- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz BITBOYS #6299 üzenetére
Ríkító és kilóg a többi avatar közül. Csodálom hogy átengedték, arca alig látszik , nem túl rajzos , de én nem vagyok mod , nem szólhatok bele . És igen, annyira kontrasztos, hogy zavaró.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Jag esetleg ezen a változaton nagyítanál picit, és barnítanád az arcát? mert ez akkor nem lenne olyan fekete.
ilyesmi színre
Olyanra mint a másik, haj maradjon picit így, hadd nézzem meg.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz BITBOYS #6299 üzenetére
Majd megszokják. Igazából én néha még most is meglepődöm egy-két egyéni avataron, amit akkor látok először, pedig már több éves. E topik első hsz.-ét érdemes megnézni.
Gondoljon bele mindenki, ahogy szaporodnak az egyéni avatarok, úgy lesz egyre nehezebb megfelelni a kiinduló kritériumoknak. Relatíve kicsi az avatar, a kombinációk száma meg véges.RoyalFlush: Főleg széles nagyon, magasságra majdnem jó.
[ Szerkesztve ]
-
syC
addikt
-
Szten Márs
nagyúr
A preferált méretek az első hsz-ben vannak. A kép hosszabbik (tehát függőleges) oldalát állítsd 50-re és akkor lesz tökéletes - a vízszintes 40 pixelt nem kell annyira élet-halálnak venni, de úgy az is jobban fogja közelíteni a preferáltat a képed esetében. A kis avatarod méretét nem nézegettem, de az első hsz-ben annak a preferált mérete is ott van.
-
syC
addikt
válasz philoxenia #6310 üzenetére
No igen, az a baj, hogy ha jobban lekicsinyítem, akkor már végképp nem látni semmit sem,úgyhogy át kell variálnom
•
-
Kidus
őstag
válasz BITBOYS #6305 üzenetére
Szerintem k*rvajo az avatarod, igen, elenk szine van, es igy a jo.
Minnya csinalok en rikitot, nehogy fogalomzavar legyen
Az, hogy kilog a tobbi kozul, ne zavarjon, mert nem te vagy az egyetlen, tildy ugyis nagy peldaulozo, biztosan tudna olyat mutatni, ami meg hasonloan kirivo, csak nem biztos, hogy akar
En nem valtoztatnek rajta a helyedben. Foleg ha neked igy tetszik.Assuming Control
-
tildy
nagyúr
Mivel ő a sajátjáról kérdezett meg, én arra mondtam véleményt. Nem nekem kell hogy tetszen, én csak elmondtam, hogy többoldalon(itcafeson főleg) zavaró.
-
-
tildy
nagyúr
Hajszál
Amúgy igen,a tied körvonalán javítani kell (bár neked is csere lesz ha jól tudom).
Tényleg, meg szoktátok nézni mindegyik portál alatt az arcképeket ?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
BITBOYS
addikt
Szia Kidus!
Nem fogom megváltoztatni, mert nekem igen is így tetszik. Többeknél rákérdeztem, ráadásul olyanoknál akikkel nap mint nap fórumozok és nem találtak kivetnivalót az arcképpel kapcsolatban. Ráadásul jött a meglepetés, te is igazán pozitívan állsz hozzá.
Úgy érzem nincs mit tovább ragozni...Köszi az utólagos véleményt.
A.
-
Integra
titán
tildy,
tudjuk, hogy rajtad kívül senki nem nő, mert te vagy az igazi nő, de nyugodtan hidd el, jó kidi és bitboys avatarja is. a tiedbe is lehetne bőven belekötni, kukacoskodni.
de minek? tied és szereted.
vagy ennyire unatkozol?
ennyi.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Zebu
addikt
Hasek úr munkája:
Mit gondoltok? Nekem tetszik. Benevezhetem?
-
tildy
nagyúr
válasz Integra #6318 üzenetére
Nem belekötöttem, csupán megjegyeztem, mert rákérdezett.
Neked is van véleményed, nekem is van, ha megkérdezik, elmondom, ennyi.
Kidi avatarját nézd meg itt, nem belekötöttem, csupán igazat adtam neki , hogy nem passzol az itcafen.A személyeskedésedre/sértegetésedre meg hadd ne reagáljak. (bár húztam a strigulát )
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
tildy!
philonál kérdeztem rá, mert ugye ő moderátor. Ha jónak találják a modik mi okod van arra, hogy kedvemet szegd a cseppet sem kimért stílusoddal? Te is bejársz ide, láthattad mikor készülőben volt és szólhattál volna már akkor, de valamiért mégsem tetted. Feltételezem azért mert nem érintett az ügy. De ha nem érintett akkor miért jegyzed meg azután, hogy elkészült?
Egypárszor rákérdeztem itt, hogy milyen az aktuális avatar, egyszer sem reagáltál rá.Integra csupán megjegyezte a saját szájíze szerint, mint ahogy te is.
Zebu: Nekem tetszik, nagyon jó fej Remélem másnak is.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz BITBOYS #6323 üzenetére
Privben is elment.
1. nem akarom kedved szegni
2. Nem láttam az avatarod korábban de ha láttam volna sincs döntési jogom, csak véleményt mondhatok. Ha láttam volna, megjegyzem.
3. Nem azért szóltam mert érint az ügy
4. és ezennel befejeztem az offot, a többit ha gondolod privben intézzük el, nem akarom széttoffolnia topikot.
5. Ha szurkálódom, direkt az látszik.Ez nem az az eset, ne láss mögé többet[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Sziasztok
Van vmi akadálya(bünti, egyéb), hogy egyedi avatart kérjek?
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
04ahgy
nagyúr
Technikailag és kritériumilag is érett lettem egy egyéni arcképre. Nem értek a szerkesztéshez, tudna valaki segíteni?
Kiinduló képet adok nagyon szívesen.
Köszönöm, HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
máyköl
veterán
válasz RoyalFlush #6334 üzenetére
Miben? Szerintem nem változott!
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Nemrég elértem az őstag szintet és szeretnék magamnak is egy kis egyediséget a nevem felé. Remélhetőleg semmi negatívum nem szerepel a listámon ami miatt ez nem lehetne.
Már jó ideje gondolkodom a dolgon hogy milyen avatárt is válasszak. Ez a két ötletem van:Hugo a troll egy régi TV játékból
vagy pedig egy Tron -os képregényszerű ürge
Sajnos rajz tehetségem közelít a nullához így a helyi szakik segítségét szeretném kérni egyrészt a véleményezésben, másrészt a PH kompatibilis verzióra hozásban. Gyanítom a másodikból nehezebb érdemlegeset összehozni.
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz philoxenia #6339 üzenetére
Köszönöm!
Remélem még senki nem kezdett bele érdemi munkába; a jobb alulról benézős változatot ugyanis jobban preferálnám:
Így látszódhatna valamennyi a vállából is. Mondjuk nem tudom ez mennyire fog beleférni, de remélem megoldható.Egyébként a játékból itt van egy hosszabb gameplay: [link] Valamikor 10-12 éve mehetett a Kabel1 nevű német TV adón normális telefonos TV játék formájában [link], nekünk akkor lett műhold vevőnk elsőnek. Gyerekfejjel imádtam nézni. Mondjuk a szövegelésből amit lenyomtak nagyon keveset értettem akkor is meg most is.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz philoxenia #6341 üzenetére
Mindenképpen muszáj hogy balról jöjjön be? A fej amúgy is kifelé néz a képernyő előtt ülőre, így nem látom akkora jelentőségét annak hogy tükrözve legyen, így sem néz a fórum felé.
Egyébként sajnos ennél jobb minőségű ebből a változatból nincs, mivel sajnos ez egy 320x240 -es felbontásban futó játék. Van a 3D -s verziója a figurának, de az nem tetszik, ez a kontúrok végett sokkal rajzfilmesebb. Amennyire én meg tudom ítélni, egy ügyes kezű grafikusnak át kellene rajzolnia vektorgrafikusra a jobb alulról benéző verziót és utána azzal dolgozni. A hajával nem tudom mit lehet kezdeni; jó lenne ha megmaradna ilyen szétszórtnak vagy legalább is valami hasonlónak.
#6342: Van egy oldal ami a figurával foglalkozik: [link] Bár itt vannak más rajzfilmes verziók (főleg a dobozos verziók borítóképén), én jobban örülnék neki ha a belinkelt kép nyomán lehetne valamit összehozni, ezt a verziót szerettem meg leginkább. Persze ha semmiképpen sem jó alapanyagnak (beleértve az alap betöltőképes verziót amit feljebb linkeltem) akkor még lehet választok az oldalról másikat.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Látom, fellendült a topik. Esetleg a sok jelenlévő Avatár-készítő Guru közül valaki nem tudna nekem egyet csinálni ebből:
De a biztonság kedvéért egy 100%-os JPG-t is csináltam róla, hátha ezzel könnyebb dolgozni:
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
MODERÁTOR
Ebből a képből lehet PH kompatibilis avatart készíteni? vagy inkább nézzek vmi mást.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
DarkByte
addikt
Vagy úgy. A Google képtalálatok között keresgélve találtam és ott is egy fórumon használta valaki. Csak tippelni tudok, hogy a 2006 -ban kiadott Tron: The Ghost In The Machine képregényből való ami egyébként a Tron 2.0 játék történetét folytatja.
-
[pod]Diablo
őstag
Ezekre a kepekre gondoltam avataromnak alapanyagnak:[link][link][link] [link][link]
Ha valaki csinalna beloluk nekem kepet nagyon megkoszonnem,azert linkeltem ennyi kepet mert meg nemtudtam eldonteni meik lenne a legjobb,probalkozok enis veluk,de van itt azert olyan, aki sokkal jobban ert ehhez,mint en.
Elore is koszonom![ Szerkesztve ]
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Kidus
őstag
válasz DarkByte #6343 üzenetére
"Amennyire én meg tudom ítélni, egy ügyes kezű grafikusnak át kellene rajzolnia vektorgrafikusra a jobb alulról benéző verziót és utána azzal dolgozni."
Vicces vagyInkabb keress masik kepet. Vagy megnezzuk, mit lehet ebbol kihozni, de a szar szelek es szar kitoltes miatt nem sokat, szvsz elpocsekolt ido lenne, nem lenne az igazi.
Assuming Control
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- E-book olvasók
- Apple notebookok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kupon kunyeráló
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- További aktív témák...
Állásajánlatok