért. Hogy egy 8800GTX egy 9800GTX szintjén lenne és leverné a 9800GTX-nél jobb 4850-et? Nem hinném. Az illető még nem látott teszteket és gondolom, csak nV topikokat látogat. Ennyi pénzért nem éri meg megvenni tőle, ráadásul arcátlanul 470 beszámítást fogad el csak... persze, majd ha piros hó és békák... kicsit el van tájolva.
-
TTomax
félisten
-
T.Peter
őstag
Computerbase-es teszt. Nézd végig, és dönts. A 8800 gtx gyorsabb már nem lesz, viszont a 4850 a driverekkel még gyorsulni fog, ráadásul már alapban gyorsabb, mint a gtx. Jobban jársz a dx10.1 miatt, uvd2, stb. Szerintem mindenféleképpen a 4850-et válaszd.
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
"ati még küzd 1-2 játékkal meg driver probléma a 3800-as széria óta"
Az a driver probléma mellesleg a HD2900-asok óta áll fenn és némileg orvosolták a 8.5-ös katalinnal.
Amugy meg ezt a kérdést úgy tetted fel, mintha nem láttál volna teszteket...
(#10955) fanti: ha csökken a HD4870 ára, azzal párhuzamosan csökkenni fog az összes alatta lévő karié is...
Szerintem a karidat még most add el és vegyél egy 70-est, vagy egy tuningolható 50-est. Nincs sok értelme várni... annál többet buksz rajta.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
szerintem minnél gyorsabban add el,mert késöbb még ennyit sem fogsz kapni érte.Én még 30ba eltudtam adni nem olyan rég,és nem bántam meg.lásd a "mostani" árát.
leviske:Mikorra várható "rendes" katalist?
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
old gray
addikt
válasz leviske #10960 üzenetére
A kérdés szándékosan lett feltéve, mert igen, olvastam teszteket és meggyőz a 4850 teljesítménye, de mint írtam az AC Xtreme 8800 már meg lett véve és nem akarom ezt a tökéletes hűtőt lecserélni (25%-os fix ford.számon sem ment feljebb terhelés esetén 65foknál a hőm. és a hangja konvergál a 0-hoz). Igaz most gariban van a cucc mert mind a 3 ventije meghalt....
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
old gray
addikt
válasz T.Peter #10966 üzenetére
8k volt a hűtő +1,5k a futárktg. Elromlott: visszaküldtem postán (1,5k) ill. ha megjavítják/ cserélik megint nekem kell a futárktg.-et állnom, +1,5k.
Add össze.....majdnem 13k összesen.....nem éri meg eladnom.
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy itt kérdezem, de totál elbizonytalanodtam. Eddigi tapasztalataim alapján NV-t vennék, de az új ATI-k nagyon impresszívnek tűnnek. Melyik lenne a nyerő választás véleményetek szerint?
Asus EN8800GTS HDTP 512MB - 50.100 Ft
MSI GF 8800GTS OC 512MB - 45.420 Ft
Asus HD4850 512MB - 45.480 Ft
Gigabyte HD4850 512MB - 40.680 Ft
MSI R4850-T2D512 HD4850 512MB - 42.240 Ft
Sapphire HD4850 512MB - 37.750 FtKöszönöm előre is a segítséget és még1x ne haragudjatok, hogy itt kérdeztem meg.
''Cannot delete 016: There is not enough free disk space. Delete one more files to free disk space, and then try again.''
-
Osynho
addikt
válasz Hókusz Pók #10968 üzenetére
Sapphire HD4850 512MB - 37.750 Ft
Ez, mivel Ati 4850-es és a legolcsóbb. Üdv a piros oldalonJah, az FX5900 miatt lettél Nvidiás? muhaha
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A kép egyértelmű: a 4850-ek jobban teljesítenek, újabbak, jó a fogyasztásuk, stb. Árban is látszik, hogy a vadiúj ATI fejlesztés olcsóbb, mint a régebbi nV.
Sapphire a legolcsóbb, de jó és nincs vele baj. -
TTomax
félisten
Sapphire HD4850 512MB - 37.750 Ft
Elég...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Hókusz Pók
aktív tag
válasz Osynho #10970 üzenetére
Nem kell levenni a fejem. Mindig NV kártyáim voltak. Az FX5900 csak azért maradt meg, mert a legszebb kártya... Mellesleg most lesz kisöpörve a régi gép s valóban fontos lenne egy jó VGA. Enermax 425W Modu-82 elég lesz alá, ugye?
[ Szerkesztve ]
''Cannot delete 016: There is not enough free disk space. Delete one more files to free disk space, and then try again.''
-
Osynho
addikt
válasz Hókusz Pók #10974 üzenetére
jajj, dehogy veszem le a fejed Csak rácsodálkoztam a dologra.
Táp meg jó lesz alá.
Gép többi része miből áll majd?[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
Asus v Sapphire
Asus TOP gyártó minőségi, mindig teszteli dúrván a cuccokat h hibátlanok e
Sapphire a hivatalos partner
de mind referencia mert még oc set v egyedi hűtéseset nem nagyon láttam....
de az Asus kicsit sok én múlt héten kaptam volna 39 E ért....
Nézd meg hol veszed és spórolhatsz
HD 4850 mindenképp ha nem mondtam volna
9800 GTX et is oda b@ssz@
-
oxox
addikt
Sziasztok!
van egy giga HD4850-em, a hőmérséklet 65-75 fok között mozog..nem tudom, hogy ez sok/vagy nem sok....de úgy olvastam, hogy a venti csak 20% körül fut alapban...hogy tudom softver-esen feljebb tekerni...márha gond a fent említett hőfok.
Gondolom, hogy már többen kérdezték, de pls ne kelljen átnéznem ezt a néhány 1000 hsz-t
Előre is köszönöm.
oxox噢小噢小
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
rup1u5
nagyúr
van egy evga (g92) 8800gts -em. szerintetek van értelme 1:1-ben cserélni egy 4850-re?
teljesítményben 10-15% előny reális a 4850 javára?[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
west
őstag
válasz rup1u5 #10984 üzenetére
ha surun cserélsz vga t akkor szerintem nem.gondolom vagod,hogy az atit még semmi nem használja ki.kockázatos.de ha szeretsz kockáztatni vagy hosszu idore veszel vga t nakkor megérheti lecserélni.
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
Osynho
addikt
-
Teng
aktív tag
Hello. 1680*1050 be tologatom a játékokat, szerintetek mi lenne jobb ilyen célra ár/teljesítményben 4850 vagy 4870? Ahogy néztem már a 4850 is elégjóra sikeredett per pill 4870en gondolkoznék csak kicsit sokallom az árát mert amennyivel drágább szerintem nem jobb? Szóval vélemények?
-
sihu
tag
van má vkinek hd4870-e????
-
BPFeri
senior tag
ATI Radeon HD 4850 and 4870: Gaming Performance Review
.. amennyiben már volt akkor bocs !!!
....
-
Skizz
addikt
na, most hozták meg a zafír HD4850-esemet. mindjárt leszedegetem a forcewarezt, aztán game
-
kissd01
tag
Hali
2 hete vettem egy 9800gtx-et 50 ropiért.Most ajánlottak érte egy egyhetes 4850-et egy az egyben!Megéri a csere?Eladhatóság szempontjából sztem nehéz dolgom lenne a Gtx-el!Mit javasoltok?
Előre is köszönöm
-
T.Peter
őstag
válasz kissd01 #10995 üzenetére
Computerbase-es teszt1, teszt2. Nézd végig, és dönts. A 9800 gtx gyorsabb már nem lesz, viszont a 4850 a driverekkel még gyorsulni fog, ráadásul már alapban gyorsabb, mint a gtx (persze nem mindenhol). Jobban jársz a dx10.1 miatt, uvd2, stb. Szerintem cserélj.
[ Szerkesztve ]
-
Steve-0
őstag
a HD4850 kb. hány %-al erősebb a HD3850-nél?
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kupon kunyeráló
- Nagy Matrox topic
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest