- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsanyi78
csendes tag
Lehet, hogy nemrég a pcre töltöttem próbaképp a chromot és importáltam a könyvjelzőket a mozillából. Ez után nem tettszett a chrom és töröltem, de most újra telepítettem és benne voltak az importált könyvjelzők. Töröltem őket, majd eltűntek a telefonról az operából is. Érdekes ,hogy nemrég vettem egy androidos táblagépet, gyári böngészőt használtam csak és ott is beállítottam pár könyvjelzőt. Ezek megjelentek a telefon gyári böngészőjén is természetesen, de most eltűntek ezek is valamiért.
-
nelsonmanian
senior tag
Olyan appot keresek, amivel egyszerűen lehet több képet egy képre felpakolni igényesen.
-
MageRG
addikt
Kicsit láma kérdésem lenne:
Van android olyan naptáralkalmazás, ami tényleg riaszt (ha ki van kapcsolva a képernyő, akkor is!), tud snooze-olni, stb?Megdöbbenve láttam hogy a sima guglis Android Calendar nem tud ilyet. Mit érdemes helyette használni?
Kösz."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Piton
tag
Sziasztok!
Van valakinek valami ötlete arra, hogy miért van az, h mostanság nem akar a Skype beépülni a Galaxy S3-nál a tárcsázóba, csak az SMS esetén dobja fel a Skype lehetőséget?
Régebben bedobta a tárcsázónál is - NINCS beállítva alapértelmezettre a sima tárcsázás - most csak akkor, ha felteszem pl a CSimpleSIP progit. Amint az fenn van, felajánlja azt is meg a Skype meg a sima tárcsázót is. De amúgy nem, pedig nagyon kellene...A Skype és a CSIPSimple is újra lett már rakva. Valakinek valami ötlete?
Kódból vagyunk...
-
félisten
-
Piton
tag
válasz Plazmacucci #36357 üzenetére
Ne haragudj, de idezem: "NINCS beállítva alapértelmezettre a sima tárcsázás" De irhatom ugy is, hogy semmi, ennek ellenere az alapertelmezett tarcsazoval sima gsm-kent inditja ujra, szoval vissza terunk oda, hogy "NINCS beállítva alapértelmezettre a sima tárcsázás". Direkt bele irtam!
Ui.: En lennek a legboldogabb, ha ennyi lett volna agond, mert akkor fel sem merult volna a problema...
[ Szerkesztve ]
Kódból vagyunk...
-
twine
veterán
válasz LordRajZoL #36360 üzenetére
Bár én nem igénylem hogy ismételgessen a notif, bármiről legyen szó (nem f.hívás, naptár, sms, e-maié,,etc,etc...) De sok minden másért fent van a Light Flow - LED&Notifications
Ezzel be tudod állítani mikor,hogyan, hányszor ismételjen, melyik notif(tehát naptárhoz is)[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Helló,
melyik YouTube lejátszót ajánljátok, ami folytatja a lejátszást a háttérben?
-
WuuWuu
tag
hasznal itt valaki tsf shell launchert?
a music widgetben hogyan kell elöhozni ebböl? ezt?hogy igy kinyiljon? az elobb sok nyomkodas aran elojott.
masik hogy hogy tudom ebbe a mappakat kezelni? albumokat.
mert nemszeretnem egyesevel vegig pörgetni a zenéket. -
draco31
veterán
Hello!
Volna egy kis gondom a Play-el. Tegnap délelőtt még rendesen tudtam használni, ha beléptem a Play-re, és megnyomtam a menü gombot a telefonon, akkor 4 menüpont jött elő: Saját alkalmazások, Kívánságlista, Beállítások, és Súgó. Most azonban csak a két utóbbi jön elő. Nekem LG L5 II-őm van, tesómnak Xperia Tipo, a hiba nála is ugyanúgy fenn áll, mobilnettel és Wi-Fi-vel is. Nekem 4.4.21-es verziójú a Play, tesómnak nem tudom megmondani, mert nincs most itthon. Ha azt csinálom, hogy törlöm a Play frissítését, és a gyári marad a telefonon, akkor működik rendesen az első indításig, de aztán frissíti is magát automatikusan. Másnál is van ez a hiba?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
tonyqa23
senior tag
válasz Oldman2 #36370 üzenetére
Na nééééda! Most olvasom az írásotokat, mondom megnézem már, lehet frissült megint a play és láss csodát másodjára nekem is előjött ez a szitu, amiről épp zengtek.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
WuuWuu
tag
melyik a legjobb app amugy futo alkalmazasok kilövésére?
-
WuuWuu
tag
válasz LordRajZoL #36378 üzenetére
ez a greenify csak rootolva megy azt irja.
én meg nem rootoltam nemnagyon vagom még az androidot par napja vettem csak xperia Z-t4 év ios van mogottem azzal jobban kijovok eddig
-
WuuWuu
tag
értemén csak mondom még nemvagom nagyon androidot h rootolas meg flasheles stb.
aztsem tudom mire jo.
-
S e t h
nagyúr
válasz nelsonmanian #36337 üzenetére
Passz, én csak kaptam egyet emailban ezzel a szöveggel:
Welcome to the Aviate Community! We are so glad to have you. We hope Aviate simplifies your phone and delivers useful information throughout your day.
Here is your invite code
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
raziel01
veterán
Most ismertem meg az AirDroid alkalmazást. Azt a mindenségit. Le vagyok döbbenve.
Nagyon sokat tud, nagyon egyszerű kezelni. Ráadásul ingyenes is.
Jól látom, hogy ha PC-ről küldök telóra akkor nem használja a netet? Csak simán átküldi vezetéknélkül közvetlen? Ez azért fontos, mert forgalomkorlátos mobilnetem van PC-n. -
bododani
senior tag
válasz raziel01 #36386 üzenetére
Azta, ez a progi nagyon állat! Köszi, hogy kiírtad ide!
A netet használja akkor is, ha PC-ről küldesz a telefonra adatot, a Wi-fi-t legalábbis használja.
De szerintem ez alapvető, hogy használja, mivel kapcsolatot biztosít a géppel a hálózaton keresztül és adatokat mozgat a telefon is.[ Szerkesztve ]
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
raziel01
veterán
válasz bododani #36394 üzenetére
Az a lényeg, hogy az Airdroid nem lesz IOS-re, mert annyira zárt a rendszer, hogy semmit nem enged. Gyakorlatilag az Androidos funkciós kb 10%-a működne úgy meg nincs értelme megcsinálni a programot.
A másik linken meg írják, hogy jailbreak-elt telóhoz vannak okosságok. De sose volt Iphone-om úgyhogy többet nem tudok. -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Youtube appal van gondom. Videónál, hiba történt a lejátszáskor, ezt írja ki. Persze a reklámokat videó előtt jól lejátssza. Cache törlés, újratelepítés, legfrissebb verzió meg volt. Mit lehetne csinálni? CM7 szoftver van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP elitedesk 800 G3 mini - hdmi - wifi - USB-C - nvme ssd - I5-7500T
- HP ProBook 440 G3 laptop újszerű akkuval eladó
- Panasonic Lumix s5 + kiegészítők, Beszámítás, Leírást olvasd!
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
- ASUS EeeBox EB1035-B0010 Mini PC, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest