Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sakal83

    addikt

    válasz MK VII #10893 üzenetére

    Kicsit a szívedre vetted... Általánosságban írtam a topikban eluralkodott irányokról...:)

    "Volt AMD-d és most NV oldalról nyomod a szart az AMD topikban?" hihi

    Tudod jó sok évig AMD-m volt (x800gto, x1650pro, x1950pro, hd2900, hd3850, hd4850/70 4870x2, hd5750 hd5850 - ez qva jó volt-, hd7850/70 7950 - ez is brutális volt -), soha semmi baj nem volt velük.

    De ennyi idő alatt sem lettem elfogult. És sajnos látom az AMD profitnyomását.... Álláspontom szerint most kiadtak az RX szériát, amely teljesítményben és árban is az NVidiaval egyenlő.

    Tehát egyértelmű elvárásom, mint fogyasztó, hogy ha berakom, működjön. Két esetben vettem rx470-et, egyik sem volt hibátlan. Az első xfx után adtam egy esélyt az Asusnak:), hiba volt.

    És itt az ASUS-ra térnék ki. Kizárólag azért vettem meg, mert a topiklakók egy része azt írta, hogy nincs vele gond (powerlimit + és kész). Volt:) Ezek az emberek nem objektívan írnak, hanem szubjektívan, ami kárt okozhat sok embernek.

    Jelzem, egy PH-s tag :R az Asusomat azóta is elégedetten használja, és korrekten le is írta, hogy mit hogyan kell beállítani. Tehát - álláspontom szerint - azért írogatunk ide, hogy a tapasztalatainkat megosszuk, nem azért, hogy egyoldalúan véleményezzük.

    Ezzel a hozzáállással akár zárható is lenne egy topik ezzel:

    Minden király, minden TUTI ez a legjobb...

    Illetve:

    Ne releváns, hogy mit ír, mert amit linkeltél, hogy nincs pénze Nv-ra, az egyéni szocprobléma...

    Azért is, mert akkor AMD-re sincs..., mert ugyanannyiba kerül mindegyik azonos kategórián belül

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák