Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #84221696

    törölt tag

    válasz gilfoyle #1535 üzenetére

    Sajnos nagyon eltűnt, pedig a tapasztalataira nagy szükség lenne.

    Lóránd: sokáig azt gondoltam, hogy az amatőrcsillagászat, azon belül is az asztrofotózás az inkább ilyen közösségépítő tevékenység. Sajnos pontosan sok esetben az ellenkezője az igaz. Nagyon sok az irigy, buta, rátarti ember, aki a más sikerének nem hogy nem örül, de leginkább ledegradálja. Az ilyen emberek miatt keztem eltávolodni az egész témától olyannyira, hogy a teljes asztrofotós felszerelésem is szépen eladtam. Nem is hiányzik.

    Egy kis adalék, ez nagyon mélyen belém rögzült: az első fotometriai szakkörön történt: telefonomra kaptam egy értesítést az APOD alkalmazástól: Ladányi Tamás képe lett az aznapi APOD. Mondtam nagy örömmel az ottaniaknak ezt, mire az egyik régi motoros változóészlelő ennyit kommentált: "mi a csúnya képeket szeretjük". Ezzel le is tudva a témát! Nagyot néztem akkor. Valahogy akkor tört meg bennem a lendület.

    Lóránd: mondhat bárki bármit, meghatározó alakja vagy a magyar asztrofotós közösségnek! Iván érdemeit senki sem akarja elvitatni, de szerintem vagy olyan jó!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák