Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Desy

  tag

  Nos én azt gondolom, hogy semmi sem lehetetlen. :K
  Rástartoltam pár gondolattal és íme:

  alt="" title="" alt="" title="" alt="" title=""

  Vajon miért nem csinálta meg senki?
  Én is csak azért próbálkoztam, mert 5 napos ingyen játékot adott a gőz. Te játszol?

  [ Szerkesztve ]

  Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....

 • Desy

  tag

  válasz wjbhbdux #2 üzenetére

  Úgy tűnik... de nem biztos. Elsődlegesen játszani kell és nem "csak" írogatni a jelenlétért. Egyébként is... (a gépemhez) egyáltalán nem jó ez a cucc mert eléggé szaggat és ha lejár az ingyenesség... akkor a dolog nálam annyiba is marad. :K
  Mindenesetre ez is csak egy próbálkozás egy közösségi virtuális tér szerű dologhoz. Azt mindenki tudja nála... ez a cucc mennyire kapott létjogot. Szerintem olyan ez mint valami születés. Egy próba. Minden valahogy elkezdődik. A filmekben ez némileg másként van és a tömegek olyan dolgot akarnak amit ott látnak annak ellenére, hogy nincs rá pénzük és a megvalósuláshoz egy valódi technika sem áll sehol rendelkezésre. A VR és a virtuális szemüveg ezen az úton baktat.... (persze csak szerintem).
  Azonban mindent valahol el kell kezdeni...

  Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....

 • Desy

  tag

  Nos... nem túl sokat futtattam a játékot. Többnyire más elfoglaltság miatt. Egyébként nem akkora szar, mint aminek látszik. A dologhoz csak az kell, hogy egy kicsit otthonosabbá tegye bárki... ami mondjuk úgy látszólag nem történt meg senki munkája által. A kiadás "2018. október 23." és a tetszési mutató szerint "43%-nak tetszett ez a videojáték". A magyarok 0,01% ezzel biztosan egyetért (remélem). Ez azokat is tartalmazza, akik csak baráti fellángolásból értékeltek és a pillanatnyi hangulatuk alapján. A világtér mutatása eléggé egyedi és a Pip-Fiúhoz vagy Lányhoz nem sok köze van. De látványszerű. És a látvány, igenis fontos.

  alt="" title=""

  Bizonyára bármit lehet írni erről a cuccosról. mint azt is, hogy csak a saját zárt műsorát futtatja. Ez talán még rendben is lehet. Az üzlet az üzlet. A választékból való előnyszerzésért fizetni kell. Na jó... itt, szinte mindenért fizetni kell. De hát egy bolt se működik másként! Ha valaki többet is akar, akkor alkut kell kötnie... és az efféle nem éppen kedv teli. Én nem mondom hogy ez az alkotás nem jó... csak azt, hogy rendkívül módon összeollózott megfelelő támogatás nélkül. Azonban ha Bolgár, Tatár, Üzbég lennék vagy... akár ugandai, esélyem se lenne a saját nyelvem használatára.

  alt="" title=""

  Nem vittem sokra mivel mással foglalkoztam és nem azzal, amire lehetőséget kaptam sok ezer emberrel... játékossal, de nem bánom. Éltem a próba lehetőségével.
  Azonban tény, hogy nagyon érdekesnek találtam a fordíthatóságot és azt, mennyire izgalmas így látni és ezzel a felülettel tolni. A felszabadított idő végével ez a munka is csukott kaput kap. Értelmetlennek tűnik vaktában elnevezni olyan dolgokat, amiről fogalmam sincs és gyakorta az adott kifejezés tucat egymásnak ellentmondó magyar megfelelővel rendelkezik a nagybecsű ámde eléggé hiányos szótáraknak illetve ennek a fiatal és szókincs nélküli nyelvnek köszönhetően. Ha az angol egy szót használ tucatnyi különálló magyar értelemmel bíró valamire, akkor az a fordító (negatív) álma.

  alt="" title=""

  Az biztos, hogy ez a nagy volumenű alkotás nekem nem ér többet 1 USD összegnél. És az oka pontosan az, hogy a kiszolgáló szerver képtelen a megfelelő teljesítmény produkálására. Ez a "töréspont" játéknál is bizonyított. Az elején sokszor lekapcsolt és még több estben csak eltűntek a dolgok illetve egyszerűen szinte a nyakamba lettek ültetve. A hatalmas fejlesztés amit abba öltek jelentős változást produkált és nem véletlenül most a 4. verziót adja a nagyközönségnek és igen, megvettem! Láttam a kezdetét és láttam a mostani hatalmas másságát. A sokszoros átgondolást és a tényleges nagyobb léptékű fejlesztés vásárlókat vonzott akár csak a megfelelőnek írt/vélt számla összeg. Egy virtuális teret viszont csak az lesz képes megvalósítani, aki a szemüvegénél is tovább lát és a saját terhére sokkal nagyobb teljesítmény kimenetet produkál a gyors és tényszerűen stabil kapcsolattartásáért. A nagy játékkiadók még csak most kezdik ezt a tényt felismerni.

  alt="" title=""

  A valódi virtuális tér nagyközönséghez jutása még eltart vagy 15 évig, hogy egy igazán élménygazdag bemutatóval rukkoljon elő az éppen aktuális játékvásáron. De nem kizárt, hogy több időt kell várni a mindenféle gazdasági és politikai baromkodások miatt. Az önzőségek és az enyém/tied/övé módi okán. A világban az emberek nagy része még mindig sokkal önzőbb mint amit akár ez a játék is elvár illetve erőltet avagy megkövetel!
  De a kezdés akkor is fontos...
  A nyitás és az új szemléletek terjesztése pedig egy tényleges misszió (sic!) küldetés! :R

  [ Szerkesztve ]

  Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....

Hozzászólok Aktív témák