- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz DanielK #9706 üzenetére
AppleCare vagy Almárium gari? Nekem Almáriumos +2 évem van, amikor megírtam nekik az akku "problémámat", akkor azt válaszolták, hogy ha beviszem, akkor ráeresztenek valami tesztprogramot, ha az jelzi hogy rossz, akkor cserélik, egyébként nem.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
DanielK
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #9708 üzenetére
AppleCare. De durva, mert kb 1 hónapja még egy widgettel nézegettem és ott meg 98-99%-osnak írta az akksit. (islayer widget proval) Mondjuk akkor maxon volt feltöltve. Az is számít neki, hogy töltőn van-e vagy csak az akksin?
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Ne haragudjatok (tudom sokakat idegesít az állandó kérdésem ezzel kapcsolatban, de engem is idegesít), de muszáj megkérdeznem. Szerintetek mi lassítja le a kikapcsolást? ML alatt 15-20mp is lehet (lion alatt ez max 5mp volt). A felhasználói fiókom alatt már semmi nincs amit törölhetnék, mint induló program. Eddig az itunes helper volt ott, de azt még le is töröltem, hogy tutira menjek.
Parallels fent van, de a win7 nem a megosztott mappában van, így elméletileg az sem kavarhat be...Végül is azért kapcsoljuk ki, mert párom is használni fogja, így 2 felhasználó lesz rajta (tervezünk venni egy imacet, és azon is 2 felhasználó lesz - ha az egyikünk az egyiket használja, akkor a másikat a másikunk tudja használni). Ráadásul ha visszük magunkkal akkor azért védelem is legyen rajta (jelszóval kelljen belépni).
MBP late 2011 2.8GHz
SSD van benne, 8GB RAM -
Endruboy007
tag
Nincs valami ötletetek, arra hogy mi lehet az a 37 GB egyéb? Már megnéztem mindent, de nincs semmi ami, ennyi helyet elfoglalna...
Üdvözlettel: Endruboy
-
TheMarci
addikt
válasz Endruboy007 #9712 üzenetére
Én a DaisyDisk-et szoktam használni, hogy mutassa, mi mennyi helyet használ, illetve egy ingyenes verzió: a Disk Invenventory X, kicsit részletesebbek, illetve filera lebontva is mutatja, hogy ha rákattintasz, hogy mi az, és mennyi helyet foglal.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
DanielK
addikt
[link]
ingyenes app, szépen kilistáz mindne mappát/almappát, hogy mennyi helyet foglal. -
xedos
addikt
Time Machinet használsz?
Ha igen, akkor annak a helyi mentései... -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz DanielK #9717 üzenetére
+1 (#9716) whitezo88, mi is így használjuk itthon az iMac-et. Tökéletesen megy kikapcsolás nélkül, folyamatos felhasználóváltásokkal, 16-20 napos uptimeokkal a rendszer. (Arra figyelj, hogy asszony mindig csukja be a Farmville-t, mert az meg tudja fogni a gépet, ha bent marad a másik fiókban )
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
DanielK
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #9719 üzenetére
Neked is köszönöm! Szerencsére nem játszik ilyenekkel.
Viszont ide csak belinkelem a másik topikban feltett kérdésemet.
[link]
Itt sokan vannak, akiknek imacjük/mac minijük van.Attól függetlenül nem lehet tudni, hogy mi fogja meg a kikapcsolást?
-
narancsnn
senior tag
Arra nincs lehetőség, hogy az iTunes több videófliet felismerjen?
-
Mykl
tag
Hogy érdemes a MacBookot az Ipaddal szinkronizálni, úgy hogy nem kábelen akarom őket összekötni?(wifi, bluetooth...)
Jobb ma egy Alma, mint holnap egy sem!
-
Mykl
tag
Egy jo .mkv és media playar??
Jobb ma egy Alma, mint holnap egy sem!
-
xedos
addikt
Emberek! Pár százalék ugrálás az akksi értékénél mindig van... ENNYI!
Na foglalkozzatok már vele. Amúgy akkor cserélik, ha garanciadőn belül 50% körülire csökken a kapacítása. Sajnos nincs két egyforma akksi - simán lehet alapból 10%-os különbség közöttük. Innentől kezdve a használat befolyásolja... meleg, töltések-kisütések száma stb... Egyik gépembe 2008-as akksi van és kb 2-2.5órát bírja 73%-osan... -
szijartg
őstag
ssd-t minden régebbi pro-ba!!
ma bele raktam a 2007-es MBP-ba egy 120-as kingstont. hát eddig is jó volt ez a gép, de ssd után meg mégjobb!
restart frissétés után valami eszméletlen gyors volt! -
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Új modemez kaptam a Upc-tól minden okés!
Sajnos véletlen kitöröltem Macen a wifi opciót!
Szürke és azt ítja konfiguráljam!
Hogyan tudom visszarakni h lássa a hálózatokat?
Köszönöm!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Érintőpadon be lehet azt állítani, hogy a böngészőben vízszintes irány kétujjas húzáskor a fülek között váltson és ne az előzményt hozza be?
Nem tudom mennyire érthető mit akarok mondani
-
tothm
őstag
Sziasztok!
Hamarosan szeretnék venni használtan egy macbookot.
2 típus között hezitálok: Macbook 5.1, és innentől felfelé az alu sériák, vagy Macbook air 2.genes 13".
Szerintetek? Árban melyik olcsóbb? Pl. egy macbook 5.1-nek az akkuja mennyit bír nagyjából?Köszi!
M -
chege
aktív tag
nem tudom, lehet buta a kérdés. Néhány napja lettem macbook tulaj. Olyan történt velem a mai nap hogy rádugtam a telefonom, először nem történt semmi, aztán a csatit kicsit megmozgattam a telefonban majd egy olyan üzenet fogadott az macbookon, hogy az eszköz túl nagy áramot próbált felvenni és ezért leválasztotta az eszközt.
Valami rövid zár féle lehetett vagy én nemtudom, aztán megtisztítottam az adatkábel végét és újra csatlakoztattam, ezután ment minden simán.
Mit mondotok nem lett semmi baja a gépemnek ?
Nyugtassatok meg légyszi . Nem volt annyira olcsó hogy itt elfüstöljek benne valamit. -
szijartg
őstag
van rá valami mód, hogy store-ban megnézzem a megvett dolgaimat?
csak úgy kiváncsiságból... -
szijartg
őstag
köszi szépen.
azt hittem, hogy ez mutatja a telefonra is megvett dolgokatitunesban megvannak
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Sokan írtátok, hogy a coda a legjobb maces webfejlesztő progi. Én is ezt használom.
A kérdésem afelé irányul, hogy mit mondotok a Hype-ra? (HTML5 animációk)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Cyberpunk 2077
- Milyen NAS-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Pro M3 Space Black /14" 12 core-CPU 18 core-GPU 1TB SSD/
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest