Új hozzászólás Aktív témák
-
vadasztoni
csendes tag
Hi én most hegesztettem bele a rendszerbe egy 64gb ssd-t teljes használhatóság a bútválasztó menütől 18mp.
Tudom hogy neked van igazad!! De mi van ha mégsem ???? :)
-
Fore
tag
Kedves Asrock P67 Extreme 4 tulajdonosok. Létezhet az, hogy valaki rendelkezik Scythe Ninja 3-al? Volna olyan kedves és küldene egy pár képet a cooler és a ramok randevújáról.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
A Pro3-as lapból mit lehet kihozni? Engem az érdekelne, hogy 3,8-4ghz menne e fesz emelés nélkül?
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Kecuhun
senior tag
Az Asrock P67-es tulajoktól kérdezném, hogy valamelyikőtök használja az alaplapi hangykártyát, csak mert nálam olyan alapzaja van, hogy az már szinte elviselhetetlen. Mind az analóg, mind pedig a digitális kimeten. Egyáltalán lehet ezzel vmit kezdeni? Az X-FI hangkártyámnál nem volt ilyen bajom, de azt most nem tudom használni, mert a PCI-os slotok gyárilag hibásak nálam az Extreme4-ben.
-
SipiBcs
őstag
Én is behajtottam a szopó utcába!
Bár nekem "csak" annyi a bajom, hogy a hozzá kapott driverrel nem tudom megnyitni azt a panelt, amin kijelölhetném, hogy nem hangszóró hanem fülhallgatót nyomattam bele a zöld lyukba....
Ha valaki tud megoldást a bajomra, akkor megköszönöm a segítséget!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
LSL1337
őstag
úgy tűnik én is benevezek egy extreme 4-re
2500k-t lazán tudom vele húzni 4,5-re?
775ös hűtőm gond nélkül rámegy?
korábban írta valaki hogy az X-Fi-jével gond van, mert gyárilag hibás a PCI slot
nekem is X-Fi-m van, nem fog menni a lappal, vagy ez a gyárilag hibás dolog ez egyszeri eset?még a windowsos asrock tuning program érdekelne
mennyire engedi a proci ventillátort alacsonyra manuális módban?
idle szinte passzívan is el kéne vinnie 9500as zalmannak, szóval ha nagyon leveszem, akkor sem kéne hogy gond legyenhőmérsékelt/terhelés függvényében pedig ugyan úgy automatikusan emeli a venti sebességet nem?
üdv
[ Szerkesztve ]
-
LSL1337
őstag
//sry a duplázásért
1 IDE meghajtót rá tudok kötni?
és ez az instant boot cucc hogy működik? hibernálja csak a gépet, v mi a trükk?
bár nekem az is elég lenne ha a bekapcsolástól a bootloaderig eltöltött idő lenne 4 mp -
Lalaboy
őstag
IDE meghajtoban (legalabbis a 6-on) jobb nem is remenykedni...... Az Instantboot valamit trukkozik, mert lehetetlen 1-3 sec alatt a windowsnak teljesen talpraallnia, igy inkabb kikapcsoltam...... A procit alacsony feszen (1.30V kornyeke, de ez persze valtozhat..) vigan elmegy 4.5-4.8 korul......
[ Szerkesztve ]
-
LSL1337
őstag
floppy csatlakozót néztem IDE-nek
quickboot-ra nem találtam googlen semmit,e gyik review-ban bukkantam rá
amikor kikapcsolod a gépet, akkor igazából újraindítja egyből, bebootol újra a gép, átvált s3 energiatakarékos müdba (kikapcsol), és ha amikor újra bekapcsolod a gépet, akkor csak abból az energiatakarékos módból áll fel
hibernáláshoz képest nem nagyon látom előnyét
-
Interceptor
addikt
-
Padree
senior tag
Helló!
Rendeltem egy ASRock P67 Pro3 alaplapot, azt olvastam hogy jó vétel. i5-2300 + MSI ATi6850.
Ma hívnak a boltból hogy gond van, az alaplap nem szereti azt a videókártyát, meg igazán semmitse, mert 4et próbáltak bele és csak valami régivel indult el (valami nyolcszázasról beszélt, X800? vagy valami Geforce nemtudom, nemértettem a hadarását). Kipróbálták egy másik ugyanilyen alaplappal, azzal is ugyanez: minden jó de a BIOSba nem lehet belépni mert kifagy. Másmilyen alaplapban a videókártya működik rendesen. A disztribútor még nem hallott ilyenről, javasoltak egy Gigabyte lapot.Valakinek ilyen tapasztalat? Vélemény? - ez azért elég durva dolog, hogy szériában ne tudjon meghajtani mai VGA-kat! (szerintem valami disznóság van a háttérben)
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
FishAir
senior tag
Nem akarlak riogatni, de egy kicsit még lehet várhattál volna a vásárlással. Nem olvastad ezeket?
Jó vétel, meg ha neked ilyen lap kell, akkor próbálják ki még egy harmadik és negyedik lapban is. Addig próbálják míg nem megy, mert mennie kell, egyéni szoc probléma, oldják meg. Nem az, hogy megunták és akkor vegyél mást.
iDontcare
-
Eagl3
veterán
Volt már valamelyikőtöknek bármi hátránya a hibás SATA portok miatt?
-
SipiBcs
őstag
Az Asrock honlapján az R2.51 van fent a laphoz való letöltések között.
Eagl3:
Ha ez mond valamit. Semmi gondom a sata portokkal egyenlőre.[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
*Ropi*
félisten
Tudja valaki, hogy a P67 Extreme 6-nak mennyi (lesz) az ára? E között meg a Fatality között vívódom, igazság szerint a minél több SATA port számít (lesz rajta egy 4 vinyós RAID5 tömb, rendszer SSD, ODD, meg még "szállóvendég vinyók"...Szóval kell az a 10 SATA port).
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Padree
senior tag
A VGA-t kipróbálták másik lapban is, abban működik, gondolom van annyi eszük az üzletben, hogy megnézzék minden féle eshetőséggel, táp szerintem alapnak kellene legyen, hogy megnézzék másikkal (komolyabbal) is, bár volt egy halvány gondolatom hogy megkérem őket, h az alaplap csere után pasztázzák fel újra a procit normálisan - de basszus, nehogy már nekem kelljen megmondani egy szaküzletnek, hogy mit hogyan csináljanak, ezt nekik toppra tudni illene, én sem kérem meg az "ügyfeleim", hogy állítsák be a "készüléket", valószínű jobban tudom - bár én elég speciális területen dolgozok, a PC hardverhez inkább érthet bárki.
Úgy néz ki cserézik a lapot egy ASUSra, nem az enyém lesz a gép, engem csak megkértek, hogy dobjak össze valamit a gyereknek - a "megrendelő" pedig inkább legyen meg mihamarabb hozzáállású.
Köszi a segítséget, ha lesz még fejlemény az ügyben ami az ASRockot illeti, jelezni fogom.
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
Eagl3
veterán
Pont ilyenre gondoltam
Még annyi kétség van benne, hogy ugye csak a SATA2 portok hibásak? Tehát ha SATA3-ra dugdosok, akkor az nem fog letérdelni?
Csak azért kérdem ám ezeket, mert pénteken jön egy H67M lapom és szeretnék képbe lenni, hogy mégis meddig húzhatom ki vele, mivel nem a szomszéd utcából rendeltem. -
igor78
tag
Sziasztok!
Intel Core i5 2500 Boxed (4x 3,3MHz) s1155 procihoz szeretnék alaplapot. Jelenleg az ASRock P67 Extreme4 (LGA 1155) lapot néztem ki hozzá.
Viszont azt hallottam, hogy a Sandy Bridge procikhoz most kapható összes alaplap hibás...
Ha ez igaz, akkor most ehhez a procihoz nem is tudok alaplapot venni...
Tudja esetleg valaki meddig kell várni a javított laokra? -
Eagl3
veterán
-
-
tylerhun
tag
Szerintem ha eddig nem vettél alaplapot, egy picit még érdemes várnod - ahogy elnéztem már elkezdenek szállingózni az első szállítmányok, 2-3 hét és remélem itthon is kaphatók lesznek a hibátlan lapok. Hasonló cipőben vagyok, én is várok.
Asrock lapokkal szemezgetek én is leginkább - pro3/extreme4 (mivel se tuningolni nem nagyon szeretnék, se crossfire/sli nem játszik és igaz, hogy küllemre jobban bejön, szerintem mégiscsak a pro3 lesz majd az én választottam), bár az asus p67 sabertooth is tetszik, viszont az árát sokallom.
Egyébként egy itt kis segítség a széria hiba nélkül érkező Asrock lapok beazonosításához, plusz az sem elhanyagolható, hogy eszerint aki a hirdetés napjától június 30-ig vesz most alaplapot kap plusz egy év garanciát. Kíváncsi vagyok ez kishazánkba, hogyan fog begyűrűzni, egyáltalán felhomályosít-e majd erről az eladó.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tylerhun
-
fagy53
nagyúr
válasz tylerhun #146 üzenetére
"Kíváncsi vagyok ez kishazánkba, hogyan fog begyűrűzni, egyáltalán felhomályosít-e majd erről az eladó." ez azért is érdekes, mert a magyar ASRock oldalán a fordítás nem pont ez... A napokban néztem és abból az jön le, hogy a cserelapokra igaz az egy év plusz, holott az eredeti angol egyértelműen a június végéig vásárolt összes B3 rev lapokat írja.
Nekem a PRO 3 van és remekül bevált, bár a DVD írót le kellett cserélnem SATA-ra, mert nincs P-ATA csati és rögtön pofára is estem ezáltal...
Hibátlanul működik a lap eddig, elegendőek még a tuninghoz is az opciók, jól kezelhető az UEFI bios, kicserélem egy ugyanilyenre áprilisban, mert semmi szükségem ennél többet tudóra. -
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Használ valamelyikőtök 775-ös procihűtőt az Asrock lapján?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest