Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cyborg X

    tag

    Sziasztok!

    Egy nagyon utálatos, szemtelen és bosszantó problémával fordulok a T. szakértő társasághoz.
    Nem is ragozom, a lényeg:
    Valahonnan, valamival, vagy lehet önállóan, beszedtem valami retket, ami mindenhova reklámokat dobál fel. A mindenhova azért kiemelt, mert tényleg mindenhova, még főképernyőre is.
    Van ami alkalmazással nem bír, nem tudja letakarni, azt megakasztja. Ilyen pl. a videofelvétel, vagy ha épp egy játékot futtatok. Bár itt akad amit sikerül letakarnia. De pl. ha fórumozok, fészezek és próbálkozni akar, akkor kidobja a billentyűzetet. Vagy az értesítési sávot villogtatva megfagy a rendszer, ilyenkor próbálna előbújni, (vagy a háttérben kotorászik adatok után?). Youtoobe-vel változón veszekszik. Van, hogy a Youtoob-ot sem tudja letakarni, ilyenkor csak megállítja a videót, de van hogy külön reklám videót ad be.
    A reklámok fajtája változó. Hol csak egy kis csíkot ad be, de volt pár nap, hogy teljes képernyős reklámokat adott be.
    Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a reklámok vagy eltűnnek maguktól, vagy ki x-elhetőek.
    Minden gyanús alkalmazást letöröltem, amiben reklám van. régóta androidozok, vannak alkalmazások miket évek óta használok, ismerek, illetve mások gond nélkül használják, tudom hogy biztonságosak, azokat nem töröltem le. Próbáltam már többféle vírus irtót, malware keresőt, de semmi nem talál semmit! Amit még észrevettem, hogy tevékenység aktív a féreg. Ha leteszem a telefont, nem használom,de a kijelző aktív, akkor nem jön elő. előbb beleléptem a menübe, rögtön fel is dobott egy csíkot.
    Készítettem két képernyő képet, hogy látható legyen miről van szó.

    Hosszúra nyúlt beszámolómra keresek megoldást!
    Letörölhető ez a rohadék szemét alkalmazás, vagy pucolni kell az egész rendszert?
    Nevezett eszköz: Galaxy Note 4 6.0.1-es rendszer.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák