- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz arnoldito #10400 üzenetére
Én a személyes tapasztalatokra lennék lettem volna kíváncsi nem arra amit a topic gazda össze ollózott olyan youtube tesztekből amiknél a gépek fele darabokban számítógépház nélkül vannak használva és így kapnak fals adatokat. De köszönöm szépen az eddigi segítséget
-
arnoldito
senior tag
válasz Speedy007 #10406 üzenetére
"Nekem az volt a bajom, hogy rányomtam az automata UV és fagyott. Ha 10mhz+ ráhúztam fagyott, manuálisan UV-zni is felesleges volt fagyott, de a gyári 1.2mV és a hozzá rendelt értékel jó volt. Nem nyerte el a tetszésem, Sapphire Nitro+, számomra a Vega64 Nitro után csalódás volt, a bordázat se olyan vaskos, a műanyag burkolat miatt sem estem hasra, látszik, hogy spórolósra vették a figurát. Ellenben az Asus Rog 5700 és a mostani RX5700XT MSI Gaming X számomra klasszisokkal jobb összeszerelést sugall. De hát kinek mi. Én 3 kártyából, bocsánat, mert volt Sapphire Pulse 5700 is, akkor 4 kártyából, az Asus - Msi az ami bejött, de az Msi maradt a frissebb design miatt. "
-
addikt
válasz Speedy007 #10401 üzenetére
Az összefoglaló az itt jelenlevők tapasztalatai alapján lett megcsinálva, pl az 5600xt-nél csak a pulse van feltűntetve, mert még más márkájú kártya nem járt itt a topikban. De olyan kártya is bekerült a jóba, mint az msi 5700xt evoke oc és az xfx 5700xt thicc II, mert az itt lakók elmondása szerint közel sem olyan rosszak, mint ahogy a tesztekben lehúzták.
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Az Új driver bukta. fekete a kép alvó monitor nem ébred fel.
-
bobalazs
nagyúr
válasz Pécsi gyerek #10413 üzenetére
Na jó de nekem egyedi a konfigom meg a problémám is, együtt használom a dedikált meg az intel integrált vgat. es vannak is vele bajok... konkretan hogy intel kepe sose éled fel alvó módba.
Meg bosszantó is kicsit hogy nagy reményeket fűztem ehhez a Windows frissítéshez, szokásos módon epic fail, tanulhattam volna a korabbiakból.
Lásd Abu hsz. [link][ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz bobalazs #10417 üzenetére
Ja nekem meg tudom miért, mert megőrizte az előző driver beállításait, ergo az én CRUval csinált blanking értékemet használta.
Chalez
Olvass vissza, egyedi blanking értéket kell csinálni és visszaveszi. Elmagyaráztam részletesen meg táblázat is van róla megadva, ahova egyszerűen csak beütöd a számokat és mutatja mennyi és kiszámolhatod vele mennyinek kell lenni. a 460 mikroszekundhoz. -
Yodafon
senior tag
Az 50th Anniversary Graphics-nak milyen a melegedése?
Ahogy néztem magasabb órajelű mint a sima 5700XT ámbár csak ref. hűtés van rajta. Viszont jócskán olcsóbb is mint a sima 5700XT. Megéri befektetni egybe?I'm gangsta!
-
Eagle16
addikt
Mondom kipróbálom a Crysis 3-at, anno HD7770-esen meg kétmagos pentium-on kicsit köhögött. 1440p-n very high-on helyenként 20 FPS. OK
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
Na de ácsi. Másik monitor 60 hz-es és megy közben multimédia tartalom, (hardveres gyorsításos)
Mert ez a fő kritérium, hogy ez legyen megjavítva.
Forrás -illetve a mese hogy mit hoz a windows 10 új frissítése. és a valóság az amit én írtam.
És mindez wddm 2.7 mindkettő driverben. -
Eagle16
addikt
-
bobalazs
nagyúr
Az szép, nem is tudtam hogy 118 fokra állították a lekapcsolási hőmérsékletet.
-
Sundesz
őstag
Akinek XFX Thicc II 5700 XT-je van tud custom venti profilt beállítani? Nekem Afterburnerrel nem megy. Olvastam olyat, hogy talán a 19.9.3 driverrel működik.
Hörcsög Powa'
-
Skynet258
veterán
válasz Pécsi gyerek #10437 üzenetére
De, sajna az elesik így... De minimumon megy így annak hangja nincs, cserébe akkor sem üvölt ha játék van. Kompromisszum. Legjobb persze az lenne ha lehetne állítani plusz lenne 0rpm de hát ez van.
-
bobalazs
nagyúr
válasz zovifapp111 #10438 üzenetére
Mit nem értő?
[link]
37 a blanking időnöveld a blanking értékét (ami 9) addig míg a blanking idő 460nál több lesz.
Itt egy copy ezt tetszőleges értékekkel helyettesítheted.
[link] Arra figyelj ha átírod a blankinget változhat a Total (a Custom resolution utilitybe) azt is át kell írni ha megváltozik.[ Szerkesztve ]
-
vladtepes2
csendes tag
válasz Sundesz #10435 üzenetére
Szia, nekem is sima Thicc II 5700 XT van, a 19.9.3 feletti driverekkel az AB csak 40 százalékos venti fordulat felett mutat valós adatokat. Addig kb 10 százaléknyi eltérés van. Végeredményben működik a custom profil, de csak 40 százaléktól. Nem tudom mi az oka ennek az anomáliának.
-
bobalazs
nagyúr
Fogadjunk ez nektek is új:
-
NyalokAA
aktív tag
Na pár napja elkezdte az 5600xt a black screen villogást szerencsére nemfagy le a gép , de 1-2 secre elmegy a kép és a frászt hozza rám ,max pár óránként 1x jön elő , de ne mááár.... Erre van már valami egyetemes megoldás? Tegnap feltettem az új drivert remélem orvosolja
-
Sundesz
őstag
Köszi az infókat Skynet258, vladtepes2, Attila198506.
Hörcsög Powa'
-
veterán
válasz Pécsi gyerek #10447 üzenetére
az nem most lesz...
Iden csak a nagyok jonnek.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Pécsi gyerek #10447 üzenetére
Teljesen frankó az 5600xt, stabil, mint az Istennyila! Csak azért írom, mert amióta megvettem én egyetlen apró hibával sem találkoztam, pedig én is szkeptikus voltam a sokszor olvasott driver f...gok miatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest