-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Milyen programmal van lehetoseg youtuberol mp3-ban letolteni ugy, hogy azt zenelejatszoval tudjam nyomatni?
-
CoolBoy323
nagyúr
Hogy lehetne megoldani, hogy a PC netjét használja a droid?
Külön progi kell hozzá?Sose volt még ilyenre szükségem, ezért vagyok tanácstalan, és távsegítséget kell nyújtanom FB-on
-
S e t h
nagyúr
NA ez a baj a fancy widgettel, ugyan jól néz ki, de semmi köze sincs a valósághoz.Ma órákon keresztül írta, hogy eső, közben egy csepp sem esett, másrészt a fidesz reklám benne???
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
fatal`
titán
válasz CoolBoy323 #23408 üzenetére
ROOT kell hozzá, ha jól tudom, reverse tetheringre keress rá.
(#23410) S e t h: A magyar fordítás egy agyrém, angolul érdemes használni (warezre is buzdít valamelyik menüben). Itt BP környékén nekem pontos. Állítsd át accuweatherre, ha nem azon van.
Esetleg meg lehet próbálni a Beautiful Widgetset, az is accut (is) használ.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Meg egy kerdesem lenne: azt a szamtalan filet zenelejtszoban hogy lehet eltuntetni? Nagyon zavaro amikor azokat is benyomja.
-
quailstorm
nagyúr
válasz CoolBoy323 #23416 üzenetére
Nincs! (ellenben a rootost használtam egy hétig, az megy)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz quailstorm #23418 üzenetére
Koszonom!
-
tonyqa23
senior tag
válasz fatal` #23411 üzenetére
"ROOT kell hozzá, ha jól tudom, reverse tetheringre keress rá."
A sima tethering egyszerű, mint a [MODERÁLVA] , ezt meg már 3 órája buherálom, de mindig csak a saját netemet [MODERÁLVA] el, állandóan vissza kell állítani.Mindent úgy csinálok, ahogy a videóban, de semmi...
Kérlek, válogasd meg a szavaidat!
[ Módosította: BomiBoogie ]
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
dokee78
félisten
Nem találom az időképben a beküldött észleléseket.
Ezek a széltérkép,felhőtérkép és társai mennyire fedik a valóságot?
Vagy csak szép és ennyi? -
VeryByte
őstag
válasz tonyqa23 #23421 üzenetére
Van abban a PC-ben WIFI vagy USB kábelen szeretnéd? Ha van WIFI, akkor Connectify vagy ha kábelen jön a net és van wifi, akkor ad-hoc hálózat és internet sharing.
USB kábelesre még nem volt szükségem, mert laptopozok és ott van wifi,"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
Polemius
senior tag
JB gyári lock screenre nem lehet Widgetet kitenni, csak az indítógombot?
Ha így van, akkor milyen (kevés erőforrást igénylő, lehetőleg ingyenes) megoldás van erre? -
OgKush
senior tag
válasz tybsen #23396 üzenetére
letoltottem, elkezdtem teleputeni, de kiirja, hogy egy azonos alairassal rendelkezo app mar telepitve, probaltam torolni a gmail-t, rootolt a telom, de nem engedi torolni pedig root uninstallerrel csinalom, es adtam neki root jogot.
lehet, hogy azert van mert costum rom, es flasheltem a gapps-t? -
ncc1701
veterán
válasz dokee78 #23425 üzenetére
Alapvetően az időjátás előrejelzés még mindíg jóslás kategória. Ha megnézed, jobb esetben a következő 2-3 napot nagyjából eltalálják. Plusz. Azért simán van olyan, h vhol esik az eső, de 2km-el arrébb már nem. Azért nem csinálnak ennyire részletes becsléseket. Egyes városokra lebontva talán. Szóval ez kb olyan, h reggel megnézed, milyen időt mondanak a környékeden, oszt napközben kinézel az ablakon, és látod. Ezért sem értettem soha ezeket az időjárás cuccokat telóra miért jók. Ami mondjuk poén az olyan, ami mutatja a műholdképet, h merről fúj a szél, meg a felhőket, ez alapján magad is meg tudod saccolni, h feléd fújja a szél a felhőt, vagy sem.
-
tonyqa23
senior tag
válasz VeryByte #23426 üzenetére
Nem, nincs wifi...én azt hittem,h a pc kábelnetjét lehet valahogy telefonra buherálni. Akkor tudnék a playről letölteni, míg nem veszek routert. De már az elején nem úgy műxik, mint a bemutató videóban. Ott az USB Reverse Tethering program kiírja neki,h Binaries and config-files installed! Nekem ilyet nem ír ki, csak hogy nem tud tetheringelni...
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Polemius
senior tag
Nem, gyári, t-home JB, kiessel frissítettem aztán gyárira visszaállítottam (Titanium Backuppal meg visszatettem az adatokat).
Lehet, hogy máshol (is) lehet kitenni a Lock Screenre dolgokat? A Beállítások / Képernyő lezárása / Zárolt képernyő opciói / Alkalmazásindítók menüben csak indítók jelennek meg nekem, de a menü nevéből nem is tudok arra következtetni, hogy widgetet is ki tudnék tenni.
Rossz helyen keresgélek?Szerk: Samsung Galaxy S Advance a készülék típusa
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Feltettem az új naptárat, most duplán jönnek az értesítések.
Azon kívül, hogy kikapcsolom a régi naptár értesítéseit tudok mást tenni...? -
helixP
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OTP Bank topic
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest