- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
hát nem tudom melyik lenne jobb.
viszont annyit kérhetek még ha a piros fáslijának bal oldalán ahol van az a hegyes, csúcsos rész, ott az olyan mintha egy maszk lenne rajta és az pedig a feje köré van tekerve, és a "szemöldöke" és a csúcsos fáslijának között te szerintem kivágtad azt a részt. (jobb oldalt meg jól van csinálva és látszódik is)
A nagy képen látszódik mire gondolok, tudom pitiáner dolog, de egyszer kapok avatart -
MODERÁTOR
válasz sosperecek18 #6954 üzenetére
Egy próbakép
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz [pod]Diablo #6935 üzenetére
Én is erre jutottam délelőtt:
De nem sötét így ez egy kicsit? Egyszinű fekete napszemüveg és ugyanilyen poló. Nem sok ez egy kicsit? Lehet kellene valami átmenet vagy valami a polóba. Vagy nem?
Feel Good Inc.
-
sosperecek18
őstag
Jó lesz!!
Egy véglegest akkor csinálnál ebből amit a moderátorok elé vihetnék?Ndruu A 3. ami kellene, akkor ebből vmelyikőtök csinálna egy véglegest?
Persze, megvárjuk utánna a véleményezést is!
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
MODERÁTOR
Fontos! A véleményezéseket mindig várjátok meg!
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Tim82
félisten
Sziasztok, érdeklődés-szinten bedobnám, hogy ebből a képből (vagy az adott rajzfilmhős bármely más fellelhető képéből) lehet-e PH!-kompatibilis avatárt csinálni? (Nem tudom, mennyire megoldható pl. a háttér transzparenciája, ill. lehet, hogy Menőmanó túl "egyszerű" PH!-s arcképnek.)
A választ előre is köszönöm.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
CséZé
őstag
válasz Salvador20 #6970 üzenetére
-
CséZé
őstag
válasz Salvador20 #6972 üzenetére
nehogy amiatt dobják vissza a modik
-
Tim82
félisten
Valaki esetleg ebből tudna nekem egy PH!-kompatibilis arcképet csinálni? Bár lehet, macerás és bonyolult... de előre is köszönöm, ha lehetséges.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Ehh, közben rájöttem, hogy nem itt kellene, elnézést a modiktól. Megyek is a megfelelő topikba.
-
Tim82
félisten
Közben kaptam felhomályosítást erről. Pedig az első hsz.-ekkel kezdtem, ezek szerint mostanában túlzottan szelektíven olvasok.
-
CséZé
őstag
T. Modik!
Battyoghatok a következő avatarral a request-be vagy még finomításra szorulnak?
nagy:
kicsi: vagy -
Tim82
félisten
válasz Agostino #6985 üzenetére
Köszönöm. Ha nem megoldhatatlan, örülnék, ha ebből lenne a majdani avatárom.
-
Kobe
veterán
Sziasztok
egy technikai jellegű kérdésem volna, mintha az egyik hozzászólásban olvastam volna, hogy minden egyéni avatarosnak van egyszer lehetősége változtatni a épen. Érdeklődni szeretnék, hogy a mostanit nem igazán tartom ideálisnak, viszont ami tetszene, az ettől teljesen eltér (egy mesefigura arca). Ez olyan radiális változtatás ami már nem fér bele, vagy ilyen esetre is vonatkozik az egyszeri lehetőség ? Amennyiben nem, akkor marad ez, cest la vie.
-
MODERÁTOR
CséZé: Rajzosabb verzióból nem lenne jobb? A 80-as évek szériájában sokkal jobban néztek ki a rajzok, nem volt ennyire agresszív szemük, barátságosabb volt a sorozat is.
Tim82: Nyugodtan... Nem is azért teszem be a képeket, hogy rögtön azt válaszd. Megvárod az összes verziót, aztán amelyik tetszik, azt választod, te döntésed.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Tim82
félisten
Tenkjú, ez sem rossz, de ha nem gond, megvárnám még Agostino verzióját, kíváncsi vagyok az ő artwork-jére.
-
CséZé
őstag
én is direkt ezzel a fajtával kezdtem a keresgélést, és nekem inkább bejön az agresszívabb, úgyhogy maradnék az eredetinél ha nem probléma
mod: esetleg még a philoxenia által linkelt verzióból megnéznék egy alternatívát, ha nem sok munka (csak a feje kéne)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
A képeket minden hó 1-én és 15-én összeszedjük, átnézzük őket és rá egy hétre, azaz rendre 8-án illetve 23-án beállítjuk azokat amik átmentek a rostán. - Még van egy kis idő addig... Egyébként mindenki aki él és mozog a technikai emberek közül az elvileg az új webserverrel foglalatoskodik, nincs mostanában ilyenre idejük. Kidus ugyebár dolgozik, ő sem mindig tud itt lenni. philoxenia pedig ha észreveszi, akkor természetesen rábólint (vagy elutasítja). Nekem ezekbe nincs beleszólásom, nem vagyok se Moderátor, se Házigazda, én csak néhány arcképet próbálok készíteni. Tehát nem én döntök.
Türelem rózsát terem.
Így kell: Erre kérnénk egy véleményezést az illetékesektől:
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi hangfal építés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest