-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu.
senior tag
válasz California1 #87594 üzenetére
Passzolom mi lehetett vele. Lenyeg hogy megjavult.
Maskor ha torolsz valamit, ajanlott a fenti programmal, az lepucol mindet ami a programhoz kapcsolodik. -
Head88
addikt
válasz szupermacs #87600 üzenetére
Először is az a kérdés, hogy milyen évjáratú és milyen képernyőméretű az imac.
27" 2009-2010 miniDP kábel
27" 2011-2014 thunderbolt kábel
ennél újabb gépeknél vagy ugyanezen évjáratok kisebb képernyővel rendelkező példányainál a funkció nem lehetséges(#87599) Alex91
Igen, igazad van. Megfeledkeztem a kivételekről.[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz szupermacs #87602 üzenetére
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Head88
addikt
válasz szupermacs #87602 üzenetére
Egyébként usb hdd/ssd-ről is tud bootolni az imac. Illetve kicserélni a hibás hdd/ssd-t sem egy nagy mutatvány.
(#87605) szupermacs
Akkor minidp-minidp kábellel tudod használni. Lapi bekapcs és bejelentkezik macos-be, imac bekapcsol, kábbelell összekapcsol és imac billentyűzetén cmd+f2[ Szerkesztve ]
-
Balli
őstag
Bocsi, lehet egy kicsit off topic. Apple photos alkalmazásban, manuálisan rengetek plusz nevet adtam a képekhez, ahol automatikusan nem ismerte fel. Most rengeteg képnél eltűnt a név, azaz újra hozzá kellene adnom elég sok időt invesztáltam ebbe bele. Tapasztalt esetleg ilyet valaki, miért lehet ez?
Athens 2004
-
Head88
addikt
válasz FIREBLADE78 #87611 üzenetére
Ezt mondanod sem kell Tudom én
-
Koczó93
őstag
-
consono
nagyúr
No, ma sem jelentettek be semmi új notebookot...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
duracell89
senior tag
Kiváló összefoglaló videó az Apple Silicon helyzetéről, annak fényében, amit most az A14 SoC-ról megtudtunk: [link]
-
consono
nagyúr
válasz duracell89 #87619 üzenetére
Igen, tényleg jó, én is megnéztem tegnap.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
duracell89
senior tag
válasz consono #87620 üzenetére
Nyilván az elvárásokat kontroll alatt kell tartsák, de tekintve, hogy miket jelentettek ki az A14-röl, ami az iPad Air-be megy passzív hűtéssel, kis méretben.. Egy erre épülő desktop chip, ami egy jóval nagyobb házban, aktív hűtéssel üzemelhet, méghozzá jóval nagyobb formfactorral... nagyon ígéretes.
-
[-HERO-]
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg melyik macbook air modellt érdemes megvenni?
Valamint hol érdemes azt megvenni?
Vagy ha egyik air modell sem életképes akkor esetleg helyette mit tudnátok ajánlani?
Köszönöm!### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
duracell89
senior tag
válasz [-HERO-] #87622 üzenetére
Várj szerintem, kb. 1 hónapot, addigra be lesznek kb. jelentve az új Apple Silicon SoC alapúak, talán már lesz valami kiszivárgott benchmark is. Valószínűleg teljesítményben nem lesznek sokkal gyorsabbak, csak enyhén fogja az Intel fölé pozicionálni az Apple az újakat, de várhatóan sokkal hidegebben fognak üzemelni, jelentősen jobb akkuidővel. Ha ezek a számítások bejönnek akkor az Intelesek ára kicsit beleáll a földbe, szóval szintem ne pont a újak kiadása előtti utolsó pillanatban vedd a régit.
Lehet miután kijön az új, és nem sokkal jobb, még mindig vehetsz íntelest, ha azt akarsz, csak vszeg jóval nyomottabb áron. Száz szónak is egy a vége: ha nem azonnal-azonnal kell, akkor várj! -
[-HERO-]
senior tag
válasz duracell89 #87623 üzenetére
Szülinapi ajándék lesz majd, oktober 4-ig ráér a dolog, de gondolom addig nem lesz kézzel fogható majd az uj példány?
De köszönöm a tanácsot, mindenképpen akkor húzunk a dolgon egy kicsit.### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
-
trobi28
addikt
válasz FIREBLADE78 #87626 üzenetére
Melyik böngészővel?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
bmakszim
senior tag
Beb*szna, ha egy vadiúj gép már egy weboldaltól megfeküdne...
Ha nem tudod, hogy szükséged van-e 16GB RAM-ra, akkor valszeg nincs.Ha elfogy a memória, akkor legfeljebb újratölti majd az oldalt.
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz FIREBLADE78 #87628 üzenetére
A Safari vaj sima, a Chromenál látok mikro laggokat de az nem hiszem, hogy a 8 gb hibája, inkább nincs olyan jól optimalizálva.
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Jaded
őstag
Nem laggol. Rajta van egy 27-es monitor+a saját kijelzője+fut virtuálisan egy Win10, akkor laggol a Win. Picit. Nem kell besz.rni
Renault Megane IV Limited
-
blakey
titán
Chrome-ot el kell felejteni,nagy kalap k@ki lett. Ott a Firefox, Opera, Vivaldi (most már nagyon jó és az eredeti Opera fejlesztőitől van), Edge, ezek mind jobbak a Chrome-nál. Vivaldit használok, mert végre jó, Chrome alapú, kiegészítők mind működnek, uBlock is, szóval jó cucc, és minden platfromon jónak tűnik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
brodarics
tag
2019-es AIR, úgy érzem sokkal hangosabb lett 2-3 napja a trackpad mint ami volt korábban, 1 éves sincs a gép, nem volt hurcolva mostanában. Meg tud nyomódni vagy ilyesmi amitől ez történhet?
-
general
addikt
Safarin miért nem tudom beprogramozni az egér két oldalsó gombjára az előre-vissza ugrásokat? Ez készít ki legjobban. Megvan a bill.kombó, valami Alt+8 asszem (nem emléskzem már pontosan, mert nem használom), de nem műxik. Logitech G502. Mindig visszaugrik a kezdőoldalra...
Vagy rosszul tudom? Esetleg valaki vágja, milyen makrót kell megadni az egérnek?
(nehogy valaki medzsikmáuszt ajánljon, mert kiborulok.. legszarabb egér evör)[ Szerkesztve ]
-
válasz general #87637 üzenetére
Nekem a G300 (és más noname egér) csak a SensibleSideButtons appal volt képes Safariban (meg Finderben) előre-hára lépkedni az oldalsó gombokra.
Másik megoldás a BetterTouchTool.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
TigerCat
nagyúr
válasz vadászcsiga #87646 üzenetére
Valóban. De ezt sosem néztem, pedig 3440x1600-as kijelzőm van.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
FIREBLADE78
addikt
Új air mennyire támogatja a külsős egereket? Epöl egér nagyon rossz és drága is.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" - 2023, M2 Pro, 16/512GB, 98% akku, garancia
- 2021 MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 10C CPU - 24C GPU - 64 GB RAM - Garancia - ÁFÁ-s
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- 13,6" Apple MacBook Air M2 Space Gray, 8GB RAM, 256GB SSD, doboz, töltő!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- MacBook Pro 2022 - M2, 256/8GB 13" touch bar
- Apple Macbook Pro M2 Touchbar 13'', Space Gray, 256/8, 100% akku, garanciális
- MacBook Pro 2020 i9 16 inch 32gb ram 3 ciklus 27% Áfás!!
- Apple MacBook Air 2015 i5 1,6GHz , 4Gb RAM , 128 GB SSD , 99% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest