- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Egérpad topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Szomorú vagyok, hogy az internetes vásárlás napján a sem volt nagy szabású Google Play akció.
Amazon Android akciókra van program vagy weboldal? A napi ingyen alkalmazásra mindig lecsapok, de biztos vannak ott is egyéb akciók. Amazon.com-on sem láttam külön részt erre.
-
fdisk
őstag
Én eddig tiltottam a google play szolgáltatásokat.
De időnként 491-es hibával nem tudok a playről frissíteni.
Csak a restart segít.
Lehet a tiltásnak köze a 491-es hibához?
Egyáltalán mire való ez a szolgáltatás?[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
tonyrulez
őstag
Google első találat
Elvileg akkor fordul ez elő, ha rootolva van a telefon. Google kontó törlése, újraindítás, Google kontó hozzáadása, és elvileg problem solved.4 8 15 16 23 42
-
törölt tag
Utazás előtt, ha a Google Play-ben nyomok Keep on device-t egy a shop-ban lévő 1-2 albumra, azt hova menti a telefonomon (Nexus 4 btw.)?
-
sepyi
aktív tag
válasz sumsang #32665 üzenetére
Az avast anti theftnek van olyan funkciója, hogy helyzár. Abban be lehet állítani, hogy hangjelzést adjon egy másik telefonra, ha elhagyja bizonyos távolságra a telefon a helyet. Nyomkövetés is van gps alapú, de frissíteni kell és megadja a kordinátákat, vagy térképen jelöli.
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni a Cool Reader-el kapcsolatosan? Nem megy a felolvasás. Kijelölgeti a szövegrészeket és folyamatosan megy tovább, ne nincs hang. Kell hozzá telepíteni hangot (van hozzá ingyenes)?.Hangra semmilyen beállítást nem találok. Valahol azt olvastam, hogy az epub fájlt nem tudja felolvasni, de sima txt-vel se megy nekem. -
törölt tag
válasz pepe091 #37058 üzenetére
Köszi, mindjárt megnézem. Nem szeretném lementeni őket. Méret, formátum/bitráta érdekelne.
Mod: és azt nem tudja valaki, hogy ha csengőhang gyanánt másoltam a telefonra két mp3-t (nem zene, hanem inkább hangok, de ez most mindegy is)... Lényeg, hogy nem szeretném látni őket a Play Music-ban. Ez lehetséges?
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr X
veterán
Urak, mi most az "ajánlott" alternatív facebook app? Csevegés nem lényeg benne, csak a hírfolyam és a csoportok. Böngészős nem játszik.
-
MODERÁTOR
válasz #59070464 #37067 üzenetére
A hangok eltüntetésere tegyél be egy .nomedia fájlt az adott mappába. Így lehet, hogy a hangválasztóban nem jelenik majd meg, de egy fájlkezelővel ugyanúgy be tudod tallózni bárhol.
Bármilyen zenére keresel a webes felületen, legalul kiírja a formátumot és a bitrátát: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Tidzsimon
őstag
Eddig egy olyan megoldásról olvastam ami hardveresen is egyzi, ha rootolva volt a telo, de a se konkrétan a rootot jegyezte. Samsungról volt szó és nincs még kiadva. Viszont írták az is, hogy ah európai uniós törvények szerint, szoftveres beavafkozás nem okozhat garanciavesztést. Az más kérdés, hogy a szervizben ezt el tudod e magyarázni.
Nálam amúgy alap a root.[ Szerkesztve ]
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
fdisk
őstag
(#37053) tonyrulez és (#37056) mcsm88:
Ezeket már kipróbáltam .
Sajnos csak ideig-óráig segít.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Mr X
veterán
válasz zsoltzsolt #37074 üzenetére
Megnézem, köszönöm.
-
-
LonGleY
veterán
válasz kezman #37079 üzenetére
Mint majd' minden programból: megnyomod a home gombot.
Ez nincs bejelentkezve a háttérben, csak sima reader.
Nem küld értesítéseket, nincs benne chat.Ha még a legutóbbi alkalmazásokból is kihúzod, egészen
biztosan bezárja magát, akárcsak a böngészők. Ez is
csak egy böngésző gyakorlatilag, csak cache-el kicsit.
Ezért is tetszik, semmi idegesítő feature nincs benne. :][ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
válasz pepe091 #37070 üzenetére
Azt is így kell megoldani, hogy mikor az ébresztőóra alkalmzásban választanék ébresztőhangot, akkor ne lássa az összes hangfájlt? Több száz hangfájl ott van például a navigációs programok összes hangja. Hogy kell ezt a .nomedia fájlt csinálni?
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
geckowize
őstag
Hello!
Valami jó rajzoló appot tudna valaki mondani? Tablettel szeretnék rajzolni, körül-belül olyanra gondolok mint anno Symbian 9.4-en a MagicBrush. -
San398
őstag
válasz #59070464 #37062 üzenetére
Ha van root jogod akkor ide másold be:
Android csengőhangok helye system\media\audio\ringtones
Android sms hang helye system\media\audio\notifications
telefon újraindítása-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
tonyqa23
senior tag
válasz pepe091 #37084 üzenetére
Ok, de konkrétan nem tudom hogy hova kéne csinálnom ezt a .nomedia fájlt, h csak a normális ébresztő hangokat lássam.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
whiskeys
őstag
valami jó magyar tv müsor progit nem tudtok ajánlani?
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
törölt tag
válasz San398 #37086 üzenetére
JB -n még nem próbáltam, de GB -n, ha a /mnt/sdcard/media/audio/ alatt hoztam létre a notifications, ringtones, alarms, ui mappákat és ezekbe másoltam a hangokat, akkor ugyanúgy kezelte, mintha az általad írt útvonalon lennének. Viszont ezt lehet root nélkül is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Norberto666
tag
Sziasztok!
Valaki segítsen már legyen szíves!
Xperia L 150-200mb ram áll csak rendelkezésre és ha játszok lefagy és újraindul!Túl sok alkalmazás lenne a telefonon?( 58 app )
Segítsetek már mert nem tudom mit csináljak ![ Szerkesztve ]
-
zolka78
senior tag
Sziasztok! Van egy alkalmazás, még pedig az AFL International, ami nem megy fel a telefonomra kompatibilitási hibára hivatkozva. Mivel AFL rajongó vagyok mindenképp kellene nekem az alkalmazás a tavaszi(őszi) szezonkezdésig. A telefonom THL W200. Nem tudom, hogy ez mennyire számít wareznek(az alkalmazás teljesen ingyenes, az élő közvetítésért kell fizetni, de az az accountommal rendezve van), de a telefon topicjában azt az infót kaptam, hogy megoldás lehet ha valaki telepíti play-ből, és a kimentett .apk-t megpróbálni feltolni a telefonomról. Ez lehetséges, megoldható? Vagy van esetleg más megoldás?
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
qamu74
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok e,de nem találtam a témában megfelelő topicot.
Szóval a kérdésem az lenne,hogy ha új Google Play account-ot kreálok,akkor a megvett alkalmazásokat le tudom tölteni,az új accounttal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest