- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Mercutio_
félisten
válasz doongoo #96600 üzenetére
Esetleg magyarázd el neki, hogy a 8 db 200 köbcentis hengerrel szerelt autó lehet lassabb is, mint a 4 db 500 köbcentis hengerrel szerelt
szerk.: Jahogy kollegi
vagina, akkor ne vitatkozz, csak írasd le vele, hogy ő akart 8 magosat, aztán hajtsd be a jutalmadat.[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
veterán
válasz hevizms #96611 üzenetére
Néhány hangadó felkapta a készüléket, ennyi történt. Nem volt sem jobb, sem rosszabb az árban hozzá hasonló készülékeknél. Emellett a forma és a "rengeteg" fém ragadta meg a vásárlókat.
Jó készülék volt, aminek nem volt semmi égbekiáltó hibája (kivéve a GPS-t), így könnyen megszerették."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz atee_13 #96614 üzenetére
Az árában nem volt ritkaság a HD kijelző, a qHD készülékek olcsóbbak voltak. A ZTE V970 pl korábban jelent meg, de hála az égnek qHD-t raktak bele, mert azért az MTK6577-nek megvoltak a nehéz pillanatai alkalmanként a HD kijelzővel (leginkább ezért nem erőltették a nagyobb felbontást a kínaiak). Annakidején iNew még nagyobb név volt a piacon, mint akár mostanság.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
tyuli76
tag
Sziasztok.
Tegnap érkezett a Zte V5 max. Lenne 1 kérdésem, amikor be van kapcsolva a kijelző, akkor halk sipolás halatszik a hangszorobol, ez normális? -
gyűrű
addikt
Itt nem , de a külföldi fórumokon nincs rossz megítélése.
Viszont a nagy hype, az umi zero mindenütt leszerepelt.
Az itteni és a külföldi topikokban is szidják mint a bokrot.
Sajnos 2 kollegámnak én ajánlottam még a pre-ordernél.
Egyik azóta már visszakapta pénzét, másik még próbálkozik... -
Taktoj
aktív tag
Helló
valaki megnézné ezt a telcsit ilyen parméterekkel van e egyáltalán forgalomban, vagy maga az eladó sem tudja hogy hamisítvány?
köszi
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
na igen nem kolbászból van a kerítés, az aliexpresszen is vannak eladók akik mindenféle opciókkal akár 4gb ram al és/vagy 32gb rom al is tudják szállítani.
na m1.
keresnék a sógornak valami két kártyásat ... akár használtan is 4.7 col tól min 4magos 1/4gb ram/rom ban, kamerája nem lényeges. 1. okostelója lenne ezért túl sokat nem is akar rááldozni max 25-33 ezer.
MI lehetne alternatíva neki?Az aprón árulgatnak jiayu, t zopo t, thl pro t. ha van ajánlat köszi, ha nem hát visszaolvasgatok
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
wwenigma
Jómunkásember
Á, a kicsi az ez volt.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Zeki
nagyúr
válasz KurtCobain #96635 üzenetére
Na igen. Ezek már elég kicsik voltak. Valamelyik Nokia nyert ebben azt hiszem.
-
nyisziati
veterán
-
nyisziati
veterán
válasz Sanyesz. #96638 üzenetére
Jó kis Siemens-ek, nagyon szerettem én is. C25-tel kezdtem vándorutamat a mobiltelefónia világába, amit kis kitérő után egy C45 követett. Öcsémnek meg M35-je volt.
.
Két házzal odébb tőlünk egy hölgy megkeresett mostanában, hogy tudnék-e neki akksit szerezni a telójához, mert már sehol sem kap. Megmutatta, mihez kéne: Siemens M35. -
szezso15
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Lenovo K3-ról van valakinek tapasztalata? Láttam, hogy van belőle WCDMA verzió is, ráadásul még magyar 4G-n is működik. Nagyon tetszik a hardver és az ár, de nem tudok róla semmit.Köszi!
*Hajrá Loki!* i15+
-
TedThomas
aktív tag
válasz szezso15 #96644 üzenetére
Hol látod, hogy működik rajta a hazai 4G?
Ezt tudja: 4G: FDD-LTE 1800/2100MHz
Magyarországra ilyen 4G kell: 800&1800&2600 Mhz (B3, B7, B20)Hasonló áron:
HUAWEI Honor 3C Itthonról
Lenovo S850
ZTE V5S
HUAWEI Honor 4 -
szezso15
addikt
válasz TedThomas #96645 üzenetére
1800 Mhz, vagyis elvileg mennie kell bizonyos helyeken.
Az S850 hátulja nagyon szép, kár, hogy MTK-s. Csak Qualcomm-ban gondolkozom. A ZTE-t én is néztem, az tűnik eddig a befutónak, a Honor 4-ben pedig pici az akksi. Viszont a K3 nagyon szép, azért keltette fel az érdeklődésem...
Részemről mondjuk kötelező, hogy kernel forrás legyen az adott telefonra, amit a K3-ra nem találtam.
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
veterán
A 3G alapvetően 2100MHz-en megy (a vodánál 900-on is vidéki területeken, de ez nem azt jelenti, hogy Bp-en kívül mindenhol)
A 4G jelenleg alapvetően 1800MHz-en fut. 2011-ben indult el a szolgáltatás.
A 800MHz-es sáv nemrég lett csak elérhető a pályázatokon.A 2011-ben indult 4G tehát az elmúlt fél-egy évben lett igazán elterjedt. A 800MHz-es sáv kiépítése sem fog azonnal történni. Ennek egyik oka az, hogy az állam nagyon sok pénzt vont ki adó formájában a szolgáltatóktól, a másik pedig az, hogy a 800MHz-e antennák elhelyezéséhez sok helyen nem az 1800-as és 2100-as antennahelyek az ideálisak (feleakkora freki, nagyobb hullám, jobb terjedés, épp ezért célszerűbb elhelyezésre lesz szükség) Ebben a voda előnyben lesz, mivel a kiépített 900MHz-es tornyokat tudja e célból használni.
A jelenlegi 4G alapvetően tehát az 1800-as sávon megy, és nem két hónap alatt fog kiépülni a 800-as hálózat, szóval ha valaki megvesz egy 4G-s telefont 1800-as hálózaton történő működéssel, attól még nem kell kidobnia a készülékét. Persze, célszerűbb megvenni olyat, ami 800MHz, 1800MHz és 2600MHz sávokon dolgozik, de nem lesz használhatatlan a másik telefon sem.
Ne csináljátok a 4G-vel is azt, mint a 3G esetén a 900-as sávval (vodás kártyám is van, Dunántúlon élet és sok fele járok, de még nem vettem észre a 900-as sáv hiányát, mikor olyan telefon volt nálam, ami nem tudta).
Inkább tájékozódjon arról, hogy amerre ő él, jár, ott milyen szolgáltatás található.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
zizol
aktív tag
válasz fateless #96649 üzenetére
"A 800MHz-es sáv kiépítése sem fog azonnal történni."
A Telekomnál a B20as hálózat ki van építve. Az elmúlt 3 évben a hálózatuk fejlesztéskor már kiépítették, illetve miután kifizették a frekit, be is kapcsolták:
A Telenort nem ismerem, de a Vodafone nagy erőkkel építi az itthoni 4G hálózatot, főként a 800MHz-es sávra építve, sőt úgy tudom Red-es ügyefelelk már tesztelhetik az eddig bekapcsolt 4G-s állomásokat.
A többi tévedésedet nincs időm kijavítani, pedig van bővenÜdv, zizol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest