- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz #46372352 #158900 üzenetére
Az akkumulátor használat hogyan van beállítva? Nyilván a memóriába futást háttérben is engedélyezni kell. Az akkufigyelést pedig ki kell kapcsolni. Nyilván a gyerek is is ki tudja kapcsolni, ha felugrik a jelzés arra, hogy nagy fogyasztású alkalmazás! bezárja? Aztán már mehet is ahova akar úgysem tudod követni Nyilván ha van lehetőség akkor egy helyi széf létrehozása is segít amit le tudsz védeni jelszóval és akkor ahhoz csak te és aki tudja a jelszót az fér hozzá. Ez jó a play áruházhoz is akkor a gyerek nem telepít naponta 30 játékot.....
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
-
rjg
őstag
válasz zeon.hu #158901 üzenetére
Az unokaöccsém telefonján (Google fiókján) korábban aktív volt a Family Link. Néhány hónapja ezt kikapcsoltam, megkapta a saját fiókja teljes körű kezelését. Utána be akartuk állítani a Térkép helyzetmegosztását. Maximum 24 órát lehetett engedélyezni. Utána olvasva így néz ki, csak 18 éves kora után lehetne bekapcsolni a visszavonásig opciót. 99%, hogy Family Link, illetve Google hiba, mert a családban évek óta gond nélkül használjuk, a gyerekeim telefonján soha nem volt gond, akkor sem, amíg kiskorúak voltak.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
zeon.hu
nagyúr
Szerk.
Lányom telefonja nem jó, mert ugyan 17 éves a gyerek, de nála emlékeim szerint még nem volt Family Link.Fiamnál ez majd jövőre derül ki
Viszont ha Family Link hiba, akkor egy FR nem segíthet? Esetleg új fiókkal.
Utóbbi azért, mert a fiam nem tudott bejelentkezni a Vanced-be, de új fiók után sikerült.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Gboard:
Jó ideje bosszant, hogy "a" betű írásakor nem tesz ki automatikus szóközt, hanem az előtte lévőt toldja meg.
"hogy a" = hogyan
"mint a" = mintaNem telefon specifikus hiba, mert minden eszközön ilyen nálam.
Van erre megoldás?#?*@&!
-
-
-
-
kovacs65
senior tag
válasz Tökimanó #158918 üzenetére
A Samsung billentyűzetet lehet szerkeszteni, a Keys Cafe nevű progival.
Nem teljesen szabadon, de lehet.
Régen volt a WinCe platfrorma olyan bill, amit teljesen olyanra bőröztél, amit szerettél volna.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
-
efi99
őstag
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
Használ valaki rendszeresen szövegfelolvasó appot Google TTS-el?
Én a @Voice Aloud Reader-t illetve a T2S-t használom évek óta napi rendszerességgel.
Most váltottam mobilt (az új jóval erősebb: Snapdragon 625 helyett 865) és furcsa dolgot tapasztalok.
Ha a folyamatban lévő felolvasást a háttérbe teszem (átváltok egy másik alkalmazásra vagy a kezdő képernyőről alkalmazást indítok), akkor a felolvasás elakad egy rövid időre (ez lehet pár tized másodperc, de akár 2-3 is), látszólag addig amíg a másik alkalmazás elindul.
A régebbi, gyengébb mobilon ez emlékeim szerint soha nem fordult elő, most viszont szinte mindig. Eléggé érthetetlen és idegesítő.
(Samsung mobilról van szó, Android 12, OneUI 4.1)
Tapasztal valaki hasonlót?Köszönöm.
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
Cs1csó
félisten
válasz Plug Life #158934 üzenetére
Az tény, hogy ők találták fel (legalábbis tovább nem lehetett követni így őket tekintjük az eredőnek) és arab kereskedők útján jutott el hozzánk.Na de ez olyan mint az amerikai őslakosok az "indiánok" akiket ugye egy tévedés miatt neveztek el indiánoknak.
Tehát arab számoknak nevezzük még akkor is ha már tudjuk, hogy ők csak a közvetítők voltak. -
kitcar66
csendes tag
Sziasztok, HELP!
Realme GT Master telefonomon szerettem volna elmenteni egy tárcsázott számot egy meglévő kontakthoz, de "Ismeretlen hiba történt" hibaüzenet jelenik meg a képernyő alsó harmadában. Próbáltam úgy is menteni, hogy magát a kontaktot nyitom meg, és oda beírni új adatként, ugyanaz a hibaüzenet, és próbáltam vele új kontaktot létrehozni, szintén ugyanaz az üzenet. Mivel TruePhone alkalmazást használok, gondoltam, azzal van valami probléma, így megpróbáltam az alap Google Telefon alkalmazást is, az meg csak egy pillanatra megnyílik, meg ki is kapcsol, akár előtte beállításokból alapértelmezetté teszem, akár nem. Próbáltam az alkalmazás frissítését, nem változik semmi, töröltem a TruePhonet, úgy sem, újratelepítettem a TruePhonet, akkor sem változott semmi, illetve letöltöttem egy harmadik ilyen alkalmazást, az is többszöri próbálkozásra, csak egy szemvillanásra nyílik meg, így azt letöröltem, és természetesen már túl vagyok 2-3x a telefon újraindításán is. Nem tudom mióta ilyen, mert már régen kellett számot mentenem, kontaktot létrehoznom, esetleg lehet valami összefüggés az utolsó Android és RealmeUI frissítésekkel? És lehetséges, hogy emiatt nem tudok regelni a Revolutnál? Mert ott meg a névjegyek elérésének engedélyezésénél nyomok egy igent, aztán újból visszalép erre a pontra... Köszönöm előre is, ha valaki tud valami okosságot.
-
vacs
veterán
-
svgyula
addikt
válasz kitcar66 #158936 üzenetére
Szia! Én is a True Phone használom. Pár napja volt nálam is rendesen anomália. Eltűnt az összes névjegy a névjegyzékből. Mivel én sűrűen csinálok mentést nem gond visszaraktam a vcf file-ból. De egy újraindítás és megint csak a sim telefon számok a szolgáltatónál láthatók. De a híváslistából is eltűntek a a számokhoz rendelt nevek . Aztán többszöri újra hozzárendelés után megint "látja". Nyilván soha nem használtam a "felhős" mentést/szinkronizálást. Max a mentés tárhelyre ill a rendszermentést külső meghajtóra. Valami gondja volt azzal, hogy elvette a kugli névjegyzéke(vagy a rendszer, bár frissítés nem volt) a jogot a True Phone névjegyzékétől. Ezt abból láttam, hogy amikor újra migrálni akartam a névjegyzéket file-ből, az látszólag elindult aztán tapizás mert 10perc után is ott volt a betöltésél és akkor dob fel egy ablakot! Ott meg az volt a kérdés mivel nyissa meg? De ugye a True Phone alapértelmezett így a hozzá tartozó névjegyzék is(?) vagy mégse? Tehát a kugli megint valamit szórakozott a háttérben. Csak azt nem értem ha nem alapértelmezett a kugli telefon akkor miért lesz a hozzá tartozó névjegyzék az? Ugye a True Phone névjegyzékben a forrás is be van állítva és nincs(nem volt) megadva a kugli és a szinkronizálás.....
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
kitcar66
csendes tag
válasz svgyula #158941 üzenetére
Nekem működik a TruePhone, a szinkronizálás is be van kapcsolva, csak a fenti anomáliát produkálja, ami régebben nem volt - anno simán tudtam új számot hozzárendelni meglévő vagy új kontakthoz, minden funkciója tökéletesen működött régen. A problémát tetézi, hogy a Google hívás/névjegyzék kezelője meg egyáltalán nem működik sem a Telefon, sem a Névjegyzék ikon/appból történő indítással sem. Így tehát, ha letörlöm a TruePhonet, hívásokat sincs mivel fogadni, kezdeményezni, és egy helyette letöltött, másik hasonló appot sem tudtam elindítani...
-
svgyula
addikt
válasz kitcar66 #158944 üzenetére
Amit még megpróbálhatsz, alkalmazások, alkalmazáskezelés. Itt megkeresed az alkalmazást "telefon" tárolóhely használat itt törlöd az adatokat. Elméletileg vissza kellene állni az eredeti verzióra.
-
kitcar66
csendes tag
válasz punky10 #158940 üzenetére
Év eleje óta ezzel használom ezt a mobilt, nem egyszer, nem kétszer mentettem számot, hoztam létre új névjegyet vele, még sosem volt vele problémám, csak most először. Az meg pluszban aggaszt, hogy sem a "gyári" Google, sem egyéb, Áruházból letöltött, hasonló app nem hajlandó jelenleg elindulni a mobilon, csak ez a jelenleg hibásan működő TruePhone!
-
AtHoS
nagyúr
válasz efi99 #158947 üzenetére
Nem a TruePhone-al van ott a gond, hanem a telefon gyári rendszere szórakozik vele, ha már az alap gyári google névjegyzék/telefon alkalmazás is használhatatlan rajta.
FULL BACKUP, majd FR után kellene megnézni semmi telepítése nélkül a gyári szoftverek működőképességét. gyanítom, hogy helyreállna a rend
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest