Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kotomicuki

    senior tag

    válasz Oliverda #3474 üzenetére

    Tehát, ha a GTX 570 megéri az nVidiának, akkor a HD 69x0 nagyon megéri az AMD-nek - még akár alacsonyabb áron is annál. Kár, hogy a vásárlók, a birkák (#3430, :C ), érdekeit már az utóbbi sem képviseli igazán - az 5800/5700, majd ennek folytatásaként a 6800/6900 széria piaci árpozicionálása miatt...

    Mintha 3-4 évente engednie kellene a cégeknek a profitmaximalizáló stratégiájukból, hogy ne haljanak ki teljesen a birkák és velük együtt a piac is. (Hogy miért nem (volt) jó nekik, meg a partnereiknek, hogy évente cseréljenek kártyát a gyapjasok, az összes?! Talán mert a termékeik minimál, satnya kivitelezésén kívül kevés/egyre kevesebb az ingergerjesztő elem erre - esetleg azokon a piacokon (főképpen a PC-s játékon) is csak a profitmaximalizáláson volt a hangsúly, és ezért összeomlóban vannak (azok is)?)
    Az AMD-nél majd talán jövőre, a HD 7000-l megismétlődhet a HD4000-s sikerszériája, ha nem, ez a piac is tovább fog szűkülni és mehetnek a zöldek után újakat felfedezni/megteremteni - a(z új)birkáknak.

    A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák