- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Sajnos csak utólag jutott eszembe valami, de azért megkérdezem, jobb későn mint még később alapon:
[link] - az ide betett avataromnál a kiskép mérete is megfelelő lesz? -
MODERÁTOR
válasz spyduck #6650 üzenetére
Mivel a Moderátoroknak nem igazán tetszik az új kép, ezért bátorkodtam a Donald kacsát fejleszteni. A nagy kép szerintem jó lett (vagy koxx verzióját is választhatod), kicsiket pedig csináltam még...
Tehát van a nagy:
és a koxx féle verzió:
És a kicsik...[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
spyduck
nagyúr
1-2 dologgal nem voltam tisztában, sajnálom. Legutóbb vagy nem így volt ha jól emlékszem vagy nem szólt senki mert rosszul csináltam.
Kedves Modik és Házigazdák Véleményezést szeretnék kérni ezekre:
ui.: Sajnálom egy kicsit, h ennyire szigorúak a szabályok. Ha régen nem hamarkodtam volna el most lehetne az a sárga kacsám Persze titeket is megértelek, h nincs kedvetek mindenkinek folyamatosan cserélgetni a képét.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
hmmm, úgy látom elsikkadt a kérésem
találtam jobb képet azóta. ebben esetleg tud valaki segíteni, mert sehogy nem találom meg gimp-ben a színprofilt, meg azt, hogy hogyan lehet transzparens réteget (színt) megadni.
-
MODERÁTOR
Egy próba. Nincs meg a feje teteje?
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz spyduck #6667 üzenetére
Ez most komoly? Tegnap kértél egy képet a requestben aminek csak a kis képével volt baj. Most meg előállsz egy tök más képpel. Ami egyébként a szeme állásától eltekintve (szinte) ugyanaz, mint a mostani képed - tehát akár azt is meg lehetne módosítani ennyi erővel. Jó lenne ha eldöntenéd, hogy mit akarsz, mert kezdesz komolytalanná válni...
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
törölt tag
hű, köszi, ez szuperül néz ki, így már a kontraszt is jó. kíváncsi vagyok moderátori véleményre, hogy ez mennyire felel meg a kritériumoknak. esetleg lehetne pár pixellel magasabb, vagy az már nem fér bele?
egyébként lehet, hogy érdemes bennehagyni mégis a vállat, Kidus szerint úgyis kell legyen nyaka.[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Csak kíváncsiságból kérdeztem. De ha nem hát nem. A mostani képem azért ilyen érdekes mert annó rossz minőségű képet választottam, végre találtam egy jó minőségűt és ez is mosolygós. Legutóbb ti mondtátok, h válasszam a legjobbat, épp most találtam egy jót azért raktam be.
-
spyduck
nagyúr
válasz Winner_hun #6672 üzenetére
Én a baloldalira lennék kíváncsi.
-
BITBOYS
addikt
válasz Winner_hun #6674 üzenetére
Van valami különbség a képek között, vagy csak én nem látom?
szerk: szerintem ő erre a képre gondolt:
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz BITBOYS #6675 üzenetére
Van a szeménél, a bal oldali a mostani, a jobb oldali a morcosítatlan. A felsőnél csak a szeme, az alsónál a csőrén is változtattam, az más kérdés hogy az mennyire látszik. Gondoltam még a kezén is változtatok...
Amúgy tudom hogy arra gondolt, meg azt is hogy mennyi időt tököltem vele anno hogy jó legyen a mostani képe, egyszerűbb ezt átalakítani mint a nagyot lekicsinyíteni meg megint tökölni vele.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
BITBOYS
addikt
válasz Winner_hun #6676 üzenetére
Ű, már látom. Tényleg nem annyira morcos így.
Igazad van, könnyen javítható[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Már voltam itt korábban ebben a topic -ban, Hugo -s illetve Tron -os avatár ügyben, de sajnos egyik sem tűnt az igazinak ezidáig. Megint támadt egy ötletem (remélem nem leszek mostmár innen elküldve, elvégre ez csak egy szerkesztő topik, nem a végleges verzión variálok). Nem tudom hogy a mostani avatáromra esetleg valahogyan rá lehetne-e aplikálni egy H.E.V. suit -ot? Úgy tudom hogy itt a fórumon csak daa-raa -nak van Freeman -es avatárja, de az csak a fej. Én meg csak a ruházat részét gondoltam magamnak, a jelenlegi fej maradna. Keresgélek a neten, de sehol nem találok rajzfilmesebb anyagot amit rá lehetne applikálni.
Eddig talán ez a legjobb forrás anyag amit textúra gyanánt találtam, de sajnos nekem nincs meg az ügyességem ahhoz hogy ebből értelmeset kihozzak, na meg lehet ezzel nem is lehet mit kezdeni: [link]Nem tudom, valaki esetleg tudna kicsit segíteni? Egyáltalán jó ötlet ez?
[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
válasz #16820480 #6669 üzenetére
A hajanal tul magas, es az arc igy tul kicsi lett, nem eleg kiveheto.
Lehet, hogy a tetejet valahogy le kene hagyni, vagy modositani rajta.
Arrol nem is beszelve, hogy ebbol a kiskep abszolut kivehetetlen lenne.spyduck: azt mondtad, regen elhamarkodtad. Most ugyanezt csinalod, mar ketszer berequesteltel olyat, ami nem jo, es minden nap mast akarsz. Inkabb szanj ra par napot, hogy eldontsd, melyik donald legyen, es utana kerj meg valakit , hogy csinalja meg, mert ha kicsereljuk, tobb lehetoseged NINCS.
Assuming Control
-
spyduck
nagyúr
válasz Winner_hun #6672 üzenetére
Figy. Én 8 ugyan olyan kacsát látok mint ami az én avartom
Kidus: Éppen azon vagyok de akkor majd privátban tárgyalok a szerkeztőkkel.
-
Kidus
őstag
válasz spyduck #6681 üzenetére
Nem ertem miert kene privatban beszelned veluk.
Annyi volt a keres, hogy dontsd el, mi kell, ha ido kell hozza, akkor az kell.
Ha nem kell, es mar tudod, remelem tenyleg vegleges.
Melyik legyen, amit utoljara bekertel, vagy az uj otleted, ami a mostanira hasonlit?Assuming Control
-
kem
addikt
válasz Winner_hun #6678 üzenetére
Szia!
Ha van egy kis időd megpróbálnád összegyúrni nekem ezt a 2 képet? A jobb oldalival csak az a bajom, hogy nincs válla, amúgy már majdnem kész van.
Köszi!
-
spyduck
nagyúr
válasz Winner_hun #6678 üzenetére
Az létezik, h te nem látod amit kepfeltoltes.hu-ra felraktam? Mert 2 féle kacsa van ott de sztem te csak 1-et látsz.
-
RoyalFlush
őstag
válasz spyduck #6681 üzenetére
Jelenleg a Tippverseny! Labdarúgó-vb 2010. selejtezők, BL 2008/2009 topic weboldalának Admin részét írom. Remélem sikerül döntened, melyik kacsára cseréld a jelenlegi avatarodat.
üdv. RoyalFlush
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
MODERÁTOR
eredeti kicsi: és egy kicsit élesebb verzió:
Új kacsa:
spyduck, kérlek ne siesd el a döntést, várd meg a Modik döntését is. Hadd válasszanak ők. Ha valami hiba van rajtuk, megpróbálom még javítani...
Harrrr!!!!
-
-
MODERÁTOR
"fontos, hogy a képek transzparens (átlátszó hátterű) gif-ek legyenek, melyeket #CDC5AF -re kell optimizálni - update: a többi portál színei miatt célszerűbb #B4B6B1-re optimalizálni."
Az új kacsát már eszerint csináltad? Én próbálkoztam vele, de vhogy nem lettek jók a kontúrok, nem tudom mit ronthattam el.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
kem
addikt
válasz Winner_hun #6691 üzenetére
Majd kifolyt a szemem mire észrevettem
Szerintem ettől még nem lett barátságos.Más:
Ha ilyen apró változtatást csináltok, azzal is ellövi az egyszeri módosítás lehetőségét? Mert ha többet nem nyúlhat hozzá, akkor érdemes lenne inkább olyanra cserélni ami sokkal jobban tetszik neki...Köszi!
-
törölt tag
közben véletlenül megtaláltam a transzparenciát, bár a colorspace még minding nem megy, meg ez ugye png...
ez a verzió esetleg? kicsit átrajzoltam a szalagot a hajában, hogy bent maradjon a képben, meg máshol van a crop széle. a kis kép mondjuk nem igazán tetszik, nem sok velehtő ki belőle, lehet, hogy ki kéne törölni az egész felső haj részt abból, attól talán jobb lenne.
-
spyduck
nagyúr
Eddig szerintem a nagy donald a nyerő de ég várok egy másik kolléga szerkeztésére is.
Ezzel nem lesz gond, h kék a szeme?
Ennél a képnél, h nézne ki ha csak deréktól felfelé lenne?
Winner_hun: Látom a különbséget most már így de pont ezt a képet szeretném vmi pozitívabbra lecserélni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest