-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz nfsu17 #103969 üzenetére
Az apple-n kívül a többit nem érzem olyannak aki a multi , bárhol kapható elektronikai cégnek tekinthető lenne. Pl MM-ben, sima üzletekben. Itt gondoltam akkor Sony, Samsung, LG, akár TLC, vagy Pioo vagy Pana-ra.
De valóban nem vitát akarok ebből, olvasd vissza, csak leírtam amit olvastam nem értek teljesen egyet vele, csak érdekesnek tartottam mint felvetést ( és az apple sem tudja a 24P-t sem a truehd hangokat ha jól tudom a Dune az ihgazán ettől lett híres úgy tudom, nem gyárt hifit, tv-t egyebet), azaz a nagyok nem adják a nevüket ehhez, pedig nem sokból tartana nekik megcsinálni. Ha a slimbox tudja akkor feltételezem az apple-nakl sem okozna gondot, vagy Sony-Phillips-nek sem a droidos tv-iken - mégsem csinálják meg. És már emlékszem hol olvastam: a Sonyegy hivatalos fórumán írta egy sony-hoz tartozó illető... - ami persze még nem jelenti hogy igaz is)
nem hiszem hogynem lenne üzlet és nem gyártanának mégis van oka. Ha valaki kijönne egy jó nevű iylen lejátszóval azonnakl az lenne az ajánlott.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest