-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz Speed® #30695 üzenetére
Dvi.s a monitorom. Sima dvi kabelel megy.van rajta ilyen csati mukodnie kell.
Szerintem is ha tap lenne jatekba lenne gond.de ott is inksbb fagyas ujraindulas nem csikozas,villodzas nem?A 8tus +egy 6 tus egy agon van a tapkabelen amugy.
Nem kell atalakito rajta van a csati a tapon.Ket vga.n is memoriahiba lenne?
Tenyleg nem.artana egy masik gepbe berakni.de senkinek nincs ilyen " bika" gepe s kornyezetembe.[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Kupszi
aktív tag
RX 590 tulajok,kinek meddig sikerült eljutni a GPU órajelbe?
Sapphire RX 590 nitro+ SE , alapfeszen ugyan de 1630mhzen még lemegy a teszt felette már halál.
Valamint a memórián érdemes-e feszt állítani? Hynix RAM-os, de láttam van Micron kiadás is ebből a fajtából.
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Kupszi
aktív tag
válasz syberia #30709 üzenetére
Egy Seasonic Focus Gold 750wattal.
A Tunning sose kifizetődő de még is ha van lehetőség miért ne?
Alapórajelen van minden, a memória órajelnek nem kellene 2100mhz alá mennie? Csak mert nálam a GPU 300mhz a VRAM 2100mhzen szaladgálPipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
fanti
addikt
válasz Kupszi #30710 üzenetére
ugyanaz a kártyám van és ugyanott a vége pont alapfeszen....nem kell kínozni, csak a villanyszámla emelkedik, meg pár bencsmárkpontot is kapsz, de más haszna nem lesz.
nálam rendesen visszaveszi a VRAM órajelet is idle állapotban! egy moncsi HDMI-n, semmi más!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Rogiii #30699 üzenetére
Nekem ugyanez a Bequiet SP 10 400w van a gépben, 2200g meg rx570, meg húzva se eszik az egész gép 240w felett, inkább 210-220w. Jó lesz!
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
Rogiii
aktív tag
válasz AiRLAC #30719 üzenetére
Nekem egy 2400g mellé kerül. Nagy igénybevétel nem lesz, mert az integrált apu-t váltja. Nálam a youtube és facebook beágyazott videóit képtelen volt az apu normálisan kezelni chrome alatt. Semmi nem segített rajta, ezért upgradelek rx580-ra, meg végre ki tudok egy két újabb címet is próbálni.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
törölt tag
válasz sepsi0 #30723 üzenetére
Igen, giftként kaptam meg én is. Engem amúgy elsőre beengedett, nem volt probléma.
Össze kellett kapcsolni a Steam fiókot az AMD rewards fiókkal. A szokásos figyelmeztetések után, csak okézgatni kellett, és már bent is volt a könyvtáramban.
Egy perc alatt, simán ment az egész.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz sepsi0 #30723 üzenetére
Az eladó regisztrálja a steam fiókodra.Milyen linket adjak el. Ez így rizikós lenne,főleg ha már vettem játékod cd kulcsos oldalon. Megadod a steam accodat és a következő amit látsz hogy aktiválva van a játék. Legalább is nálam így volt,szerintem ez a folyamat teljesen kizár.Csak az elején vagy benne és a végeredmény kapom meg.
Arra kell használni amire adják, a kártyához kapod.Tehát játszani fogok vele.Én is el szerettem volna adni kettőt,engem csak a DMC 5 érdekel.De így jót nevettem az egészen és játszom mind a három játékkal.Végül is én kaptam a Vega -hoz ajándékba.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
dragonfx
veterán
válasz Rogiii #30728 üzenetére
Hat sajnos nem tudom kiprobalni.max ha garibs otthagynam....
Szerintetek probaljak mas gyartotol kerni rx et vagy akkor en ezt a szeriat felejtsem el?
Netan rx 580?Nagyon gyenge a gtx 1050 ti ehhez kepest.nem akarok azt venni alig olcsob picivel.teljesitmenybe meg az rx 150%.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Rogiii
aktív tag
válasz dragonfx #30729 üzenetére
Szerintem újonan nem igazán éri meg most 1050ti-t venni. Esetleg családon belül, ismerősi körben sem tudod kipróbálni? Mert ha mondjuk alaplap vagy táp hiba akkor a következő karival is szívás lesz. Valahogy ezeket ki kellene zárni.
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!
-
dragonfx
veterán
válasz ->Raizen<- #30731 üzenetére
Dvi.vel.ilyen monitorom.
A 12.02 ot raktam fel.amit ajanlottatok.Tapom feleves. A 7770 re is kell tapcsati.es nincs gond.
Igen ujonnan tularazott.hasznaltba nem bizok.varjak gtx 1150 re?
-
mike92
csendes tag
Bocs a félig off-ért
A Resi 2-vel kapcsolatban, azt szerintetek meg lehet csinálni hogy az amd rewards bejelentkezési emailcímet és jelszót küldöm el a vevőnek (nyílván az email cím és jelszó erre a célra lenne megalkotva)? Aki ezekkel bejelentkezik a gépén aktiválja a steam accountjával és miután megvolt ezzel, én újra átállítom az email címet és jelszót. Szóval van valamilyen hardverellenőrzés (mintha valahol olvastam volna hogy ellenőrzik hogy a kártya abban a gépben van ahonnan érkezik a rewards kérelem)?[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz ->Raizen<- #30735 üzenetére
Nincs baja.
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
Utána is kereshetnék a topciban de talán nem megerőltető leírni újra valakinek aki vágja az alulfeszelést.
Úgy néz ki down grade lesz 1070-ről 580-ra. 580-ból kettő játszik:
SAPPHIRE 11265-07-20G RX 580 4GB GDDR5 NITRO+ PCIE 63k újonnan, vagy használtan
Sapphire Nitro+ RX580 DDR5 8GB Special Edition használtan, ha belefér 65k-ba.Mik a reális alulfeszelési lehetőségek? Tudom, minden kártya más, de kb... Az adatlapomon lévő konfigba menne és jó lenen a fogyasztást a 1070-es közelébe hozni. Tápot nem vennék újat.
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
GAbre
veterán
Üdv!
Ahogy az alza oldal jelezte ajándék játékok járnak ehhez a kártyákhoz is.
Pár oldalt felkerestem és nem tudtak róla,hogy jár.Kérdésem:Ahol jelzik,csak ott jár,vagy minden új kártyához jár,akármelyik boltba veszem is?
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz MZsoltee #30737 üzenetére
A Nitro+-on van külön BIOS, kicsit mérsékeltebb TDP limitekkel, 1340Mhz órajellel, fogyasztás/teljesítményre az már elég jó szvsz. Persze, lehet még alul is feszelni, nekem pl. a gyári 1411Mhz fesz 1,2V volt, 1340Mhz-en már magától mérsékelte 1,125V-ra, és ezt kézzel még lejjebb tudtam vinni 1,05V magasságába.
A legviccesebb, hogy 1250Mhz-en már magától is csak ilyen szűk 1V körül ad magának, ott már kb. termeli az áramot. Okos GPU amúgy, ha lejjebb viszed az órajelét, automatikusan és fokozatosan csökkenti hozzá a feszültségét is.
Sajnos ugye ez felfelé is működik, csak eszetlen sokat ad magának, lásd az 1411Mhz értékem.Szerintem jól beállítva vígan el fogja bírni a tápod. Lásd a méréseim: [link], és nálad még a CPU is takarékosabb.
(#30738) GAbre: Ha nem adják hozzá a kupont a boltban, akkor hiába az akció, nem kapsz játékot.
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
-
MZsoltee
veterán
válasz ->Raizen<- #30740 üzenetére
Azon az áron tudok kiszálni a 1070-ből, ahol beszáltam. Azt gondolom, ha a 1160 és az új radeon sorozat megjelenik, akkor elkezd esni az áruk a 1070-eknek. 580-al nem bukok annyit.
-
MZsoltee
veterán
válasz ->Raizen<- #30743 üzenetére
1070-et fognak hozni kb 100k-s új árral. Így a 1070Ti és a Vega 64 szerintem bemegy 100k alá. Ha így lesz visszaváltok.
-
vzsryl
nagyúr
A kártyák után a kereskedők kapják meg a kuponkódokat. Alza a legolcsóbb webshop, de pl. én giannitól vettem HA-n (nála még az alzánál is olcsóbb), és Ő is adott kódot, amit tudtam is aktiválni.
RE 2-t és Division 2-t kértem az amdrevardson, és majd emailben fogják küldeni a steam, illetve uplay kulcsokat.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Televan74
nagyúr
Nem kulcsot adnak, ők aktiválják a Steam/Ubi fiókodra. Én nem rég aktiváltam be a RE2 -t.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest