Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Alogonomus #49271 üzenetére

    tehát nem érted mit Írnak .De nagyon ezt írtam.
    segítek :
    azt írja az általad belinkelt cikk, hogy Nvidia eleve azt fontolgatta, hogy ketté oszttja az Ampere gyártását hogy csökkentse a függőségét a TSMC től és megossza a költségeket, mert drágának tartja a TSMC gyártását.A felsőkategóriás termékeket hozták volna náluk a kisebbeket Samsungnál, mint a Pascalnal is tették.
    Miközben tárgyalt a Samsunggal reménykedtek, hogya TSMC kedvezményt ad , de ez nem következett be és közben az AMD felvásárolta az összes tartalék 7nm gyártást és így a TSMC csak az előre fixen lerögzített Nvidia megrendeléseket tudja teljesíteni.
    Tehát nem elküldték, meg ajtót mutattak nekik,ahogy te fogalmazol csupán nem engedtek az árból.Ez az üzleti szférában egy általános dolog, hogy partnerek tárgyalnak az árról.Nem csak Nvidia próbált alkudni rá, hanem több cég, ott a Digitimes jelentése szintén a cikkben. Nvidia elszúrta azzal hogy nem számított rá, hogy amíg alkudoznak addig AMD teljes áron felvásárolja a teljes tartalék kapacitást...

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák