Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

Új hozzászólás Aktív témák

  • nagypasztor

    tag

    Üdv! Egy kis segítséget szeretnék kérni!

    Kaptam egy vírussal fertőzött Blackview A8 készüléket. Gondoltam újratelepítem rá a stock romot, de mivel nem volt magyar topic, amit találtam volna, így elkezdtem külföldi honlapokon keresni. A needrom.com-on találtam elvileg hozzá való romot [link], viszont siettem egy kicsit, és nem olvastam el a kommenteket, így feltelepítettem rá a leírás alapján a Rom 5-nek nevezettet, aztán színes csíkok jelentek meg csak a kijelzőn a bekapcsolás után. (ott is hibázhattam, hogy a telepítő programban nem csak a downloadra kattintottam, ahogy a leírás írta, hanem helyette a format+downloadra)

    Ezután kezdtem el a kommenteket elolvasni, és mint kiderült: nem mindegy, melyiket telepítjük, mert a készüléknek két típusa van. Más is járt hasonlóan, így gondoltam nem lesz gond, mert ott valaki azt tanácsolta, hogy a Rom1-et telepítse az illető, és megoldódik. Én is megtettem, de most a telefon meg sem mukkan. Már a program sem ismeri fel. Konkrétan halott. Esetleg valakinek lenne ötlete, hogy mit tudok vele kezdeni, hogy leheljek bele életet? Lehet, hogy letöröltem a formattal valamit. Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák