Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bot1978

    senior tag

    válasz #82819712 #40494 üzenetére

    Hogy tudtad törölni a fiókodat? Amikor én jártam addictnál még nem lehetett. Komolyan, egyszerűen nem lehetett törölni a fiókot. Nem volt rá opció. Amikor megtudtam milyen szinten vezetve van minden elég is volt, gondoltam kirúgatom magam, de nem volt egyszerű. Mindig csak bant kaptam a fórumos dolgok miatt és hiába léptem be ban alatt más nickel. Aztán a végén csak kiprovokáltam. A totál ellenzéki poltopicba írtam pár kormánypárti hszt, aztán elkezdtem személyeskedni a személyeskedésekre válaszul banig. Gyerekjáték volt, egyből nekem estek az ellenzéki fanatikus fotelpolitikusok.
    Aztán a ban után elküldtem egy aprós apródot a húha anyjába, de nagyon alpári priviben kvázi teljesen indokolatlanul, valami súlytalan megjegyzése volt az egyik hirdetésemhez gyári OC órajel egy VGA-nál vagy valami ilyesmi (mondjuk őt sajnálom, mert ő nem szolgált rá) persze bannoltak, aztán a ban alatt egy másik nikkel visszamentem a poltopicba provokálni őket és az ottani moderátor ki is szúrta az ip-t és ki is törölték mindkét fiókom kettős reg miatt. Sima ügy volt így még az addict fiókot is kitöröltetni. Nem lettem a kedvencük :)
    Azóta költöztem is, szóval cseszhetik az adatbázist, ip szerint sem lesz meg kihez kapcsolják az adatokat, hiába gyűjtötték. Bekaphatják. Nagyon rühellem, ha vezetnek rólam valamit, FB-n sem vagyok fenn. Elég seggreülős volt, amikor egy arc, aki sima vevőnek adta ki magát elkezdte sorolni a régi hardvereim évekkel korábbi konfigból, ami ráadásul nem is volt meg nekem sokáig. (Akkoriban még kitöltöttem az adatlapot.) Huszonévesen még gyerek az ember. Mostanra egyedül a régi PH megbízhatóságon van meg a régi nickem. Azt amúgy azóta is vezetik, vagy hogy? Lecre emlékszem, de azt az alfát én sosem láttam az aprón aki harmadik. Az mit árult?

Új hozzászólás Aktív témák