-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Akkor pedig az lehet a megoldás, hogy az elrendezést úgy módosítod, hogy a gép szerint egymás alatt legyenek a monitorok. Én a beépített és a külső kijelzőt egymás felett használom a valóságban, de az alsó dock miatt virtuálisan egymás mellett vannak ugyanezért.
(#44095) #Chris: ...és milyen fasza, hogy centikre kilóg a gépből! Nem alternatíva.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
xedos
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #44097 üzenetére
Macbook táppal szerencséd volt.
2 kollégám is a 3. tápot nyúzza. Nekem csak egy ment tönkre :-( -
Black Dragon
addikt
Ismerősöm járt úgy, hogy leejtette a töltőt kb 1 méter magasról(véletlenül leverte az asztaláról), leesett a padlóra és nem volt hasjlandó tovább működni. Szerencséjére bement egy apple boltba, ahol kicserélték neki ingyen, de azért nem semmi, hogy elég neki ennyi(úgy, hogy külsérelmi jel nem is látszott rajta).
Ezzel persze nem azt mondom, hogy a hagyományos csati nem jó, mert nekem is elég sokáig volt olyan, és tetszett a töltésjelző, a mágneses bohócság, de miután váltottam 12" Macbookra USB-C lett helyette. Először fura volt, de tetszik benne, hogy kisebb a töltőfej nagysága, mármint a fali dugasz része, kisebb helyet foglal a táskában, és ki lehet szedni a végéből a kábelt, így nem törik meg, tehát ugyan olyan, mintha egy ipad töltő lenne.
De ugyanakkor megértem, hogy nem fér már el ekkora gépben a magsafe, kellett valami új, és valószínűleg ez áll majd az új macbookok hátterében is, hogy minél vékonyabb lesz a gáp, annál kevésbé fér el ez a dolog, lásd a magsafe 1-2, ahol csak a méret lett kisebb, hogy beleférjen a házba(jobban).
Ha megcsinálnák az USB-C kábellel azt, amit a magsafel, akkor tökre jó lenne, és talán keveseknek fájna jobban. -
Papa-Het
aktív tag
Adott egy fehér macbook 2009 mid. A FaceTime akad rajta, El capitan osx van rajta. A Sierra-t nem engedi már feltenni rá, viszont, Yosemite altt tökéltesen ment. Kérdésem, hogyan lehet visszatenni rá a Yosemite-t? Honnan lehet letölteni, és mi a telepítés menete?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Black Dragon #44104 üzenetére
Ezzel az egésszel az a bajom, hogy a Pro vonalnál nem a design-nak meg az esztelen vékonyításnak kellene mindent alárendelni.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
FIREBLADE78
addikt
13-as retina 8gb ram,256gb ssd,2013 late mennyit érhet? Van 2 db pici leverődés a kijelző szélén, 2-3mm-esek.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Papa-Het
aktív tag
Feltettem valamit amit nem kellett volna... Mackeeper... én hülye. Most nyitogat mindent magától. Hogy lehet kigyomlálni?
vagy ilyen spam írtó alkalmazás van?
elállított mindent a safari-ban is.
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #44106 üzenetére
Ez tény, ott nem annak kell(ene) diktálnia, de mégis titkon mindenki szeretné, ha könnyebb lenne, és kompaktabb. Mindig lesz ellentábor mindennek, nem kell semmihez hozzányúlni, jó a gép így ahogy van, és a bemutató után jön a hír, hogy semmi designváltás nem történt, csak kijött egy új fícsör a magic toolbar a billentyű felső sorába, meg raktak bele új hardvert. Akkor ez lesz a baj.
De ha meg hozzányúlnak a designhoz, akkor meg a vékonyítás lesz a baj, a csatik hiánya stb. Most tökre logikusan feltehetjük a kérdést, mit tudnak ezen a designon változtatni, ha nem vékonyítják? Az összes macbook ugyan úgy néz ki, csak a méret a különbség kb. Ha nem nyúlnak bele, akkor olyan lesz az érzés, mintha a iPhone 6 és 7 között néznénk a dolgokat. Ugyan külsőleg alig változott, mégis eltűnt a jack csati, aminek nem sokan örülnek, de a design attól még az maradt, és ez sokaknak csalódás.
Remélem érted amit mondani próbálok, bármihez is nyúlnak, valaki biztos nem fog neki örülni.
-
Smiley
addikt
válasz Black Dragon #44109 üzenetére
Ez kicsit olyan mint a 911-es porsche, 50 eve ugyanaz a design, csak folyamatosan csiszoljak... az unibody es a magsafe, baromi jo konstrukcio, egyiket se kellene lecserelni.
[ Szerkesztve ]
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Ragnar95
félisten
válasz csipszikutya #44100 üzenetére
Rendszerbeállítások>Billentyűzet>Automata javítás
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
#Chris
tag
Nem azt akartam mondani, hogy jó az, amit linkeltem. Csak azt, hogy létezik rá megoldás és láttam már olyat is, ami kb. 3-4 mm-re lóg ki. Ha az apple továbbfejleszti és talál rá valami megoldást, amivel a tb3/usb-c úgy tud viselkedni, mint a magsafe, akkor szerintem vállalható.
[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
Van aki használ One Drive -ot? A Finderből teljesen esélytelen, hogy fájl linket másoljak ki a megosztáshoz?
-
fazr
senior tag
Sierra frissítés óta nem működik text replacement egy weboldalon sem Safariban. Van erre valami megoldás? Mindenhol máshol működik, így Safari címsorban szoktam használni és onnan copy-paste :/
[ Szerkesztve ]
-
Papa-Het
aktív tag
Kérdésem az lenne, hogy használom az utorrent-et és ha a külső lemezre akarom tölteni a dolgokat, folyamatosan azt írja, hogy nincs elég jogosultságom hozzá. na most fent van már ntfs kezelő is, és továbbra is ezt dobálja ki. van valakinek valami ötlete?
-
apple87
senior tag
Sziasztok!
Nem tudtok valami infót hogy, az idén lesz új macbookpro?
-
Papa-Het
aktív tag
válasz Ulenspiegel #44116 üzenetére
Az utóbbi pontosn mire való, és hogy működik?
-
apple87
senior tag
Uhh zsír . kíváncsi leszek hogy, tudnak annyival jobbat mutatni hogy megéri azt venni, vagy olcsóbban veszek egy 2015 prot.
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, tudnátok nekem ebay-ről linkelni egy thunderbolt 2 - HDMI kábelt? Leendő monitoromba csak hdmi van. Én hiába írtam be h thinderbolt 2 to hdmi csak az 1. TB ket dobta ki, ami meg ugye ha jól olvastam nem kompatibilis a 2 vel.
-
TigerCat
nagyúr
-
Kulbi
aktív tag
Sierra esetén nektek működik a hálózati meghajtók automatikus felcsatolása? Nálam a jelszót megjegyzi, de mindig le kell okézni.
Köszi.
<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
-
mahoni
tag
Sziasztok
Szerintetek mennyit lehet kérni egy 13 Mac Book Air 2015 év eleji 4 gb 128 ssd? nagyon nagyon keveset használtam, végig tokba volt és van is rajta ill bill védő gumi 1. perctől?42
-
Kulbi
aktív tag
Pedig már kezdtem megörülni
<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
-
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M1 Megkímélt 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./92%/p3773
- 2020 MacBook Air 13" M1 16GB RAM 256GB SSD Asztroszürke Magyar billentyűzet 94% Akkumlátor
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- MacBook Pro Retina 13" M2 8C / 10C / 16GB RAM / 256 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Macbook Pro 14" - 2024 gyártás, M3 Pro, 36GB/1TERA, 18 ciklus, Apple garancia
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- MacBook Pro 2022 - M2, 256/8GB 13" touch bar
- Apple Macbook Pro M2 Touchbar 13'', Space Gray, 256/8, 100% akku, garanciális
- MacBook Pro 2020 i9 16 inch 32gb ram 3 ciklus 27% Áfás!!
- Apple MacBook Air 2015 i5 1,6GHz , 4Gb RAM , 128 GB SSD , 99% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest