Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerhun
tag
Szerintem ha eddig nem vettél alaplapot, egy picit még érdemes várnod - ahogy elnéztem már elkezdenek szállingózni az első szállítmányok, 2-3 hét és remélem itthon is kaphatók lesznek a hibátlan lapok. Hasonló cipőben vagyok, én is várok.
Asrock lapokkal szemezgetek én is leginkább - pro3/extreme4 (mivel se tuningolni nem nagyon szeretnék, se crossfire/sli nem játszik és igaz, hogy küllemre jobban bejön, szerintem mégiscsak a pro3 lesz majd az én választottam), bár az asus p67 sabertooth is tetszik, viszont az árát sokallom.
Egyébként egy itt kis segítség a széria hiba nélkül érkező Asrock lapok beazonosításához, plusz az sem elhanyagolható, hogy eszerint aki a hirdetés napjától június 30-ig vesz most alaplapot kap plusz egy év garanciát. Kíváncsi vagyok ez kishazánkba, hogyan fog begyűrűzni, egyáltalán felhomályosít-e majd erről az eladó.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tylerhun
Új hozzászólás Aktív témák
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest